Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Edessäsi on unohtumaton seikkailu!
Työharjoittelu ja englannin kieliopintoja ulkomailla

Work & Study -kurssi Maltalla

Isäntäperhe
Englanti
Ikä 15-19

Kartuta kielitaitoa ja työkokemusta unohtumattomalla Work & Study –kurssilla Maltan auringon alla. Kurssi yhdistää ennennäkemättömällä tavalla yhteen tehokkaan kielen opiskelun, hyödyllisen työharjoittelun ja aktiivisen loman Välimeren rannoilla, kauniilla Maltan saarella.

Work & Study –kurssi

Innovatiivinen Work & Study –kurssi tarjoaa mahdollisuuden työharjoitteluun ulkomailla samalla, kun vietät unohtumattoman kesäloman kansainvälisellä kielimatkalla. Pääset kehittämään itseäsi, edistämään kieliopintojasi ja saamaan arvokasta työkokemusta, josta saat vaikuttavan meriitin tulevia opintoja ja työnhakua ajatellen. Kurssi alkaa viikon Classic-kielikurssilla, jonka aikana valmistaudut tulevaan, kahden viikon työharjoitteluun mielenkiintosi mukaan esimerkiksi matkailun, myynnin, asiakaspalvelun tai viestinnän parissa työskennellessä. Opiskelujen ja työharjoittelun ulkopuolinen vapaa-ajanohjelmasi on täynnä aurinkoa, ranta-retkiä, kohteen tärkeimpiä nähtävyyksiä ja mielenkiintoisimpia aktiviteetteja, kaikki yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajien kanssa. Kurssin päätteeksi saat diplomin kielikurssin suorittamisesta sekä työtodistuksen työharjoittelustasi.

Sisältyvät aktiviteetit

Maltan kielimatkasi on paljon enemmänkin, kuin kielen opiskelua. Ohjaajasi tulee pitämään huolen siitä, että vapaa-aikasi on sopivan aktiivista ja tekemistä riittää monipuolisesti koko matkan ajan. Matkat retkille ja aktiviteetteihin taittuvat näppärästi STS omilla busseilla.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Maltan kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoittuminen Maltalla

Maltan kielimatkallasi tulet majoittumaan isäntäperheessä ja saamaan ainutlaatuisen katsauksen maltalaiseen elämään ja kulttuuriin aitiopaikoilta.

Isäntäperheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen isäntäperheessä täysihoidolla
 • Kielenopiskelu
 • Retket ja aktiviteetit
 • STS T-Shirt
 • Reppu
 • STS Diplomi

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Wed Jul 15 2020
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   2 495 €