Kaupunki, joka ei koskaan nuku

Kielimatkalle New Yorkiin

New York on tunnetusti eloisa miljoonakaupunki, amerikkalaisen unelman symboli, jossa asuu noin 8 miljoonaa ihmistä. Kansainvälisen kuhinansa ja loputtoman aktiviteettitarjontansa ansiosta New York on loistava kohde kesän unohtumattomalle kielimatkalle!

Kohokohdat

  • Monipuolinen kansainvälinen kaupunki
  • Times Squaren värivalojen hohto
  • Kaunis, rauhallinen Central Park vilkkaan kaupungin laidalla
  • Postkortinomaiset näkymät New Yorkin pilvenpiirtäjistä
  • Maailman taiteen ja kulttuurin keskus
  • Maailmankuulut museot ja näyttelyt

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia New Yorkissa

Monet paikat ja kaupungit mainostavat itseään lausella ´meillä on jokaiselle jotakin´, mutta New Yorkissa, jos jossain, lause pitää todellakin paikkaansa! Olet varmasti nähnyt elokuvissa ja tv-sarjoissa kaupungin ikoniset maamerkit, kuten The Empire State Buildingin, Vapaudenpatsaan, Central Parkin ja monet muut, mutta todellisuudessa kaupungilla on tarjottavanaan huomattavasti enemmän. Jokaisen kulman takana aukeaa uutta valokuvauksellista nähtävää ja uusi seikkailu on alati lähempänä, kuin arvaatkaan. Kielimatkalla sinulla on mahdollisuus opiskella englantia yhdessä ympäri maailmaa saapuvien nuorten kanssa samalla kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuen. Classic-kielimatka New Yorkiin on suunniteltu niin, että saisit parhaimman mahdollisen hyödyn irti niin kielenopiskelusta, kuin aktiivisesta vapaa-ajastasikin. Kaikki opettajamme ovat paikallisia ammattilaisia, joilla on kokemusta oman äidinkielensä opettamisesta vieraana kielenä ja pääsetkin nopeasti huomaamaan, kuinka rohkaistut kielenkäyttäjän kanssakäymisissä opettajasi, kurssikavereidesi ja paikallisten ihmisten kanssa. Älä missaa mahdollisuutta oppia englantia yhdessä maailman monipuolisimmista ja jännittävimmistä kaupungeista.

Majoittuminen New Yorkissa

Kielimatkallasi New Yorkiin sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla paikallisen opiskelijan elämää majoittumalla kampuksen asuntolassa. Saat enemmän aikaa hengailla uusien ystäviesi kanssa kampuksen oleskelualueilla ja pihamaalla ja samalla upean tilaisuuden itsenäistyä ja kokeilla omia siipiäsi isossa maailmassa, STS:n ammattitaitoisten ohjaajien ollessa apunasi ja tavoitettavissasi ympärivuorokautisesti. Kampusmajoitukseen sisältyy täysihoito sekä julkisen liikenteen kulkukortti koko kielimatkan ajaksi.

Aktiviteetit ja retket

Oppituntien ulkopuolella aikataulusi on täytetty kaupunkiin tutustumisella ja sen tunnetuimmilla nähtävyyksillä. Miltä kuulostaisi vaikkapa maailmanluokan museovierailu Metropolitan Museum of Art:iin, 9/11 muistomerkki, veneretki Ellis Islandille ja Vapaudenpatsaalle, näkymät Empire State Buildingin huipulta, shoppailuretki 5th Avenuelle tai unohtumaton American Museum of Natural History? Lista odottavista seikkailuista on loputon, olethan matkalla New Yorkiin!

Lisäpalvelut 

Varmista, ettet jää mistään paitsi New Yorkin kielimatkallasi lisäämällä suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi. Pakettiin on pääsi menoksi paketoitu adrenaliinia nostattava Six Flagsin huvipuisto, rentouttava rantapäivä paikallistenkin pakopaikkana tunnetulla Long Islandilla sekä mielenkiintoinen retki Brighton Beachille ja Coney Islandille.

New Yorkista 

New York on todellinen ´maailman kaupunki´; erilaisten ihmisten, kulttuurien, kielten ja seikkailujen sulatusuuni, jonka tunnetuimmat maamerkit jokainen tunnistaa elokuvista ja tv-sarjoista, mutta jonka todelliseen fiilikseen pääsee vain itse sen eloisia katuja tallailemalla. Lähde kokemaan New Yorkin ihmeet STS:n kanssa kesän kielimatkalla!

Faktaa

Kieli: englanti
Asukasluku: 8,6 milj.
Valuutta: Yhdysvaltain Dollari (USD)
Aikaero Suomeen: -7 tuntia
Kesälämpötila: 20–29 °C 

Matkustaminen New Yorkiin

STS:n henkilökuntaa on odottamassa sinua saapuessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja avustaa sinua ja matkakavereitasi check-inin kanssa. Lennätte ryhmänä ja laskeuduttuanne New Yorkiin jatkatte yhteisellä kenttäkuljetuksella kampukselle.

Yhteenveto

Kielimatka New Yorkiin on ainutlaatuinen kokemus ja jää takuulla elämään muistoissasi yhtenä elämäsi parhaista kesistä loppuelämäksesi. Saat tilaisuuden, et vain oppia kieltä, mutta myös tutustua paikallisen opiskelijan elämään majoittumalla kampuksella ja tutustua maailmanluokan metropoliin yhdessä uusien kielimatkaystäviesi kanssa. Valmistaudu unohtumattomaan kesään New Yorkissa!