Kampuselämää aurinkoisessa Los Angelesissa

Kielimatkalle Los Angelesiin

Rennon glamouri, innovatiivisen cool. Kesä Los Angelesissa on jotain, mikä sinun tulee ehdottomasti kokea! Lähde kielimatkalle Los Angelesiin, opiskele kieltä, rentoudu rannalla ja koe Kalifornia kaikessa kukoistuksessaan!

Kohokohdat

  • Kaunis kultainen Kalifornian rannikko
  • Hollywoodin ja Beverly Hillsin glamour
  • Maailmanluokan shoppailumahdollisuudet Rodeo Drivellä
  • Santa Monican ja Venice Beachin kuvankauniit rannat
  • Kiehtova kulttuurien sulatusuuni
  • Upea ilmasto ympäri vuoden

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Los Angelesissa

STS Kielimatka Los Angelesiin on monen nuoren unelmien täyttymys. Pääset opiskelemaan kieltä ympäri maailmaa saapuvien nuorten kanssa samalla, kun tutustutte kaupunkiin ja sen ympäristöön ja saatte nähdä maailmankuulun elokuvakaupungin tunnetuimmat nähtävyydet. Kaupungin monikulttuurinen luonne ja lämminhenkisyys toivottavat sinutkin tervetulleeksi ja koet nopeasti olosi kotoisaksi ystävällisten ihmisten ympäröimänä. Los Angelesin kielimatkalla osallistut Classic-kurssille, joka tarjoaa loistavan yhdistelmän tehokasta kielenopiskelua ja aktiivista vapaa-aikaa suosituimpiin aktiviteetteihin, nähtävyyksiin ja retkiin keskittyen. Kielten opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja oppitunnit on suunniteltu tehostamaan kieliopintojasi ja rohkaisemaan sinua kielenkäyttäjänä.

Majoittuminen Los Angelesissa

Kielimatkallasi Los Angelesiin tulet majoittumaan suositulla kampuksella yhdessä ympäri maailmaa saapuvien nuorten kanssa. Palmupuiden ympäröimä kampusalue sijaitsee aivan kaupungin laidalla ja sieltä löytyvät niin viihtyisät viheralueet, kuin uima-altaat ja oma alueensa kahviloille, ravintoloille, elokuvateatterille ja kaupoillekin. Kesä toisensa jälkeen oppilaamme ovat saaneet kokea aitoa kampuselämää ja ottaa ilon irti monipuolisen kampusalueen tarjonnasta vapaa-aikanaan.

Aktiviteetit ja retket

Los Angelesin kielimatkaasi sisältyy kielenopiskelujen lisäksi iso kasa hauskoja aktiviteetteja ja retkiä. Miltä kuulostaisi vaikkapa opastettu kierros Los Angelesissa ja Hollywoodissa, rantaretki kuuluisalle Santa Monica Beachille tai vierailu Universal Studiosilla? Kaikilla retkillä mukanasi on tietysti myös omistautuneet ja kokeneet ohjaajamme, jotka pitävät huolen siitä, että saat kielimatkaltasi parhaan mahdollisen hyödyn ja huvin.

Lisäpalvelut

Ota kaikki irti kielimatkastasi ja varaa STS Explorer Pass -lisäretkipaketti täydentämään elämyksellisiä viikkojasi Los Angelesissa. Lisäretkipaketti tarjoaa sinulle lipun kokopäiväretkelle San Diegoon sekä puolipäiväretkelle kauniille Venice Beachille, joista molempiin on tietysti sisällytetty myös kohteen suosituimmat nähtävyydet ja vapaa-aikaa nauttia sen tarjoamasta tunnelmasta.

Los Angelesista 

Los Angeles on aidon kansainvälinen kaupunki, jossa asuu ihmisiä jopa 140 eri maasta ja jossa puhutaan yli 200 eri kieltä. ´The city of dreams´ lempinimelläkin tunnettu kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin ja kerää tunhansia opiskelijoita vuorittain toteuttamaan unelmiaan! Lähestulkoon täydellisen ilmastonsa ja loputtoman nähtävyystarjontansa ansiosta on hankala kuvitella parempaa paikkaa kokea Amerikkaa, kuin Los Angeles.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 3,8 miljoonaa
Valuutta: Yhdysvaltain Dollari (USD)
Aikaero Suomeen: -10 tuntia
Kesälämpötila: 25–28 °C 

Kaikki matkassa oli uskomatonta- paitsi viimeinen päivä, kun oli aika erota uusien ystävien kanssa /Emily Göransson

Matkustaminen Los Angelesiin

Ohjaajasi tai STS:n henkilökuntaa odottaa sinua ja matkakavereitasi Helsinki-Vantaan lentoasemalla, lennätte yhdessä kohteeseen ja saavuttuanne Los Angelesiin matkaatte yhteisellä kenttäkuljetuksella suoraan kampukselle asettumaan taloksi ja ihastumaan tulevien viikkjoen kesäkotiinne.

Yhteenveto

Kielimatka Los Angelesiin on jokaisen ´dream come true´. Pääset kokemaan Los Angelesin ja Kalifornian tunnetuimmat nähtävyydet ja kokeilemaan aitoa kampuselämää majoittumalla yhdessä ohjaajien ja muiden oppilaiden kanssa suositulla kampuksella kauniiden palmupuiden ympäröimänä. Ei ole ihme, että Los Angeles on yksi oppilaidemme kestosuosikeista ja ehdottomasti yksi parhaista kohteista viettää kesää ulkomailla!