Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Opi surffaamaan Atlantilla

Surffimatka Portugaliin

Hiekkaa varpaiden alla ja suolavettä hiuksissa! Portugalin rannat tarjoavat huippuluokan surffausta, ja paikallinen kulttuuri on tunnettu rennosta portugalilaisesta asenteesta. Tarjoamme yhteistyössä Lapoint Surf Camps:in kanssa ensiluokkaisen surffauskurssin täysin ainutlaatuisessa portugalilaisessa ympäristössä, luonnonkauniissa Alentejossa.

Mihin haluaisit matkustaa?

Surffaa Portugalissa
Portugali
Alkaen 920 €
  • Ikä 13-19
  • Resort
  • Täysihoito
  • Surffausta kuutena päivänä viikossa

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi surffaamaan Portugalissa

Portugali on täydellinen kohde sinulle, jos haluat joko oppia surffaamaan tai parantaa surffaustaitojasi. Portugalin surffimatkallamme saat mahdollisuuden petrata surffitaitojasi samalla, kun hankit uusia ystäviä ja harjoittelet englantia. Koe unohtumaton kesän muiden samanhenkisten nuorten kanssa kansainvälisessä ryhmässä.

Asuminen ja kielen oppiminen Portugalissa

Portugalin matkan aikana asut samassa talossa muiden kurssille osallistuvien nuorten kanssa. Tällä kurssilla ei ole kieltenopetusta, mutta puhut englantia ohjaajien, paikallisten ja kurssitovereidesi kanssa. Näin pääset kehittämään kielitaitojasi luonnollisella ja hauskalla tavalla!

Aktiviteetit

Kaikki aktiviteetit ja ruokailut sisältyvät kurssin hintaan, jotta voit keskittyä nauttimaan Portugalin matkastasi.

Portugalista

Portugalin manner omaa lähes 100 km: n rantaviivan Atlantin suuntaan ja on ihanteellinen kohde auringonottoa, uimista ja vesiaktiviteetteja ajatellen. Portugalia pidetään yhtenä Euroopan lämpimimmistä maista. 1500- ja 1500-luvuilla maa oli yksi maailman tärkeimmistä kulttuurin, talouden ja politiikan keskuksista.

Portugali

Kieli: Portugali
Asukasluku: 10,2 miljoonaa 
Valuutta: Euro (EUR) 
Maakoodi: +351 
Pinta-ala: 92 000 km2 

Matkustaminen Portugaliin

Voit matkustaa Portugaliin junalla, bussilla tai lentokoneella lähes kaikkialta Euroopasta. Lentokenttäkuljetus Lissabonin lentokentältä majoitukseen ja takaisin sisältyy matkan hintaan.

Sää ja ilmasto

Portugali on yksi Euroopan lämpimimmistä maista, ja maan eteläosassa lämpötila voi nousta kesällä jopa 45 ° C: seen.

Yhteenveto

Jos haaveilet aktiivisesta matkasta, jonka aikana tapaat muita nuoria, kehityt kielellisesti englanninkielisten keskustelujen kautta ja surffaat Euroopan parhaita aaltoja, on Portugali sinulle täydellinen kohde. Älä unohda pakata vesipulloa tälle matkalle!