Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!
Paranna kielitaitoasi Orlandossa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia Orlandossa

Ikä 13-19

Ota kesästä kaikki irti ja lähde opiskelemaan englantia kiehtovaan Orlandoon. Kielimatkalla yhdistät tehokkaat oppitunnit ja tosielämän seikkailun Floridan auringosta, hiekkarannoista ja monista toinen toistaan hurjemmista huvipuistoista nauttiessasi.

Classic-kielikurssillinen englantia 

Kielimatkojen tarkoitus on yhdistää hauska kesälomamatka ja tehokas kielenopiskelu niin, että voit palata kotiin uusia asioita oppineena ja nähneenä, kera kehittyneen kielitaidon ja kansainvälisen ystäväpiirin. Orlandon kielimatkalla oppitunnit pidetään modernilla, hyvin varustellulla koululla ammattilaisopettajien johdolla. Tavoitteena on treenauttaa kaikkia kolmea kielitaitosi osa-aluetta (kuuntelu, puhe, kielioppi) niin oppitunneilla, kuin aktiivisella vapaa-ajallakin. Saat lukuisia mahdollisuuksia rohkaistua kielenkäyttäjänä luokkahuoneen ulkopuolella arkisissa askareissa perheen kanssa ja hauskoissa, päätähuimaavissa huvipuistoissa kansainvälisen ryhmäsi kanssa. Elämäsi kesä odottaa aivan nurkan takana!

Sisältyvät aktiviteetit

Orlandon kielimatkasi on täynnä hauskoja aktivteetteja ja retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa krokotiiliseikkailu, outletshoppailu tai rantaretket?

Kaikki aktiviteetit kuuluvat kaikkiin Orlandon kielimatkoihin, ellei aktiviteetin/retken kohdalla toisin mainita. Huomaathan, että nämä aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Orlandon kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Orlandon kielimatkalla pääset kokemaan, millaista on elämä amerikkalaisessa perheessä majoittumalla sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottavassa isäntäperheessä yhdessä 1-3 muun STS oppilaan kanssa.

Isäntäpreheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden kestävien kontaktien luomiseen ja toiseen kotiin ulkomailla

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kielenopiskelu
  • Reppu
  • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
  • Reppu
  • Retket ja aktiviteetit
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Anna meidän auttaa