Discover You - in a new language
Tutustu Maltan saareen omaan tahtiisi
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia Maltalla – Independent

Ikä 15-17

Malta on täydellinen kohde itsenäiseen tutkimusmatkailuun. Kuvankauniita rantoja, kristallinkirkasta vettä, lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia ja mielenkiintoista historiaa – pikkuinen Välimeren saari tarjoaa jotain jokaiseen makuun. STS Independent -kurssilla voit nähdä Maltan monet puolet samalla, kun opiskelet englantia ja tapaat muita nuoria eri puolilta maailmaa.

Independent-kurssit

Independent-ohjelma on suunniteltu nuorille, jotka haluavat tehdä asiat omalla tavallaan – niille, jotka pitävät uuden oppimisesta ja uusien ihmisten tapaamisesta, mutta jotka myös tietävät, mitä haluavat ja joilla on näkemys täydellisestä kielimatkasta ulkomaille. Se on ainutlaatuinen kurssi, joka tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen englannin kielikurssiin organisoituine ryhmäaktiviteetteineen sekä vapauden tutustua kohteeseen yksin ja nauttia kesäseikkailusta, josta olet aina unelmoinut. Maltalla ollessasi voit jakaa aikasi kansainvälisten englannin oppituntien, kattavan aktiviteetti- ja retkivalikoiman sekä omiin mielenkiinnonkohteisiisi keskittyvän vapaa-ajan kesken. Sinä valitset!

STS Independent -matkat

  • Varaa omat lentosi ja matkusta itsenäisesti, STS hoitaa lentokenttäkuljetukset kohteessa puolestasi
  • Osallistu räätälöidylle englannin kurssille
  • 3 tuntia opetusta päivässä, 5 päivänä viikossa
  • Tapaa nuoria eri puolilta maailmaa
  • Osallistu kansainvälisten ryhmien mukana aktiviteetteihin ja retkille
  • Voit halutessasi jättää osan aktiviteeteista väliin tutustuaksesi kohteeseen omaan tahtiisi
  • Joustavat saapumis- ja lähtöpäivät
  • Kesto: 1–10 viikkoa

Aktiviteetit ja retket

Maltalla ollessasi pääset olemaan osa kielimatkaryhmiämme oppitunneilla ja aktiviteeteissa. Samalla pääset kuitenkin päättämään vapaammin omasta vapaa-ajastasi ja saat mahdollisuuden tutustua kohteeseen itsenäisemminkin. Pääset kokemaan omien mieltymystesi mukaan juuri sen, mitä tältä kauniilta Välimeren saarelta olet toivonut.

Aktiviteettiesimerkkejä

Majoittumisesi Maltalla

Maltalla saat ainutlaatuisen kokemuksen majoittumalla kauniissa merenrantaresortissa yhdessä muiden kansainvälisten opiskelijoiden ja STS:n ohjaajien kanssa.

Mitä hintaan sisältyy?

Kielikurssi yes
Aktiviteetteja ja retkiä yes
Majoitus yes
Kurssimateriaalit yes
Kaikki ateriat yes
Lentokenttäkuljetukset * yes
STS reppu yes
STS t-paita yes

Huomaathan, että lentoliput eivät sisälly STS Independent -kurssien hintaan. STS Independent -kurssien osallistujat varaavat lentonsa itse ja matkustavat kohteeseen ja takaisin itsenäisesti. Näin he voivat tehdä tarpeisiinsa ja aikatauluihinsa parhaiten sopivat matkajärjestelyt. STS järjestää lentokenttäkuljetukset kohteessa.

* Varaathan lentosi seuraavin ehdoin:

  • Lentoasema: Malta International Airport (MLA)
  • Laskeutuminen: kurssin alkamispäivänä ennen klo 22:00

Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Olethan meihin yhteydessä pidempien kurssien tiimoilta (Independent -kursseja tarjolla aina 10 viikon mittaisiin kursseihin saakka).

Jätä yhteydenottopyyntö