Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
USA länsirannikko

Road trip USA:n länsirannikolla

Ikä 15-19

Miksi valita vain yksi kohde, kun on mahdollisuus nähdä kerralla enemmän? USA:n länsirannikon road tripillä reissaat Phoenixista San Franciscoon. Ei ole parempaa tapaa tutustua Yhdysvaltoihin ja kehittää englannin kielen taitojasi kuin tien päällä uusien ystävien kanssa.

Opi englantia Yhdysvalloissa

Kielen oppii parhaiten käyttämällä sitä oikeissa tilanteissa. Vaikka luokkahuoneessa järjestetyt oppitunnit ovat tärkeitä, englannin kielen kehittäminen toiselle tasolle tapahtuu vasta, kun pääset puhumaan sitä erilaisissa arjen tilanteissa. Matkusta uusiin kaupunkeihin ja kohteisiin, osallistu jännittäviin aktiviteetteihin ja käy mielenkiintoisia keskusteluja uusien ystäviesi kanssa kehittäen samalla kielitaitoasi - siitä tässä road trip -kokemuksessa on kyse!

Jokainen päivä on uusi seikkailu, mahdollisuus oppia jotakin uutta ja kokeilla jotakin, mistä olet vain haaveillut. Samalla kehität kielitaitoasi, kun pääset päivittäin keskustelemaan englanniksi muiden oppilaiden, STS:n ohjaajien ja lukuisten paikallisten kanssa. Amerikkalaiset ovat avoimia ja ystävällisiä, joten ota paikalisiin rohkeasti kontaktia ja opi heidän elämäntyylistään keskustelemalla. Kommunikaatio paikallisten kanssa on myös suuri osa elämystä ja auttaa sinua kasvamaan ja kehittämään itseäsi.

Mitä näen USA:n länsirannikolla?

Ei ole parempaa tapaa tutustua Yhdysvaltoihin ja kehittää englannin kielen taitojasi kuin tien päällä uusien ystävien kanssa. Länsirannikon road tripillä näet lumoavimmat ja kauneimmat luontokohteet kuten Grand Canyonin ja Yosemiten kansallispuiston sekä kuuluisimmat kaupungit kuten Las Vegasin, Los Angelesin ja San Franciscon. Valmistaudu 14 päivän seikkailuun, jossa yhdistyvät luonto, eri kulttuurit, ystävyys ja oppiminen!

Matkusta Yhdysvaltoihin

Matka alkaa Pheonixista, Arizonan osavaltiosta. Varaat lennot Pheonix Sky Harbour International -lentokentälle. Kuljetukset lentokentältä hotellille kuuluvat paketin hintaan. Hotellilla tapaat STS:n ohjaajat ja matkatoverisi, ja saman illan aikana osallistut tervetulotilaisuuteen, josta saat kaiken tarpeellisen tiedon turvallisen ja hauskan seikkailun takaamiseksi.

Matka päättyy San Franciscoon, ja varaat paluulentosi Oakland International -lentokentältä. Kuljetukset lentokentälle sisältyvät matkapakettiin.

Yhteenveto

Seikkailujen kesä odottaa sinua! Liity mukaan road tripille Yhdysvaltoihin, jossa tutustut länsirannikkoon aina Tyynenmeren rannalta Grand Canyonille ja aavikoilta ja Yosemiten luonnonpuistoon saakka. Vierailet Kaliforniassa, Nevadassa ja Arizonassa, ja pääset nauttimaan monikulttuurisista kaupungeista kuten Los Angeles, San Francisco ja Las Vegas. Nauti myös upeista rannoista, aavikkojen villeistä kaktuksista, Hollywoodista, limusiineista, näyttävistä maisemista ja jättiläiskokoisista punapuista. Matkan päätteeksi olet kokenut enemmän kuin moni koko elämänsä aikana. Tapaat uusia ystäviä, kehität englannin kielen taitoasi ja kokeilet uusia asioita, jotka avartavat maailmankuvaasi.

Matkasuunnitelma, USA:n länsirannikko

Modernit ja mukavat linja-autot kuljettavat sinut ja matkatoverisi Arizonan, Nevadan ja Kalifornian läpi. Matkasuunnitelma on tehty niin, että saat mahdollisimman paljon irti kahden viikon matkastasi Yhdysvaltoihin. Kokeneet ohjaajamme pitävät sinusta huolta koko unohtumattoman matkan ajan.

Lisäpalvelut

Maksimoi elämyksesi road tripillä, ja lisää reissuun jokin tarjolla olevista toiminnantäyteisistä aktiviteeteista!

Majoitus

Tulet yöpymään eri hotelleissa matkan aikana. Majoittautuminen on kuin yksi oma seikkailunsa, sillä vaihdat hotellia lähes joka toiseksi yöksi.

Majoittuessasi tien päällä, pääset kokemaan ainutlaatuisen seikkailun.

Mitä sisältyy?

  • Lentokenttäkuljetukset kohdemaassa
  • Majoitukset
  • Puolihoito
  • Bussikuljetukset kohteesta toiseen
  • Kieliopinnot
  • Retket ja aktiviteetit

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Lento- tai junaliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaat omat matkasi kohteeseen ja takaisin. Voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!