Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Amerikan Riviera

Kielimatkalle Santa Barbaraan

Hiekkarantojen kiirettömän elämänmenon ja keskikaupungin hienostuneisuuden myötä Santa Barbara edustaa aitoa kalifornialaista elämäntyyliä parhaimmillaan. Lähde ottamaan kaikki irti kesästäsi ja tule mukaamme ´Amerikan Rivieralle´ nauttimaan ympärivuotisesta auringonpaisteesta, upeista shoppailumahdollisuuksista ja eloisan avoimesta elämänmenosta. Nosta kielitaitosi uudelle levelille ja hanki kansainvälisempi ystäväpiiri aidossa amerikkalaisessa opiskelijakaupungissa.

Kohokohdat 

  • Upeat rannat ja täydelliset puitteet surffauskurssille
  • Lyhyt välimatka kaupungin ja rannan välissä
  • Rento Kalifornialainen elämäntyyli ja -asenne
  • Rauhaisa opiskelikaupunki
  • Ihanan aurinkoinen ilmasto
  • Upeat aktiviteettimahdollisuudet

Kurssivaihtoehdot

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Santa Barbarassa

STS:n kielimatka Santa Barbaraan on monen nuoren unelmien täyttymys. Pääset opiskelemaan englantia yhdessä ympäri maailmaa saapuvien oppilaiden kanssa upeaan rannikkokaupunkiin tutustuen. Santa Barbarassa osallistut Classic-kielikurssille, joka on täydellinen yhdistelmä mielenkiintoisia oppitunteja ja aktiivisen hauskaa vapaa-aikaa Kalifornian auringosta, rannoista ja seikkailumahdollisuuksista nauttien. Opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja kurssi on suunniteltu nimenomaan kielikurssin kaltaisia lyhyempiä, mutta intensiivisempiä kokonaisuuksia ajatellen, kasvattamaan kirjallista ja suullista kielitaitoasi sekä rohkaisemaan sinua käyttämään kehittynyttä kielitaitoasi kaikissa tilanteissa.  

Majoittuminen Santa Barbarassa

Kielimatkallasi Santa Barbaraan pääset majoittumaan paikallisessa isäntäperheessä yhdessä 1-3 muun oppilaan kanssa. Perheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden sekä kielenopiskeluun ympärivuorokautisesti perheen kanssa kommunikoidessasi, että syvempään katsaukseen amerikkalaiseen elämänmenoon ja kulttuuriin.

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkasi Santa Barbaraan on paljon muutakin, kuin oppitunneilla istumista. Monipuolinen vapaa-ajanohjelmasi tulee pitämään sisällään rantaretkiä, shoppailua, tunnetuimpia nähtävyyksiä, mielenkiintoisen yliopistokierroksen, kiehtovan Santa Barbaran kasvitieteellisen puutarhan ja paljon muuta. Sinun ja muun ryhmän mukana retkillä ja aktiviteeteissa ovat tietysti osaavat ohjaajamme, jotka pitävät huolen siitä, että saat parhaan mahdollisen huvin ja hyödyn irti matkastasi aurinkoiseen Kaliforniaan!

Lisäpalvelut 

Kielimatkalla sinulla on mahdollisuus maksimoida hyvi ja hyöty varaamalla STS Explorer Pass -lisäretkipaketti osaksi varaustasi. Santa Barbaran matkalla lisäretkipaketti on pääsylippusi unohtumattomalle kahden päivän Los Angelesin retkelle sisältäen vierailun Universal Studioilla. Lisäretkipaketin lisäksi voit värittää kielimatkaasi surffauskurssilla tai suppauskurssilla! Älä missaa tilaisuutta saada kielimatkastasi Santa Barbaraan irti vieläkin enemmän!

Santa Barbarasta

Lähes täydellisen ilmastonsa, rennon elämänmenonsa, monikulttuurisen väestönsä ja monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksiensa ansiosta Santa Barbara on korvaamaton kohde kokea amerikkalainen seikkailu. Kaupunki on yhdistelmä postikorttien palmupuiden reunustamia rantoja, auringosta nauttivia surffaajia, valtavia ostoskeskuksia ja amerikkalaista glamouria parhaimmillaan. Kun kuvaan lisätään mereen rajautuvat vuoret ja alueelle tyypillinen siirtomaa-tyylinen arkkitehtuuri, ei tarvitse enää miettiä, minne haaveilla itsensä kesäloman viettoon. Santa Barbara it is!

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 92 000 
Valuutta: USA:n dollari (USD) 
Maakoodi: +1 
Aikaero Suomeen: -10 tuntia

Matkustaminen Santa Barbaraan

Pitkät kaukolennot voivat joskus tuntua toooodella pitkiltä, mutta STS:n kanssa et onneksi taita matkaasi yksin. Tapaat STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentokentällä, lentomatkan olet oman ryhmäsi kanssa ja laskeuduttuanne kohteeseen jatkatte matkaa yhteisellä bussikuljetuksella kohti Santa Barbaraa. Yhteiselle tapaamispaikalle saavuttuanne tapaat sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottavan isäntäperheesi.

Yhteenveto

Kielimatka Santa Barbaraan on monille unelmien täytymys. Pääset näkemään kuuluisaa Kaliforniaa, tapaamaan nuoria ympäri maailmaa ja nauttimaan Santa Barbaran ja lähiympäristön upeista shoppailu- ja rantaelämämahdollisuuksista. Kielitaitosi karttuu kuin huomaamattasi samalla, kun otat askeleen kohti kansainvälisempää ja itsenäisempää sinää. On hankala kuvitella mielekkäämpää kohdetta viettää kesälomaa, kuin kalifornialaisen glamourin ja rantaelämän rentouden yhdistävä kansainvälinen Santa Barbara.

Katso lisää