Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Paranna kielitaitoasi auringossa

Englantia Maltalla

Ajattele eri tavalla ja lähde opettelemaan englantia Välimerelle! Maltalla kielimatkaasi kuuluu paljon aurinkoa, lämmin ja kirkasvetinen meri, sekä satoja kansainvälisiä kielimatkalaisia, jotka haluavat tutustua sinuun.


Kurssit Malta

English

Alkaen 1 895 €

English + Beach Week

Alkaen 2 945 €

1_Diving_Nerja_Spain.jpg

Koe Välimeri joko surffilaudalla tai märkäpuvussa

Maltan aurinko, lämmin tuulenvire ja kirkkaat uimavedet tarjoavat täydelliset puitteet vesiurheiluun ja päivästä nauttimiseen niin vedessä, kuin rannallakin. Mihin ikinä päädytkin, älä missaa tilaisuutta sukeltaa tai surffata Maltalla. Varattavissa osaksi STS Original tai English + Beachweek -kielimatkoja.

1_Malta_Sunset_42A9177.jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi Maltalle! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja. Valitse kohde lukeaksesi lisää siitä, mitä kyseisen kohteen lisäretkipaketti pitää sisällään

Malta faktoja

Kieli: englanti
Ikä: 13-19
Asukkaita: > 400 000
Valuutta: Euro (EUR, €)
Uintimahdollisuudet: Hiekkarantoja ja kallionkielekkeitä, joilta hypätä viilentävään veteen
Kesälämpötila: n. 30°C
Shoppailumahdollisuudet: Viehättäviä putiikkeja, Slieman ostoskeskukset ja Valletan marketit

 

Vaahtobileet, rantalentisturnaus ja lukemattomat aurinkoiset päivät - sain rusketuksen melkein samaa vauhtia, kun tulin sinuiksi englannin kielen kanssa.
Freja Johansson
Malta

Isäntäperhe vai STS Resort Maltalla

Paikallisessa huolella valitussa isäntäperheessä saat lämpimän vastaanoton ja ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua maltalaiseen kulttuuriin ja elämäntyyliin tai voit myös valita majoittuvasi ylellisellä neljän tähden resortilla yhdessä ohjaajan ja muiden kielimatkalaisten kanssa.

Suncrest_Pool_Facade.jpg

STS Seashells Resort

Suosittu **** neljän tähden hotelli Seashells sijaitsee meren rannalla Qawran kaupungissa, saaren pohjoisosassa. Hotellilta on portaat suoraan meren rantaan, oma uima-allasalue vesiliukumäkineen sekä kahvila, kuntosali ja Wi-Fi. Huoneestasi löytyy mm. kylpyamme, TV ja ilmastointi. Jaat huoneen 1-3 oppilaan kanssa. Myös ohjaajasi majoittuu resortilla sinun ja kielimatkaystäviesi kanssa. Aamiainen ja päivällinen buffetista sisältyvät kielimatkan hintaan.

Valittavissa osaksi Original English -kielimatkaa.

1_Malta_Ramla_Bay_Pool_0539.jpg

STS Resort Ramla Bay

Resort Ramla Bay on **** neljän tähden resort Melliehan kristallinkirkkaiden vesien äärellä. Resortilla on oma yksityinen ranta, iso allasalue, kahvila ja Wi-Fi. Huoneissa on parvekkeet, suihkut, TV ja ilmastointi. Jaat huoneen 1-3 muun kielimatkalaisen kanssa. Myös ohjaajasi majoittuu resortilla sinun ja kielimatkaystäviesi kanssa. Aamiainen ja päivällinen buffetista sisältyvät kielimatkan hintaan.

Valittavissa osaksi Original English + Beach Week -kielimatkaa.

1_Malta_HostFamily_DSC_5144- (3).jpg

Perhe-elämää Maltalla

Huolella valitut isäntäperheet asuvat kylissä ympäri saarta - jotkut lähempänä koulua, jotkut bussimatkan päässä. Bussikortti sisältyy kielimatkaasi ja matkoja taitatkin helposti STS:n omalla bussipalvelulla.

Perheessä asuu kanssasi 1-3 muuta kielimatkalaista ja nautit aamiaisen ja päivällisen perheessäsi. Lounasevääsi saat mukaasi kouluun.

Valittavissa osaksi Original English- ja E-sports -kielimatkoja.

Kielimatkaan kuuluvia aktiviteetteja

Maltan kielimatkasi on paljon enemmänkin, kuin kielen opiskelua. Ohjaajasi tulee pitämään huolen siitä, että vapaa-aikasi on sopivan aktiivista ja tekemistä riittää monipuolisesti koko matkan ajan. Matkat retkille ja aktiviteetteihin taittuvat näppärästi STS omilla busseilla.

Nämä aktiviteetit sisältyvät kaikkiin Maltan kielimatkoihimme (kesällä, syksyllä ja keväällä), ellei toisin mainita!

Kokopäiväretki Vallettaan + 5D elokuvaelämys

Pääsemme vierailulle Maltan kauniiseen pääkaupunkiin tutustumaan sen ihmeisiin. Pääsemme viihtymään myös Vallettan rannalla ja kokemaan 5D elokuvaelämyksen. Rantaosiomme suuntautuu joko Ghadiralle, Mlatan pisimmälle rannalle, jossa on kuvattu mm. Troja –elokuva, tai suositulle St. Peters Poolille, joka tarjoaa upeat puitteet hyppiä turkoosiin mereenrantakallioilta.

Sisältyy vain kesän kielimatkoihin.

8_iStock_17716169_Sunset_Sailboat.jpg

Rantaretkiä

Malta on tunnettu kauniista rannoistaan ja tietysti pääsemme kokemaan niistä useammankin. Vaikka Maltan rannikolta löytyy myös kallioita, on niiden välissä suojaisia kauniita hiekkarantoja, kuten Golden Bay ja Paradise Bay. Se, kuinka moneen eri rantaan ehdit kielimatkasi aikana tutustua riippuu tietysti siitä, kuinka monta viikkoa Maltalla vietät.

Vierailu Sliemaan

Sliema on Maltan suurin kaupunki ja sen kauniin esplanadin varrelta löydämme kahviloita, kauppoja, ravintoloita, ostoskeskuksia ja jäätelökojuja, jotka varmasti ilahduttavat jokaista kuumana kesäpäivänä.

Ranta-aktiviteetteja

Maltan kauniit hiekkarannat tarjoavat hienot puitteet muuhunkin, kuin vain auringon ottoon. Rannalla pääsemme viettämään myös aktiivista vapaa-aikaa pelien, turnajaisten, musiikin ja eväiden parissa toisiimme tutustuen ja hauskaa pitäen.

Rantalentisturnaus

Tuleeko mieleesi toista yhtä kesäistä lajia, kuin rantalentis? Kokoonnumme yhtenä iltana rannalle ottamaan leikkimielisen erän pehmeässä rantahietikossa. Luvassa on luonnollisestikin myös palkintoja parhaimmille..

STS Student Party

Ohjaajasi organisoivat sinun ja kielimatkaystäviesi iloksi Student Partyt, joita jokaine kielimatkalaisemme on ylistänyt. Bileet Maltan rannalla, upeiden maisemien äärellä, musiikkia kuunnellen ja tanssien, uusiin ystäviisi tutustuen. Ilta, jonka tulet muistamaan!

Tietoa Malta

Malta on pieni saarivaltio Italiasta etelään, jossa englanti on virallinen kieli. Maltalla on vain 400 000 asukasta, mutta kesäisin paljon turisteja ja kielimatkalaisia. Se on täydellinen paikka opiskella englantia ja samalla harrastaa vesiurheilua, uida, sukeltaa, sekä lähteä jännittäville veneretkille saaristoon tai vaikka Sisiliaan.

Isäntäperhe vai hotellimajoitus?

Haluatko kokea rennon maltalaisen elämäntavan majoittumalla isäntäperheeseen? Vai majoitutko mieluummin yhdessä suosituista neljän tähden resorteista yhdessä ohjaajien ja ystäviesi kanssa? Sinä päätät.

Vapaa-ajanohjelma: löydä paras ranta.

Saarella on satoja erilaisia rantoja: hiekkaisia, kivisiä, pitkiä, autioita, ihmisten täyttämiä, matalia ja aallokkoisia. Mikä on suosikkisi vierailemistamme rannoista? Ohjelmaan kuuluvat lukuisat rantaretket ja paljon muita hauskoja aktiviteetteja ja retkiä. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018