Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
USA - Coast to Coast

USA Coast to Coast

Ryhmä uusia ystäviä, 12 eri osavaltiota, kolme viikkoa ja matka, jota et koskaan unohda. Coast to Coastimme on kaikkien aikojen suosituin road trip, joka vie sinut halki USA:n mantereen, Los Angelesista New Yorkiin.

Kolmen viikon ajan matkustat yhdessä uusien ystäviesi ja kokeneiden STS-ohjaajien kanssa minibusseilla. Matka kulkee aurinkoisesta Kaliforniasta Nevadan autiomaan, uskomattoman Arizonan, Texasin isojen maatilojen ja vaikutusvaltaisen Washington DC: kautta aina New Yorkiin asti – kaupunkiin, joka ei nuku koskaan.

Matkalla ei ole luokkahuoneopetusta. Oppituntejasi ovat esimerkiksi päivä Venice Beachillä, vierailu Grand Canyonilla, keskustelu texasilaisten karjapaimenten kanssa, ostosretki Nashvilleen ja donitsien ostaminen New Yorkissa.

Majoitus tien päällä

Tällä kielimatkalla majoitus on hauska osa koko kokemusta. Joinakin öinä olemme hotellissa, toisina öinä pystytämme teltat ohjaajien ja ystävien kanssa leirintäalueelle.

Top 5 matkan kohokohtaa

 • Hollywood ja Beverly Hills Los Angelesissa
 • Las Vegas
 • Sanoinkuvaamaton Grand Canyon
 • Monument Valley Utahin osavaltiossa
 • Kaksi päivää New Yorkissa

Näe kaikki matkaan sisältyvät aktiviteetit

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti USA:n kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

STS Road trip

Seikkailu uskomattomien nähtävyyksien ja maisemien äärelle, monissa kiehtovissa kaupungeissa vieraillen. Matkaa teemme bussilla ja kieltä opimme matkamme varrella keskustellen uusien ystäviemme ja paikallisten kanssa.

Ikä: 13-19 vuotta
Oppitunteja/päivä: Ei luokkahuoneopiskelua
Oppilaita/ryhmä: 13

Varmista paikkasi viimeistään 11.3., saat 200 €:n alennuksen!

Lähimmän lentoaseman löytäminen
 • Lähtö:
  23.6.2019
  Pituus:
  21 Päivää
  Mistä:
  Helsinki
  3 395 €
  Normaalihinta 3 595 €
 • Lähtö:
  1.7.2019
  Pituus:
  21 Päivää
  Mistä:
  Helsinki
  3 395 €
  Normaalihinta 3 595 €
 • Lähtö:
  12.7.2019
  Pituus:
  21 Päivää
  Mistä:
  Helsinki
  3 395 €
  Normaalihinta 3 595 €

Mitä hintaan sisältyy

Lennot ja ohjaaja
Majoittuminen leirintäalueilla, hotelleissa ja hostelleissa
Kielenopiskelu
Kuljetukset minibussilla
Los Angeles - Hollywood
Las Vegas
Grand Canyonin kansallispuisto
Monument Valley
Mammoth Caven kansallispuisto
New York
Kuljettajan tippi
Reppu

Vapaaehtoiset lisäpalvelut

STS Explorer Pass
T-paita
Beach kit

1_Henna_Haarala_City_Model_addfhennaaa.jpg

Coast to Coast -matkareitti

USA on iso maa, joka on täynnä nähtävyyksiä lännestä itään. Olemme valikoineet hienoja nähtävyyksiä ja luoneet toiminnan täyteisen matkareitin. Sinä ja uudet ystäväsi tulette olemaan kokeneiden ohjaajiemme hyvissä käsissä, samalla kun tutustutte uusiin alueisiin.

Näe koko ohjelma

1_Henna_Haarala_Coast_to_Coast_dfrtyi8.jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi USA:han! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää STS Explorer Pass -lisäretkipaketista

Coast to Coast -faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: 309 miljoonaa (USA)
Valuutta: USA:n dollari
Uintimahdollisuudet: Jokia ja uima-altaita
Kesälämpötila: 20 - 27 °C
Shoppailumahdollisuudet: Suurimmissa kaupungeissa rajattomat

Coast to Coast on loistava reissu! Ryhmässä oli hyvä tunnelma matkan alusta loppuun saakka.
Malin, STS-ohjaaja
Coast to Coast

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018