Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Kaupunki, joka ei koskaan nuku

Opiskele englantia New Yorkissa

New York Cityssä asuu yli 8 miljoonaa asukasta, mikä ei ole ihme, sillä kaupunki on aikojen saatossa noussut amerikkalaisen unelman symboliksi. New York on kaupunki, jossa on jotain jokaiselle, ja kaupungin mottona tuntuukin olevan ”Kaikki on mahdollista!”. STS:n kanssa saat mahdollisuuden korkeatasoiseen kielenopiskeluun yhdessä maailman cooleimmista kaupungeista.


Kurssit New York

English

Alkaen 2 495 €

2_Staff_Anne-Mie_New_York.jpg

Näytämme sinulle New Yorkin parhaat puolet

New York on täynnä kuuluisia nähtävyyksiä ja täydellisiä selfie-paikkoja. Ohjaajamme pitävät hyvää huolta sinusta ja varmistavat, että saat kaiken irti matkastasi "Isoon Omenaan".

Tutustu New Yorkiin kanssamme

1-Maria-Lauvsnes-Coast-to-Coast-USA-City (1).jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi New Yorkiin! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää STS Explorer Pass -lisäretkipaketista

New York -faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19-vuotta
Asukasluku: noin 8 miljoonaa
Valuutta: USA:n dollari
Uintimahdollisuudet: -
Kesälämpötila: 20 - 29 °C
Shoppailumahdollisuudet: Löydät kaikkea mahdollista. Jokaisessa kadunkulmassa!

Kampuselämää New Yorkissa

Kielimatkallasi New Yorkiin pääset tuntemaan itsesi paikalliseksi oppilaaksi. Kampuksella majoittuminen on loistava mahdollisuus kansainvälisten ystävyyssuhteiden luomiseen ja kielitaitosi kehittämiseen.

1-Welcome-Camp-New-Rochelle-Football_9750 (1).jpg

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

New Yorkin kielimatkaasi sisältyy paljon, niin viikonloppuisin, kuin koulupäivien jälkeenkin. Miltä kuulostavat esimerkiksi Top of the Rock ja Vapaudenpatsas? Kokeneet ohjaajamme toimivat New Yorkin oppainasi koko matkan ajan ja pitävät huolen siitä, että pääset näkemään New Yorkin helmet.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua

Top of the Rock

Olet ehkä nähnyt kuvia, jotka on kerrottu olevan otettu Top of the Rockilta – jokaisen turistin pakollisesta vierailukohteesta New Yorkissa. Top of the Rock on henkeäsalpaava näköalapaikka Rockefeller Centerin katolla ja tarjoaa näkymät kaikkialle kaupunkiin. Vasta nähdessäsi kaupungin jokaiseen ilmansuuntaan ylhäältä käsin käsität, kuinka iso se onkaan.

Metropolitan Museum of Art

Pääsemme vierailulle ´The Metiin´, the Metropolitan Museum of Art –museoon, joka tunnetaan yhtenä maailman suurimmista ja suosituimmista museoista. Museo sijaitsee aivan Central Parkin läheisyydessä ja pitää sisällään yli 2 miljoona teosta. Vuonna 2016 museo oli maailman viidenneksi vierailluin museo. Jos satut olemaan Gossip Girl fani, tulet tunnistamaan portaat, joilla Blair ja Serena usein hengaavat.

9/11 Memorial & Museum

Vierailemme National September 11 Memorial & Museum -muistomerkillä, joka on pystytetty samalla paikalla 2011 tapahtuneen tuhoisan World Trade Centerit tuhonneen terrori-iskun uhrien muistolle.

Vapaudenpatsas & Ellis Island

Mitä olisi matka New Yorkiin ilman vierailua vaikuttavalla Vapaudenpatsaalla? Pääsemme vierailulle Ellis Islandille, jonne miljoonat maahanmuuttajat rantautuivat 1800 ja 1900 luvuilla.

American Museum of Natural History (AMNH)

American Museum of Natural History on yksi monista ja ehdottomasti parhaista Manhattanin museoista, joka saa historian tunnit tuntumaan jatkossa tylsiltä! Tämä luonnontieteiden museo on toiminut näyttämönä monissa tunnetuissa amerikkalaisissa elokuvissakin, kuten esimerkiksi "Night at the Museum", jonka suosittelemme katsomaan ennen kielimatkaa. Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi heillä on pelottavan aidontuntuinen dinosaurusnäyttely, avaruusnäyttely sekä valtava 3D elokuvakangas.

Empire State Building

The Empire State Building on ehdottomasti New Yorkin tunnetuin maamerkki. Rakennus on 443 metriä korkea maasta antennin päähän saakka, ja piti pitkään hallussaan maailman korkeimman rakennuksen titteliä. Käymme näköalapaikalla, jossa pääsemme ihailemaan kaunista Manhattania yläilmoista.

3-Hanna-Friberg-USA-7324-001.jpg

5th Avenueg

Luonnollisestikin lähdemme tutustumaan suosittuun 5th Avenueen shoppailun ja elämänmenon ihmettelyn merkeissä. 5th Avenue on tunnettu merkkiliikkeistään, kuten Gucci ja Chanel, mutta kadulta löytyvät myös edullisemmat maailmankuulut merkit, kuten H&M, GAP and Victoria's Secret. 5th Avenue on ehdottomasti paikka, jossa pääset fiilistelemään aitoa Manhattanilaista elämää parhaimmillaan.

 

Tietoa New York City:sta

Kaupungin keskeisin osa – Manhattan – on sykkivä saari, joka ei koskaan nuku. Viettäessäsi aikaa kaupungin vilkkailla kaduilla tulet toivomaan, että sinäkin viettäisit enemmän aikaa hereillä kokeaksesi kaiken, mitä kaupungilla on tarjota. Legendaariset New Yorkin kadut pilvenpiirtäjien katveessa ovat täynnä paikallisia, matkailijoita, keltaisia takseja ja katukauppiaita. 

New York on todella kaupunki, jossa jokaiselle löytyy jotain. Kun löydät oman palasi New Yorkia et halua enää lähteä kotiin. Lähde kanssamme New Yorkiin!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018