Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Teemapuistoja USA:n aurinkoisimmassa osavaltiossa

Englantia Orlandossa

Lähde kielimatkalle aurinkoiseen Floridaan ja pääset nauttimaan ihanteellisesta ilmastosta, shoppailulöydöistä ja maailmankuuluista teemapuistoista. Valmistaudu kielimatkaan, jota muistelet vielä pitkään lämmöllä!


Kurssit Orlando

English

Alkaen 1 995 €

Orlando-faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: 250 000
Valuutta: USA:n dollari
Uintimahdollisuudet: Uima-altaat ja hiekkarannat (retkillä)
Kesälämpötila: 23 - 33 °C
Shoppailumahdollisuudet: Design-putiikkeja ja outlet-myymälöitä

Koulumme oli todella upea ja puhuttu englannintaitoni parani huimasti.
Nelly Robertsdotter
Orlando

Asu isäntäperheessä Orlandossa

Orlandossa koet elämää amerikkalaisen perheen arkipäivän näkökulmasta. Asut kielimatkalla huolellisesti valitussa isäntäperheessä yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa.

2_Celeste_USA_Football_2103.jpg

Kaikki amerikkalaiset perheemme haluavat, että sinulla on hyvä olla ja hauska matka. He toivottavat tervetulleeksi sinut ja 2-3 muuta oppilasta kotiinsa. Näin pääset lähemmäksi aitoa amerikkalaisuutta, arkipäivää ja perinteitä.

Syöt lounaan ja illallisen perheessä, mikä on loistava mahdollisuus harjoittaa kielitaitoasi. Arkisin perhe antaa mukaasi lounaspaketin ja he myös järjestävät sinulle kuljetuksen kouluun ja takaisin.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Orlandon kielimatkasi on täynnä hauskoja aktivteetteja ja retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa krokotiiliseikkailu, outletshoppailu tai rantaretket? 

Kaikki aktiviteetit kuuluvat kaikkiin Orlandon kielimatkoihin, ellei aktiviteetin/retken kohdalla toisin mainita. Huomaathan, että nämä aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua

Welcome- ja Farewell get-together

Me sekä aloitamme, että lopetamme kielimatkaseikkailumme Orlandossa parhaalla mahdollisella tavalla, yhteisillä juhlilla! Vietämme aikaa musiikin, snacksien ja hauskanpidon merkeissä. Farewell juhlissa pidämme myös juhlavan diplomienjakotilaisuuden kurssin suorittamisen kunniaksi.

1_Orlando_CTM_Chloe_Guerin_1454.jpg

Useita rantaretkiä

MItä olisi matka Orlandoon ilman sen monian rantojen koluamista? Floridalainen rantaelämä on Must to feel ja luonnollisestikin pääset tutustumaan usemapniikin eri rantoihin kielimatkasi aikana. STS Ohjaajasi pitävät huolen, ettei aika rannalla käy tylsäksi sinullekaan, joka et niin välitä auringonpalvonnasta, ja järjestävät erilaisia ranta-aktiviteetteja iloksemme. Floridassa sijaitsevat ehdottomasti maan parhaat rannat ja kielimatkalla STS:n kanssa pääset koluamaan läpi parhaista parhaat!

Retki Wekiwa Springs State Parkiin

Lämpimällä säällä on kiva myös päästä välillä viileään. Vain tunti Floridan keskustasta sijaitsee Wekiwa Springs, jossa voimme rentoutua luonnonhelmassa, nauttia picnicistä ja sukeltaa ihanan vilpoisaan lähteeseen. Puistossa on hienot puitteet myös esimerkiksi vaellukselle, hevoskärryajelulle tai pyöräilylle. Voit myös halutessasi kokeilla kanotointia ja kajakkeja Wekiwa joella. Päivämme on täynnä rentoutumista ja uusia kokemuksia siis!

(Sisältyy vain 3 viikon kielimatkoihin).

Seikkailu Gatorlandissa

Gatorland tunnetaan myös maailman alligaattoripääkaupunkina, "The Alligator Capital of the World", ja jo nimi kertoo, että edessä on seikkailu, jollaista et ole ennen kokenut. Floridan villieläimet ovat ehdottomasti jotain, mitä haluat kokea eikä maailmasta löydy parempaa paikkaa nähdä monipuolisesti erikokoisia alligaattoreita ja krokotiilejä. Trooppinen seikkailu, josta et halua jäädä paitsi!

(Sisältyy vain 2 ja 3 viikon kielimatkoihin).

International Drive Resort Area

The International Drive Resort Area Orlandossa tarjoaa maailmanluokan nähtävyyksiä ja hauskanpitoa. Alueelta löytyvät niin teemapuistot, kun erilaisia esityksiäkin, puhumattakaan shoppailumahdollisuuksista ja monipuolisesta ravintola-ja kahvilatarjonnasta. Pääsemme tutustumaan alueeseen ja mm. pelaamaan minigolfia vesiputousten, luolastojen ja sademetsän äärellä.

(Sisältyy vain 2 ja 3 viikon kielimatkoihin).

Shoppailureissuja

Pääsemme useammallekin shoppailuretkelle kielimatkamme aikana, tutustuen Floridan suuriin ostoskeskuksiin ja Outlet-taivaisiin. Teet varmasti löytöjä esimerkiksi merkkituotteista, joiden hinnat ovat huomattavasti Suomea alhaisempia. Ehkäpä kotiväkikin odottaa jotain tuliaisiksi?

Erilaisia aktiviteetteja ja urheilua

Kun päivän koulutunnit ovat ohi on aika pitää hauskaa yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa STS ohjaajien järjestämissä aktiviteeteissa. Voimme pitää turnajaiset tai kykykilpailun, pitää elokuvaillan tai kisata tietovisassa. Ohjelmaa on kielimatkan kaikille viikoille, sekä ennen oppitunteja, että niiden jälkeen, joten varaudu aktiiviseen hauskanpitoon Orlandossa. Ja hei – ota mukaasi myös kuntosalivaatteet.

Tietoa Orlando

Elämäsi parhaiden viikkojen aikana Floridassa, joka tunnetaan myös USA:n aurinkoisimpana osavaltiona, ymmärrät miksi Orlando on niin suosittu turistien keskuudessa. Kukapa ei ihastuisi aurinkoiseen säähän, trooppiseen ilmastoon, huikeisiin ostosmahdollisuuksiin ja upeisiin huvipuistoihin?

Mitä tehdä Orlandossa?

Orlando on huvipuistojen ja hauskanpidon paratiisi. Kielimatkaohjaajat varmistavat, että näet ja koet kaiken oleellisen. Aikaa on varattu myös hiekkarantavisiiteille ja illallisten nauttimisille kodikkaasti amerikkalaisen isäntäperheen kanssa.

Isäntäperhe-elämää

Majoitut amerikkalaisessa isäntäperheessä. Näin pääset tutustumaan paikalliseen perheeseen ja kokemaan aidon amerikkalaisen kulttuurin.  


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018