Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Empowering young people since 1958!
Paranna kielitaitoasi San Diegossa

Englantia San Diegossa 

Isäntäperhe
Englanti
Ikä 13-19

San Diego tunnetaan lempinimellä ´the United States’ finest city´, eikä suotta. Täydellinen ilmasto, rento elämänasenne, lämminhenkiset ja ulospäinsuuntautuneet ihmiset ja kiehtova kantakaupunki tekevät San Diegosta täydellisen kesäkodin kielimatkasi ajaksi!

Englannin Classic-kielikurssi 

San Diegon Classic-kielimatka tarjoaa huvin ja hyödyn yhdessä paketissa. Ohjelma on suunniteltu niin, että tehokkaiden oppituntien jälkeen kielenopiskelu jatkuu aktiivisella vapaa-ajalla kaupunkiin tutustuen. Oppitunnit pidetään modernilla Francis Parker Schoolilla, joka on yksi länsirannikon parhaista kouluista ja kehuttu viihtyisästä ympäristöstään. Francis Parkerin koululla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla koulunkäyntiä paikalliseen tyyliin lisäämällä varaukseesi Summer High School -lisäpalvelu. Summer High School tarkoittaa yhtä ainutlaatuista viikkoa Francis Parkerin omilla luennoilla ja oppitunneilla. Yhden viikon ajan jätät oppituntien ajaksi STS:n taaksesi ja siirryt paikallisten oppilaiden oppitunneille kuulemaan lisää juuri sinua kiehtovasta aihealueesta. Valittavanasi on graafinen suunnittelu, valokuvaus, ohjelmointi ja graafinen taide ja luonnollisestikin saat tunneilla mahdollisuuden perusteelliseen kielikyplyyn aihealueen ympärillä natiiviopettajan ja –luokkakavereiden myötä. Älä missaa tilaisuutta kokeilla, mitä opiskelu amerikkalaisessa high schoolissa todella on!

Sisältyvät aktiviteetit

Kaikki STS kielimatkat on paketoitu täyteen hauskanpitoa ja aktiivista vapaa-aikaa, eikä San Diego ole missään nimessä poikkeus. Miltä kuulostaa vaikkapa rantapäivä La Jollassa? Kokenus STS Ohjaajasi on mukana kaikilla retkillä.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti San Diegon kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

San Diegossa majoitut sinulle huolella valittuun isäntäperheeseen yhdessä 1-3 muun oppilaamme kanssa.

Isäntäpreheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden kestävien kontaktien luomiseen ja toiseen kotiin ulkomailla

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
 • STS Diplomi
 • Retket ja aktiviteetit

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Tue Jul 02 2019
   Pituus:
   15 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Default FR
   2 140 €
  • Ajankohta:
   Tue Jul 02 2019
   Pituus:
   22 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Default FR
   2 740 €