Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Edessäsi on unohtumaton seikkailu!
Nauti kesälomasta englanniksi!

Englantia ja Beach Week Maltalla

Resort
Englanti
Ikä 13-19

Jännittävä kielikurssi vai rentouttava rantaloma? Mikset valitsisi molempia? Beach Week –kurssi tarjoaa yhdistelmän tehokasta kielenopiskelua ja aktiivista aurinkolomaa Maltan upeilla rannoilla. Ota kaikki irti kesästäsi ja lähde mukaan viettämään elämäsi kesää yhdessä muiden kansainvälisten nuorten kanssa.  

Beach Week 

Beach Week –kurssi on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää kahden viikon kansainvälinen Classic –kielimatka ja tehokas kielenopiskelu viikkoon Maltan auringon, ihanien rantojen, monipuolisten aktiviteettien ja retkien sekä ylellisellä resortilla rentoutumisen parissa, ilman luokkahuoneopiskelua. Kaunis Maltan saari on tunnettu kiehtovasta historiastaan ja henkeäsalpaavista maisemistaan, joten älä jätä väliin tilaisuutta lähteä kanssamme tutustumaan saaren tarjoamiin mahdollisuuksiin kieltä opiskellen ja rennosta rantalomasta nauttien.

Sisältyvät aktiviteetit

Maltan kielimatkasi on paljon enemmänkin, kuin kielen opiskelua. Ohjaajasi tulee pitämään huolen siitä, että vapaa-aikasi on sopivan aktiivista ja tekemistä riittää monipuolisesti koko matkan ajan. Matkat retkille ja aktiviteetteihin taittuvat näppärästi STS omilla busseilla.

Nämä aktiviteetit sisältyvät kaikkiin Maltan kielimatkoihimme (kesällä, syksyllä ja keväällä), ellei toisin mainita!

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Maltan kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Maltan kielimatkaa voi värittää windsurfingilla, sukelluskurssilla tai kokopäiväretkellä Sisiliaan.

Majoitusvaihtoehtomme

Maltan Beach Week –kurssilla pääset majoittumaan ylellisellä resortilla.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • Majoittuminen STS Resort, puolihoito
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi
 • Retket ja aktiviteetit

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Wed Jul 15 2020
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Resort
   Mistä:
   Helsinki
   2 895 €