Discover You - in a new language
Koe Vancouverin kauneus

Kielimatkalle Vancouveriin

Opiskele englantia yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa ainutlaatuisella kielimatkalla Vancouveriin! Kanada on nyt huimassa nousussa, eikä ihme, sillä se tarjoaa monipuolisesti tekemistä ja nähtävää ja tarjoaa sinullekin upean mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa niin ihmisenä, kuin maailman kansalaisena viettäessäsi kesää, jota et tule ikinä unohtamaan!

Kohokohdat

  • Erilaiset, toinen toistaan kiehtovammat naapurustot
  • Mielenkiintoinen ruokakulttuuri
  • Henkeäsalpaavat luonnonmaisemat
  • Kiehtova rannikkoalue
  • Monipuolinen kulttuuritarjonta
  • Avoin kansainvälinen tunnelma

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Vancouverissa

On hankala kuvitella ainutlaatuisempaa kaupunkia kielimatkakohteeksi englannin opiskleuun, kuin Vancouver. Vancouverin viehätys ja monipuolisuus näkyy sen avoimen monikulttuurisessa ja lämminhenkisessä väestössä ja eloisassa elämänmenossa. Kielimatkamme Vancouveriin on suunniteltu niin, että pääsisit ottamaan kaupungista irti niin paljon kuin mahdollista. Pääset näkemään tärkeimmät nähtävyydet, kokemaan mielenkiintoisimmat aktiviteetit ja ihastelemaan luonnonmaisemien parhaat palat samalla, kun kehität kielitaitoasi ja ystävystyt ympäri maailmaa saapuvien kurssikavereidesi kanssa. Oppintunneilla opettajanasi toimivat paikalliset ammattilaiset ja tulet nopeasti huomaamaan kielitaitosi kehityksen ääntämisen ja ymmärtämisen, mutta myös kielen käyttämisen sujuvuuden osalta. Älä missaa mahdollisuutta tutustua monipuoliseen Vancouveriin viettäessäsi unelmiesi kielimatkakesää Kanadassa!

Majoittuminen Vancouverissa 

Vankouverin kielimatkallasi voit valita majoituksesi kahdesta loistavasta vaihtoehdosta; majoitu kampuksella yhdessä kurssikavereidesi ja ohjaajasi kanssa tai tutustu paikalliseen elämänmenoon lähemmin valitsemalla paikallinen isäntäperhe. Sinä päätät - molemmat vaihtoehdot tarjoavat täysihoidon ja mahdollisuuden treenata kielitaitoasi kouluajan ulkopuolella paikallisesta kulttuurista perheesi ja/tai uusien ystäviesi kanssa keskustellen.

Aktviteetit ja retket

Me STS:llä uskomme, että kokemusperäinen oppiminen on sitä tehokkainta oppimista ja matkasi vapaa-ajanohjelma onkin räätälöity niin, että saat lukuisia mahdollisuuksia kielenkäyttöön luokkahuoneen ulkopuolellakin. Kielimatkasi sisältää kattavan aktiviteetti- ja retkipaketin, joiden myötä pääset tutustumaan Vancouverin nähtävyyksiin ja aktiviteettimahdollisuuksiin yhdessä kansainvälisen ryhmäsi ja ohjaajanne kanssa. Pääsette mm. tutustumaan kaupungin eri osiin, retkille lähialueiden rannoille ja shoppailemaan sydämienne kyllyydestä monipuolisissa ostoskeskuksissa.

Vancouverista 

Ainutlaatuisesta elämänlaadusta Vancouverissa kertoo esimerkiksi kaupungin listautuminen kärkeen ´most liveable cities´ -listalla vuosi toisensa jälkeen. Vancouverissa yhdistyvät eloisa kaupunkikulttuuri ja rauhoittavan kauniit luonnonmaisemat sekä ainutlaatuisen monipuolinen kulttuuritarjonta. Vancouver on erilaisten kansalaisuuksien, kulttuuriperintöjen ja kielten sulatusuuni ja sen väestö on oikeutetusti ylpeä värikkäästä elämänmenostaan. Haitpa sitten nopeatempoista kaupunkielämää tai luonnonihmeitä ja ulkoilma-aktiviteetteja, on Vancouver ehdottomasti loistava valinta kielimatkakohteeksi!

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 630 000 
Valuutta: Kanadan Dollari 
Kesälämpötila: 25-28 °C 
Aikaero Suomeen: -7 tuntia 

Matkustaminen Vancouveriin 

Vancouver on melkoisen matkan päässä meistä, mutta pidämme huolen siitä, että matkasi sujuu turvallisesti ja viihtyisästi. Tapaat lähtöpäivänä tulevat kielimatkakaverisi ja STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja teette tarvittavat lähtöjärjestelyt yhdessä. Lennät muiden oppilaiden kanssa Vancouveriin, jonne laskeuduttuanne saatte kyydin yhteiselle tapaamispaikalle, jossa sinua odottaa oma isäntäperheesi viedäkseen sinut ja asuinkumppanisi tutustumaan tulevaan kesäkotiinne.

Yhteenveto

Kielimatka Vancouveriin on paljon enemmän, kuin kielenopiskelua luokkahuoneessa. Sen lisäksi, että kehität uusia taitoja ja kasvat maailman kansalaiseksi, pääset mukaan huikeille retkille ja aktiviteetteihin Kanadan ainutlaatuiseen luontoon ja Vancouverin suosituimpiin nähtävyyksiin tutustuen. Kirsikkana kakun päällä on se, että koet ja jaat kaiken uuden ja ihmeellisen yhdessä kansainvälisten ystäviesi ja koulutettujen ohjaajiemme kanssa. Valitse Vancouver ja valmistaudu elämäsi kesään!

Katso lisää