Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!
Paranna kielitaitoasi New Yorkissa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia New Yorkissa

Ikä 13-19

Tasapainota opinnot ja aktiivinen vapaa-aika ainutlaatuisessa miljoonakaupungissa Classic-kurssillamme New Yorkissa. Palaat kotiin kehittyneen kielitaidon, unohtumattomien kokemusten ja uusien kansainvälisten ystävien kera.

Classic-kielikurssi englantia

Classic-kielikurssi on suosituin kurssityyppimme, eikä suotta. Kurssilla huvi ja hyöty on maksimoitu niin, että oppimista tapahtuu tehokkaasti sekä oppitunneilla, että aktiivisen ja mielenkiintoisen vapaa-ajanohjelmankin myötä. Oppitunnit pidetään New Yorkin ´Downtownin´ sydämessä, Manhattan Language Schoolilla, josta löytyvät nykyaikaiset fasiliteetit ja ammattamaiset opettajat. Opetussuunnitelma on luotu kehittämään kielitaitoasi sen eri osa-alueilla, rohkaisemaan sinua kielenkäyttäjänä sekä antamaan valmiudet tehokkaaseen kielenopiskeluun kielimatkan jälkeenkin. Eläessäsi unelmiesi kielimatkaa vieraalla kielellä, tulet nopeasti huomaamaan, kuinka sujuvasti kommunikointi englanniksi alkaakaan sujua.

Sisältyvät aktiviteetit

New Yorkin kielimatkaasi sisältyy paljon, niin viikonloppuisin, kuin koulupäivien jälkeenkin. Miltä kuulostavat esimerkiksi Top of the Rock ja Vapaudenpatsas? Kokeneet ohjaajamme toimivat New Yorkin oppainasi koko matkan ajan ja pitävät huolen siitä, että pääset näkemään New Yorkin helmet.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti New Yorkin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass - isäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Brooklyn on ehdottomasti yksi New Yorkin kulttuurisesti monipuolisimmista ja eloisimmista kaupunginosista. Majoitut Brooklynin Collegen opiskelijakylässä yhdessä muiden kansainvälisten kielimatkalaisten ja ohjaajienne kanssa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kielen opiskelu
  • Reppu
  • Majoitus kampuksella täysihoidolla
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Anna meidän auttaa