Teemapuistoja USA:n aurinkoisimmassa osavaltiossa

Kielimatkalle Orlandoon

Orlando on yksi USA:n eniten vierailluista kaupungeista ja ehdoton suosikki niiden oppilaiden keskuudessa, jotka rakastavat huvipuistoja, shoppailua, hyvää ruokaa ja aurinkoa! Varaa paikkasi ja lähde itse tsekkaamaan Floridan vauhdikkain kaupunki!

Kohokohdat

  • Floridan trooppinen ilmasto
  • Maailmankuulut huvipuistot
  • Loistavat shoppailumahdollisuudet
  • Kaupungin ympäristön vehreät maisemat
  • Taiteen ja tieteen kohtaamispaikka
  • Monipuolinen ruokakulttuuri

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Orlandossa

Jo Orlandon nimen kuuleminen tuo mieleen huvipuistot ja vaikka alue niistä parhaiten tunnetaankin, on Orlandolla tarjota paljon enemmänkin! Orlando on monikulttuurinen kaupunki, jossa kohtaavat suurkaupungin kuhina ja vehreät naapurustot, kiehtova taide ja kansainvälinen kulttuuritarjonta, herkullinen ruoka ja loputtomat shoppailumahdollisuudet sekä miellyttävä ilmasto ja ystävällinen ja avoin väestö. Orlandossa osallistut Classic-kielikurssillemme, joka tarjoaa loistavan yhdistelmän tehokasta kielenopiskelua ja aktiivisen hauskaa vapaa-aikaa kaupunkiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuen. Olitko etsimässä aurinkoista kielimatkakohdetta, joka tarjoaa tasapuolisesti shoppailumahdollisuuksia, rantaelämää ja adrenaliinia nostattvaia huvipuistoja vapaa-aikasi iloksi? Olet löytänyt etsimäsi! 

Majoittuminen Orlandossa

Kielimatkallasi Orlandoon saat loistavan mahdollisuuden tutustua amerikkalaiseen elämänmenoon ja kulttuuriin aitiopaikoilta majoittumalla sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottavassa paikallisessa isäntäperheessä. Perheessä majoittuminen tarjoaa luonnollisestikin tilaisuuden treenata kielitaitoasi arkisimmissakin askareissa ja kuulla ja omaksua paikallisia sanontoja ja kielen nyansseja esimerkiksi ruokapöytäkeskusteluissa. Perhe tarjoaa sinulle aamiaisen ja päivällisen, sekä arkisin lounaseväät mukaan kouluun. Viikonlopun retkillä voit hankkia lounasta ravintoloista, kahviloista tai kaupoista. Paikalliseen tyyliin perheet ajavat sinut ja kanssasi majoittuvat kielimatkaystäväsi kouluun aamuisin ja noutavat kotiin päivän päätteeksi.

Aktiviteetit ja retket

Koulunjälkeinen vapaa-aikasi on valmiiksi täytetty hauskimmilla vapaa-ajanaktiviteeteilla ja retkillä kaupunkiin ja sen tarjontaan tutustuen. Vapaa-ajanohjelma riippuu matkasi pituudesta, mutta voi sisältää esimerkiksi kokopäiväretkiä kaupungin suosituimpiin huvipuistoihin, auringonotto- ja uintiretkiä Daytona Beachille tai Wekiwa Springs State Parkiin, shoppailupäiviä tai STS Partyja. Ohjaajasi on mukana koko matkan ajan pitämässä huolen siitä, että saat kielimatkastasi irti vielä vähän enemmän, kuin odotit.

Lisäpalvelut 

Maksimoi Orlandon matkasi varmistamalla paikka Explorer Pass -lisäretkipaketin huikeilla retkillä. Pakettiin on iloksesi paketoitu jopa 3 kokopäiväretkeä, joista yhden teemme maailmankuuluun Universal Studiosiin, ja seuraavat kaksi keskitymme perusteellisemmin kahteen sen teemapuistoista, uuteen Volcano Bayn vesipuistoon ja unohtumattomaan Island of Adventureen.

Orlandosta

Orlando tunnetaan ympäri maailman huippuluokan huvipuistoistaan ja tarjontaa löytyykin jokaiselle. Yhden loman aikana ehdit vierailla lapsuutesi lempileffojen maailmoissa, tavata mm. Ankkalinnan hahmot ja kiljua hurjan vuoristoradan kyydissä. Toki Orlandolla on näiden lisäksi paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungissa on monipuolinen kulttuurielämä ja hyvät shoppailumahdollisuudet sekä miellyttävä ilmasto auringonpaisteineen tarjoten loistavat puitteet myös auringonotolle ja ranta-aktiviteeteille. On monta hyvää syytä valita Orlando ensi kesän kielimatkakohteeksi!

Faktaa

Kieli: Englanti
Väkiluku: 280,000 
Valuutta: Yhdysvaltain Dollari (USD)
Aikaero Suomeen: - 7 tuntia
Kesälämpötila: 24–33 °C 

Koulumme oli todella upea ja puhuttu englannintaitoni parani huimasti / Nelly Robertsdotter

Matkustaminen Orlandoon  

Tapaat STS:n edustajan Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja matkustat Orlandoon yhdessä muun ryhmän kanssa. Laskeuduttuanne vie yhteinen bussikuljetus teidät tapaamispaikalle, jossa sinua odottaa isäntäperheesi, jonka kyydissä jatkat tulevaan kesäkotiisi yhdessä asuinkumppaneidesi kanssa. Hyvää matkaa!

Yhteenveto

Maailmanluokan huvipuistojensa, aurinkoisen ilmastonsa, upeiden shoppailumahdollisuuksiensa ja kulttuuritarjontansa ansiosta ei ole hankalaa ymmärtää, miksi Orlando on kautta aikojen ollut niin suosituu kielimatkakohde. Valitessasi Orlandon, varmistat unohtumattoman kesän täynnä seikkailuja, elämyksiä, uuden oppimista ja hauskanpitoa ja palaat kotiin uusien ystävien ja elinikäisten muistojen kera!