Discover You - in a new language
The Sunshine State

Kielimatkalle Floridaan

Kuvankauniiden rantojensa, palmujen reunustamien rantakatujensa ja eloisan elämäntyylinsä vuoksi Florida on ihanteellinen kohde unohtumattomalle kielimatkalle. Valtavana osavaltiona Floridalla on paljon muutakin tarjottavaa, kuin aurinkoiset rannat. Lähde matkaan yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa, kehitä kielitaitoasi ja koe itse, mitä luovan dynaamisella ja värikkään monipuolisella ´aurinko-osa-valtiolla´ onkaan tarjottavanaan.

Kohokohdat 

  • Kilometreittäin kauniita rantoja
  • Loistava sijainti aurinkoisessa osavaltiossa
  • Upea ilmasto kaikkina vuodenaikoina
  • Monikulttuurillisuus ja avoimuus
  • Upeat snorklausmahdollisuudet ja -puitteet
  • Loistavat shoppailumahdollisuudet

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Floridassa

Kultaisia hiekkarantoja, palmupuiden reunustamia rantabulevardeja ja lämmintä meri-ilmaa ajatellessa, ei yllätä, että Floridaa kutsutaan USA:n ´Sunshine Stateksi´, aurinko-osavaltioksi. Florida on ihanteellinen paikka viettää kesälomaviikkoja kieltä opiskellen, uusia kansainvälisiä ystäviä hankkien ja täydellisistä lämpimistä keleistä upealla rannikkoalueella nauttien. Classic-kielimatkallamme saat mahdollisuuden treenauttaa kielitaitoasi yhdessä ympäri maailmaa saapuvien nuorten kanssa, paikallisen opettajan johdolla. Kurssi on suunniteltu laajentamaan sanastoasi, vahvistamaan suullista kielitatoasi ja kasvattamaan rohkeuttasi käyttää kieltä arkisimmissakin tilanteissa. Älä missää tilaisuutta yhdistää huvi ja hyöty kesän kielimatkalla Floridaan!

Majoittuminen Floridassa

Florida tunnetaan ennenkaikkea unelmien rantakohteena, joka jaksaa aina yllättää monipuolisuudellaan ja rentoudellaan ja Boca Raton edustaa Floridaa ja floridalaisuutta parhaimmillaan. Kaupungista löytyy niin palmupuiden reunustamia kultaisia hiekkarantoja, kuin vilkasta kaupunkielämääkin, loisteliaita shoppailumahdollisuuksia sekä monipuolista kulttuuri- ja ruokatarjontaa! Lähde kokemaan Amerikan Sunshine State itse ja ihastu ikihyviksi!

Aktiviteetit ja retket

Englannin oppituntien ohessa pääset Floridan kielimatkallasi viettämään monipuolisen aktiivista vapaa-aikaa alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin tutustuen. Saat mahdollisuuden kokeilla erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja, rentoutua rannalla ja shoppailla outlet-keskuksissa, kaikki yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajien kanssa. Matkasi alkaa tietysti perinteisillä Welcome-partyillä, joilla pääset heti tutstumaan sekä muihin nuoriin, että omistautuneisiin ohjaajiimme paremmin!

Lisäpalvelut

Voit saada Floridan kielimatkastasi irti vieläkin enemmän lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketin. Floridassa lisäretkipakettisi on pääsylippusi snorklausretkelle upealle Key Largon saarelle sekä unohtumattomaan päivään Universal Studioilla! Älä missaa tilaisuuttasi nähdä ja kokea vielä vähän enemmän!

Floridasta

Florida tunnetaan ennenkaikkea unelmien rantakohteena, joka jaksaa aina yllättää monipuolisuudellaan ja rentoudellaan ja Boca Raton edustaa Floridaa ja floridalaisuutta parhaimmillaan. Kaupungista löytyy niin palmupuiden reunustamia kultaisia hiekkarantoja, kuin vilkasta kaupunkielämääkin, loisteliaita shoppailumahdollisuuksia sekä monipuolista kulttuuri- ja ruokatarjontaa! Lähde kokemaan Amerikan Sunshine State itse ja ihastu ikihyviksi!

Faktaa

Kieli: englanti
Vakiluku: 21 milj.
Valuutta: USA:n dollari (USD) 
Maakoodi: +1 
Aikaero Suomeen: -7 tuntia
Kesälämpötila: 24–32 °C 

Matkustaminen Floridaan

Floridaan on pitkä matka, mutta et taita matkaasi yksin. Tapaat STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä teette Check-Inin sinulle ja muulle ryhmälle. Lentomatkan olet oman ryhmäsi kanssa ja laskeuduttuanne kohteeseen jatkatte matkaa yhteisellä bussikuljetuksella upealle kampukselle, joka toimii kotinanne seuraavien viikkojen ajan.  

Yhteenveto

On hankala kuvitella Floridaa loisteliaampaa paikkaa viettää kesälomaa englantia opiskellen. Floridasta löytyy upeat puitteet hauskaan ja monipuoliseen vapaa-aikaan sekä rentoutumiseen. Lähde kanssamme kielimatkalle USA:n ´aurinko-osavaltioon´ katsomaan, mitä rannikolla on tarjota ja täytä IG tilisi henkeäsalpaavilla matkakuvilla kuvankauniista auringonlaskuista ja maailmanluokan nähtävyyksistä. Vietä elämäsi kesä, jota muistelette yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa vielä kauan.

Katso lisää