Discover You - in a new language
Seikkailu Kanadassa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Road trip: Canada Adventure

Ikä 14-19

Kanada on valtavan kokoinen ja kiehtova maa, johon tutustut luonnollisestikin monipuolisimmin minibussista käsin unohtumattomalla road tripillä. Pääset tutustumaan maan tunnetuimpiin kaupunkeihin, ainutlaatuisimpiin luonnonnähtävyyksiin ja mielenkiintoisimpiin aktiviteettimahdollisuuksiin. Ei ole parempaa tapaa tutustua Kanadaan, kuin seikkaillen sen halki yhdessä kansainvälisen ryhmän kanssa.

Opi englantia tien päällä Kanadassa 

Uskomme vahvasti kokemusperäisen kielenopiskelun tehokkaaseen voimaan. Ainutlaatuisella road tripillä ei ole luokkahuoneopetusta, mutta pääset näkemään kielitaitosi kehityksen nopeasti yhdessä kansainvälisen ryhmän kanssa Kanadaan tutustessanne. Pääsette kanotoimaan ja patikoimaan, tutustumaan maan upeisiin kansallispuistoihin, kokemaan kuumat lähteet ja leiriytymään luonnon keskelle, käyttökielenänne englanti. Matkan aikana pääset avartamaan maailmankatsomustasi tutustumalla niin paikalliseen, kuin kanssamatkustajienkin kulttuureihin ja luomaan ystävyyssuhteita, jotka ylittävät maantieteelliset rajat. Yhdessä koette seikkailun, jota muistelette lopun elämäänne.

Canada Adventure Road Tripistä 

Canada Adventure Road Trip on matka täynnä unohtumattomia elämyksiä ja uusia kokemuksia. Matka-aikataulusi on täyetty hyvin suunnitelluilla aktiviteeteilla ja retkillä varmistamaan, että saat 19 päiväisestä matkastasi Kanadassa irti niin paljon kuin mahdollista. Matka alkaa Vancouverista ja päättyy Calgaryyn ja sen aikana pääset näkemään lähestulkoon kaiken siltä väliltä. Matkaa taitat minibussilla yhdessä kansainvälisen ryhmän ja ohjaajienne kanssa ja yösi vietät joko viihtyisissä hotelleissa tai tähtitaivaan alle leiriytyen! Illat leirinuotion ääressä Kanadan luonnon keskellä tulevat olemaan jotain, jonka tulet muistamaan aina!

Matkustaminen Kanadaan 

Unohtumaton seikkailusi halki Kanadan alkaa Vancouverista. Tapaan Suomesta lähtevät matkakaummpanisi ja STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja lähtöselvityksen tehtyänne lennätte muiden nuorten kanssa Vancouveriin. Tavattuanne muista maista saapuneet matkakaverinne ja ohjaajanne, lähdette elämänne seikkailuun. Muistathan, että Kanadaan matkustavilta vaaditaan ETA-rekisteröityminen, saat lisätietoja ja ohjeita ETA:n hakemista varten STS:ltä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Yhteenveto

Kanada on kaunis maa ja mikäpä olisi parempi tapa tutustua maan eri upeuksiin, kuin road trip yhdessä muiden kaltaistesi seikkailunhaluisten nuorten ja koulutetun ohjaajan kanssa. Aina suurkaupunkien nähtävyyksistä kansallispuistojen kauneuteen, tulet näkemään matkan aikana asioita, joista et osannut edes haaveilla ennen lähtöä. Matkan ajan treenaat englannin kieltä käyttämällä sitä ympäri vuorokauden keskusteluissa kansainvälisten ystäviesi, ohjaajienne ja paikallisten ihmisten kanssa. Matka kasvattaa ja palaat kotiin itsenäisempänä maailman kansalaisena, jolla on ystäviä eri kulttuureista. Oletko valmis elämäsi seikkailuun?

Aktiviteetit ja retket

Canada Adventure -matkasi pitää sisällään paljon mielenkiintoisia ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Pääset muunmoassa tutustumaan kolmeen maan hienoimmista kansallispuistoista, Yohoon, Jasperiin ja Banffiin, joista viimeksi mainitussa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus pulahtaa höyryävään kuumaan lähteeseen maalauksellisen kauniin luonnon keskellä. Luonnonelämysten lisäksi luvassa on suurkaupunkeja ja shoppailua esimerkiksi Vancouverissa ja Calgaryssä. Road trip Kanadassa tarjoaa tilaisuuden kokea ja nähdä asioita, joista et osaisi haaveillakaan, etkä takuulla haluaisi myöskään jäädä paitsi.

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Vaikka road trip –matkasi halki Kanadan on jo valmiiksi pullollaan ikimuistoisia aktiviteetteja ja retkiä, on sinulla mahdollisuus saada matkastasi irti vieläkin enemmän lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass –lisretkipaketti. Lisäretkipaketilla varmistat paikkasi unohtumattomalla retkellä maailmankuulun Banffin kansallispuiston Sulphur vuoren laelle, jonne matkaamme lasiseinäisellä gondolilla sekä melontaretkellä upealla Agnes-järvellä.

Majoittuminen tien päällä

Osan öistä yövyt hotelleissa matkan varrella, mutta suurimpana osana öistä pääset leiriytymään toinen toistaan uskomattomampiin luonnonkohteisiin, joista osassa majoitut mökeissä, osassa pystytätte leirin Kanadan tähtitaivaan alle.

Majoittuessasi tien päällä, pääset kokemaan ainutlaatuisen seikkailun.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kuljetukset minibussilla
  • Majoittuminen leirintäalueilla, hotelleissa ja hostelleissa
  • Retket ja aktiviteetit
  • Reppu
  • STS -t-paita

Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso lisää