Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
USA - Coast to Coast

Road trip: Coast to Coast USA:ssa

Ikä 14-19

Miksi tyytyä vain yhten kohteeseen, kun Coast to Coast USA -roadtripillä voit nähdä paljon enemmän? Ei ole parempaa tapaa nähdä USA:ta, kuin matkata halki maan, Los Angelesista New Yorkiin (tai toisinpäin) yhteensä 12 osavaltion halki, eikä parempaa tapaa oppia kieltä, kuin tehdä matka yhdessä kansainvälisen ryhmän kanssa!

Opi englantia tien päällä USA:ssa

Uskomme vahvasti, että kokemukset ja itse osallistuminen ovat avainsanoja kielenoppimiseen. Luokkahuoneopiskelu on tehokasta, mutta se, jolla kasvatat rohkeuttasi käyttää jo olemassa olevaa kielitaitoasi, on kielen käyttäminen arkipäivän tilanteissa yhdessä kansainvälisen ryhmän kanssa maailmaa nähden ja kokien. Voittajafiilis siitä, kun olet haastanut ja ylittänyt itsesi kielellisesti, on korvaamaton kokemus ja antaa puhtia kielenopiskeluun taas kotiin ja kouluun palattuasikin.

Coast to Coast -roadtripillä jokainen päivä tuo mukanaan uuden seikkailun ja uusia mahdollisuuksia oppia jotain uutta, niin kielellisesti, kuin elämässä yleensäkin. Amerikkalaiset ovat hyvin lämpimiä, avoimia ja ystävällisiä ihmisiä ja keskustelevat kanssasi mielellään elämästään ja kulttuuristaan, joten älä missaa tilaisuutta prepata kielitaitoasi keskusteluissa, joiden myötä pääset tutustumaan paikalliseen elämänmenoonkin syvemmin. Osa seikkailumme teemaa onkin oma-aloitteisuuden treenaminen ja tilanteisiin heittäytyminen!

Coast to Coast -roadtripistä

Coast to Coast USA –roadtrip on ehdoton once-in-a-lifetime -elämys, joka täytyy kokea! Yhdellä matkalla pääset kokemaan usemapia maailmanluokan kaupunkeja, kuten New Yorkin, Las Vegasin ja Los Angelesin ja näkemään henkeäsalpaavia luonnonmaisemia ja -ihmeitä, kuten Arizonan aavikot, Grand Canyonin auringonlaskun, Monument Valleyn hiekkakivimuodostelmat, Hot Springsin kuumat lähteet ja Mammoth Caven luolastot. Kaikki tämä yhdessä kansinvälisen ryhmän ja koulutetun, ammattitaitoisen ohjaajan kanssa pikkubussilla matkaa taittaen ja englannin kielitaitoa treenaillen. Kotiin palatessa olet taittanut yli 5000 kilometriä matkaa ja saanut vähintään yhtä paljon muistoja ja unohtumattomia kokemuksia reppuusi. Kesä, jonka takuulla muistat lopun elämääsi!

Matkustaminen USA:han

Matkareitti voi kulkea joko Los Angelesista New Yorkiin tai toisin päin. Aloitatpa matkasi kummasta päästä maata tahansa, on lentoaika pitkä, mutta ei huolta, taitat matkaa yhdessä muun ryhmän kanssa. STS:n henkilökuntaa on sinua vastassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla lähtöaamuna ja auttaa sinut ja matkakaverisi lähtöjärjestelyjen läpi. Laskeuduttuanne, odottaa teitä perillä lisää STS:läisiä ja pääsette aloittamaan seikkailunne halki maan!

Yhteenveto

Jos olet etsinyt ensi kesälle maailmanluokan seikkailua, voit huokaista helpotuksesta ja lopettaa etsimisen tähän. USA Coast to Coast -roadtripillä pääset seikkailemaan koko mantereen halki, aina Los Angelesista New Yorkiin saakka ja näkemään 12 osavaltiota matkasi varrella. Saat kokea valtavan maan monet kasvot uskomattomine luonnonmaisemineen ja miljoonakaupunkeineen yhdessä uusien kielimatkaystäviesi kanssa samalla, kun kehität kielitaitoasi, ylität itsesi ja avarrat maailmankatsomustasi uusille mahdollisuuksille.

Matkaan sisältyvät aktiviteetit

Coast to Coast USA –matkalla olet retkellä ja aktiviteeteissa lähes koko kolmen viikon ajan vaihtaessasi paikkaa ja nähdessäsi uusia maisemia joka päivä. Ehdottomat highlightit matkalla tulevat olemaan vierailu Grand Canyonin maisemissa, sekä hiekkakivimuodostelmistaan tunnetun Monument Valleyn ja maailman pisimmistä luolastoistaan tunnetun Mammoth Caven kansallispuistot.

Huom! Jotkut ryhmät matkaavat New Yorkista Los Angelesiin, mutta ei huolta, sillä kaikki matkan nähtävyydet ovat samat.

Maksimoi matkasi

Maksimoi seikkailusi lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Coast to Coast USA –matkalla lisäretkipakettiin on paketoitu 3 huikeaa elämystä; sightseeing bussiajelu New Yorkin tunnetuimpien nähtävyyksien äärelle, jeeppiajelu Monument Valleyn maisemissa ja limusiinikyyditys Las Vegasin värivalojen loisteessa!

Majoitus tien päällä

Majoittuminen matkan varrella on osa seikkailua. Koska paikkaa vaihdetaan monesti, pääset myös heräämään uuteen päivään monissa eri paikoissa.

Majoittuessasi tien päällä, pääset kokemaan ainutlaatuisen seikkailun.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kielenopiskelu
  • Kuljettajan tippi
  • Majoittuminen leirintäalueilla, hotelleissa ja hostelleissa
  • Kuljetukset minibussilla
  • Reppu
  • STS -t-paita
  • Retket ja aktiviteetit

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot