Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Kampuselämää aurinkoisessa Los Angelesissa

Englantia Los Angelesissa

Aurinkoa, hiekkarantoja ja englannin opintoja USA:n Golden State -osavaltiossa. Lähde kanssamme kolmeksi viikoksi Los Angelesiin, jos haluat huipputason kielimatkan. LA on kokemisen arvoinen kaupunki ja ohjaajamme pitävät huolen, että näet kaiken oleellisen.

Los Angeles has it all: Glamouria Hollywoodissa ja Beverly Hillsissä, hupia Universal Studioilla ja Disneylandissa, ja ennennäkemättömät ostosmahdollisuudet Rodeo Drivella. Löydä suosikki julkkiksesi tähti Hollywoodin Walk of Famelta, äläkä ylläty jos törmäät tv:stä tuttuihin kasvoihin rantakahvilassa.

Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin. Rannikolta löytyy upeita hiekkarantoja, laitureita ja taidokkaita surffaajia. Oletko kuullut Santa Monicasta, Venicestä tai Marina del Raysta? Sinä ja ryhmäsi olette luotettavissa käsissä, kun ohjaajasi vie teidät kaikkiin parhaimpiin paikkoihin alueella.

Mitä tehdä Los Angelesissa?

Aurinkoiset päivät ja lämmin sää tekee Los Angelesista täydellisen ranta-aktiviteeteille, nähtävyyksille ja rantakahviloille. Jos koulun jälkeen ei ole suunniteltua ohjelmaa, voit rentoutua altaan äärellä ja tutustua muihin oppilaisiin. Näe kaikki matkaan sisältyvät aktiviteetit


Kurssit Los Angeles

-200 €:n alennus!

English

Alkaen 3 795 €

1_California_0149.jpg

Kokeile kampuselämää

Los Angelesissa tulet elämään kuin amerikkalainen opiskelija kauniin Whittier Collegen kampuksella, joka sijaitsee aivan kaupungin laidalla. Pääset parantamaan kielitaitoasi uusien kansainvälisien ystäviesi kanssa samalla, kun rentoudutte altaan reunalla.

Lue lisää kampusmajoituksesta

8_Universal_Studios_8841 (1).jpg

Shoppailua, nähtävyyksiä ja hauskanpitoa

LA:n kokemukseksi alkaa yhteisellä tuokiolla kampuksella. Ohjaajasi tulevat järjestämään ostosretkiä ja tutustutte yhdessä nähtävyyksiin. Vierailette tietysti myös Universal Studioilla!

Lue lisää Los Angelesin aktiviteeteista

Los Angeles -faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: 3,8 milj.
Valuutta: USA:n dollari
Uintimahdollisuudet: Rannikko on täynnä rantoja ja kampukselta löytyy uima-allas
Kesälämpötila: 25 - 28 °C
Shoppailumahdollisuudet: Macy´s, Nordstrom, Rodeo Drive, The Grove

Kaikki matkassa oli uskomatonta- paitsi viimeinen päivä, kun oli aika erota uusien ystävien kanssa
Emily Göransson
Los Angeles

Kampuselämää Los Angelesissa

Kielimatkalla Los Angelesissa sinulla on mahdollisuus kokea amerikkalaista yliopistoelämää, kun majoitut kampuksella. Whittier Collegessa elät opiskelija elämää uusien ystäviesi kanssa.

1_0891_Whittier_College_California_Club_IMG_9522.jpg

Kampus sijaitsee heti kaupungin ulkopuolella. Kaunis kampusalue ja koulu ovat todella arvostettuja. Tulet jakamaan huoneen muiden oppilaiden kanssa. Lisäksi sinulla on pääsy kuntosalille ja uima-altaalle. Myös ohjaajasi majoittuu resortilla sinun ja kielimatkaystäviesi kanssa. Majoitukseen sisältyy täysihoito arkisin ja puolihoito viikonloppuisin.

Sinulla on mahdollisuus harjoittaa englannin kielitaitoasi ja tuntea itsesi todelliseksi Amerikan opiskelijaksi yhdessä uusien ystäviesi ja ohjaajasi kanssa.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Los Angelesin kielimatkaasi sisältyy iso kasa hauskoja aktiviteetteja ja retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa opastettu kierros Hollywoodissa, rantaretki kuuluisalle Santa Monica Beachille tai vierailu Universal Studiosilla? Kaikilla retkillä mukanasi on tietsyti myös omistautuneet ja kokeneet ohjaajamme.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua!

1_Coast_to_Pirates_2217.jpg

Vierailu Universal Studiosille

Käyntimme Universal Studiosilla on oppilaidemme kaikkien aikojen suosikkiaktiviteetti. Universal Studios on yksi Hollywoodin vanhimmista elokuvastudioista ja Los Angelesin suosituin vapaa-ajan vierailukohde. Pääsemme yhdessä kulissien taakse, vierailemme Harry Potterin velhomaailmassa ja ajelemme kierroksen karusellissa, kaiken muun mielenkiintoisen ohella.

Nähtävyyskierros LA:ssa ja Hollywoodissa

Beverly Hills ja ikkunaostokset Rodeo Drivellä, kävely Hollywoodin Walk of Famella ja kahvitauko Melrose Avenuella, muutaman mainitaksemme. Tällä nähtävyyskierroksella pääsemme näkemään Los Angelesin parhaat palat, tunnetuimmat nähtävyydet ja tunnetuimmat alueet. Pääsemme myös Hollywoodin opastetulle kierrokselle näkemään, mitä suosituimpien tv-sarjojen ja elokuvien kulisseissa näyttää ja tapahtuu.

Rantaretki Santa Monica Beachille

Pääsemme retkelle Los Angelesin itäpuolella sijaitsevalle Santa Monica Beachille, Santa Monicaan. Päivän voimme nauttia rantaelämästä, auringosta, kansainvälisestä tunnelmasta ja jäätelöstä. Santa Monica Beach on kuuluisa, kaunis ranta, jota ympäröivät ranta-boulevardin palmupuut. Kalifornialaista tunnelmaa lisäävät rannalta löytyvät ulkoilmasali ja huvipuisto.

Welcome – ja Farewell get-together

Aloitamme ja päätämme kielimatkamme Los Angelesissa parhaalla mahdollisella tavalla – juhlilla kampuksellamme. Ilta menee mukavasti musiikin, snacsien ja hauskanpidon merkeissä. Farewell juhlissa tulet juhlallisesti saamaan diplomin kurssin suorittamisesta.

Erilaisia aktiviteetteja ja urheilua

Myös oppituntien jälkeen, sekä vapaapäivinä pääsemme hyödyntämään kampuksen fasiliteettejä erilaisten turnajaisten, peli-iltojen, elokuvien, kykykisojen ja muiden hauskojen nuorten suosimien aktiviteettien myötä. Tekemistä on paljon, joten varaudu aktiiviseen, monipuoliseen kielimatkaan Los Angelesissa.

Lisätietoa: Los Angeles

Los Angeles has it all: Glamouria Hollywoodissa ja Beverly Hillsissä, hupia Universal Studioilla ja Disneylandissa, ja ennennäkemättömät ostosmahdollisuudet Rodeo Drivella. Löydä suosikki julkkiksesi tähti Hollywoodin Walk of Famelta, äläkä ylläty jos törmäät tv:stä tuttuihin kasvoihin rantakahvilassa.

Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin. Rannikolta löytyy upeita hiekkarantoja, laitureita ja taidokkaita surffaajia. Oletko kuullut Santa Monicasta, Venicestä tai Marina del Raysta? Sinä ja ryhmäsi olette luotettavissa käsissä, kun ohjaajasi vie teidät kaikkiin parhaimpiin paikkoihin alueella.

Mitä tehdä Los Angelesissa?

Aurinkoiset päivät ja lämmin sää tekee Los Angelesista täydellisen ranta-aktiviteeteille, nähtävyyksille ja rantakahviloille. Jos koulun jälkeen ei ole suunniteltua ohjelmaa, voit rentoutua altaan äärellä ja tutustua muihin oppilaisiin.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018