Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Kesän 2020 kielimatkat Britteihin nyt -150 € - tutustu kohteisiin
Preppaa englantia Vancouverissa

Englantia Vancouverissa

Host family
Englanti
Ikä 13-19

Vancouver on hämmästyttävä kaupunki, jolla on mielenkiintoista tarjottavaa jokaiseen makuun. Kielimatkallamme Vanvouveriin pääset niin kehittämään kielitaitoasi tehokkaasti, kuin tutustumaan kaupunkiin perusteellisesti tasapainoisella yhdistelmällä luokkahuoneopiskelua ja aktiivisen hauskaa vapaa-aikaa. Vancouverissa aikasi kuluu yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajien kanssa uusia kokemuksia kerryttäen.

Englannin Classic -kielikurssi

Vancouverin kielimatkalla olet mukana Classic –kielikurssilla ja opiskelet kieltä arkisin modernilla kansainvälisellä koululla Vancouverin keskustassa. Opetuksesta vastaavat paikalliset ammattilaiset, joilla on ESL-pätevyys (ESL=English as a Second Language). Kaikki opiskelumateriaali sisältyy kurssin hintaan ja tulet opiskelemaan omaa tasoasi vastaavassa tasoryhmässä niin, että saat kieliopinnoistasi irti parhaan mahdollisen hyödyn. Koulutiesi alkaa orientaatiopäivällä, jonka aikana pääset kierrokselle koulun lähiympäristöön ja kuulet lisää alueesta ja koulusta itsestään. Oppintuntien jälkeen opiskelu jatkuu aktiivisella vapaa-ajalla kielen ympäröidessä sinua taukoamatta kaupungin nähtävyyksiin ja aktiviteettitarjontaan yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajien kanssa tutustuessasi.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkaasi Vancouveriin sisältyy paljon (siis PALJON) erilaisia aktiviteetteja aina nähtävyyksistä ja kohdevierailuista rantaretkiin, huvipuistoihin ja vaelluksiin Kanadan upeassa luonnossa. Kaikilla retkillä ja aktiviteeteissa mukana ovat tietysti kokeneet ohjaajamme.

Huomaathan, että aktiviteetit voivat vielä hieman muuttua. Hintaan sisältyvät aktiviteetit ja retket voivat hieman vaihdella kurssin pituudesta riippuen.

Maksimoi matkasi

Ota kaikki irti Vancouverin kielimatkastasi ja lisää varaukseesi lisäretkiä ja –aktiviteetteja. STS Explorer Pass -lisäretkipaketti maksimoi kesäsi Kanadassa!

Majoittuminen

Kieliematkallasi Vancouveriin tulet majoittumaan huolella valitussa isäntäperheessä ja saamaan ainutlaatuisen silmäyksen paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon.

Isäntäperheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen, isäntäperhe/täysihoito
 • Retket ja aktiviteetit
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Fri Jul 03 2020
   Pituus:
   22 Days
   Majoittuminen:
   Host family
   Mistä:
   Helsinki
   3 595 €
  • Ajankohta:
   Fri Jul 03 2020
   Pituus:
   29 Days
   Majoittuminen:
   Host family
   Mistä:
   Helsinki
   3 995 €