Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Oppilaiden, vanhempien ja ohjaajien kokemuksia kielimatkoista – tutustu STS Blogiin!
Ranskaa Ranskan Rivieralla

Ranskaa Ranskan Rivieralla 

Isäntäperhe
Ranska
Ikä 13-19

Tule mukaamme Jean-Les-Pinsiin oppimaan rakkauden kieltä, tutustumaan ranskalaiseen elämänmenoon ja nauttimaan ainutlaatuisesta kesälomasta Ranskan Rivieralla, joka voi pian olla kesäkotisi kielimatkasi ajan.

Ranskan Classic -kielikurssi

Ranskan kielen Classic –kielikurssimme pitää sisällään paljon enemmän, kuin vain kielen oppitunnit. Se on kokonaisvaltainen kattaus tehokasta opiskelua, hauskoja vapaa-ajanaktiviteetteja ja mielenkiintoisia retkiä, joiden myötä pääset niin kehittämään kielitaitoasi, kuin ottamaan askeleen kohti kansainvälisempää sinää yhdessä ympäri maailmaa saapuvien nuorten ja ohjaajien kanssa. Oppitunnit pidetään modernilla koululla ja oppitunneista vastaavat alansa intohimoiset ammattilaiset. Rannalla rentoutumisesta barbeque piknikkiin ja erilaisista urheiluaktiviteeteista aarteenmetsästykseen, Ranskan Rivieralla tekeminen ei lope kesken. Älä missaa tilaisuutta lähteä viettämään unelmiesi kesälomaa yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa rakkauden kieleen tutustuen!

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Ranskan Rivieralle on täynnä hauskoja aktiviteetteja ja retkiä, joissa pääset kokemaan Antibes – Juan-les-Pinsin kaksoiskaupungin parhaat palat. Kaikki aktiviteetit ja retket ovat valvottuja omistautuneiden ja kokeneiden STS ohjaajien toimesta.

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Ranskan Rivieran kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Kielimatkallasi Ranskan Rivieralle pääset kurkistamaan paikalliseen elämänmenoon majoittumalla paikallisessa isäntäperheessä.

Isäntäperheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen, isäntäperhe puolihoidolla
 • Kielenopiskelu
 • Retket ja aktiviteetit
 • Reppu
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Thu Jul 02 2020
   Pituus:
   14 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   2 295 €
  • Ajankohta:
   Thu Jul 02 2020
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   2 595 €