Stay tuned! Voit varata kielimatkasi kesälle 2022 1.10. alkaen
Koe seikkailu kulttuurin ja upean luonnon äärellä

Kielimatkalle Kanadaan 

Kanada on valtavan kokoinen maa, joka kätkee sisälleen uskomattoman määrän elämyksiä ja seikkailuja. Kielimatkalla Kanadaan pääset näkemään parhaimmiston maan tarjonnasta, kehittämään englannin kielitaitoasi ja tapaamaan muita kaltaisia seikkailunhaluisia nuoria ympäri maailmaa.

Mihin haluaisit matkustaa?

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele englantia Kanadassa

Ei ole sattumaa, että yhä useampi englannin kielestä kiinnostunut valitsee kielimatkakohteekseen USA:n tai Englannin sijaan Kanadan. Kiehtovien kaupunkiensa, henkeäsalpaavien luonnonmaisemiensa, monikultturisuutensa ja avoimen ystävällisen väestönsä ansiosta, ei ole hankala päätellä miksi. Kanada on nyt supermielenkiintoinen. Kanadalainen yhteiskunta on yksi maailman etnisesti ja kulttuurillisesti monipuolisimmista ja avoin väestö toivottaa tervetulleeksi jokaisen, taustaan ja kulttuuriperintöön katsomatta. Kanadassa kynnystä paikallisten kanssa keskustelun aloittamiselle ei käytännössä ole ja saat monia mahdollisuuksia treenata kielitaitoasi samalla maan mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja niiden tarjoamiin nähtävyyksiin ja laadukkaisiin aktiviteettimahdollisuuksiin tutustuen. Kanadan luonnonkauneutta kuvaavat loistavasti sen lukuisat kansallispuistot, jotka tarjoavat upeat mahdollisuudet ulkoaktiviteetteihin ja retkeilyyn. Kanadassa valittavanasi on joko Classic-kurssi Vancouverin ihmeiden äärellä tai Road trip halki maan mielenkiintoisimpien luonnonnähtävyyksien ja suurimpien kaupunkien. On lukemattomia syitä valita Kanada kielimatkakohteeksesi ja viimeistään päästessäsi paikan päälle, ymmärrät syyt itsekin!

Matkustaminen Kanadaan

Matka Kanadaan kestää tunteja, mutta kohteessa toteat matkanteon olleen vaivan arvoista. Tapaat Suomesta lähtevät kurssikaverisi Helsinki-Vantaan lentoasemalla, jossa apunanne lähtöselvityksessä on myös STS:n henkilökuntaa. Muista maista saapuvat matkakumppanisi ja ohjaajanne tapaat mahdollisesti lentoa vaihtaessanne ja yhdessä jatkatte kohteeseen, jossa sinua odottaa isäntäperheesi tai tulevien viikkojen uskollinen matkakumppaninne, minibussi.

Kanadaan matkustavilta vaaditaan hyväksytty ETA-hakemus, saat lisäohjeita ETA:n hakemiseen STS:ltä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Kanadasta  

On erittäin ymmärrettävää, että Kanada viehättää nyt matkailijoita enemmän kuin koskaan – ainutlaatuinen luonnonkauneus, kaupunkien mukaansatempaava kuhina ja lämpimän avoin, monikulttuurinen väestö ovat ainoita laatuaan. Kanada on maailman toiseksi suurin maa ja sen luonnonmaisemat ja ilmasto ovat sen mukaisia, monipuolisia, kuten sen kansalaisetkin. Kanada on tunnettu upeista kansallispuistoistaan, jotka tarjoavat loputtomat mahdollisuudet ulkoaktiviteeteille, mutta hurmaa myös innovatiivisellä ruokakulttuurillaan ja monipuolisella tapahtuma- ja kulttuuritarjonnallaan. Kaiken kaikkiaan Kanda on hurmaava maa, joka yllättää aina eikä aiheuta pettymystä kenellekään.

Kanada

Väkiluku: 36 miljoonaa
Pinta-ala: 9 984 670 km2 
Pääkaupunki: Ottawa 
Viralliset kielet: englanti, ranska
Valuutta: Kanadan dollari
Maakoodi: +1 
Aikaero Suomeen: 6-10 tuntia (-6/-10)

Sää ja ilmasto

Olet ehkä kuullut, että talvet ovat Kanadassa jäätäviä, mikä on osittain totta, mutta tosiasiassa ilmasto vaihtelee maan rajojen sisällä vuodenajasta riippuen paljonkin. Maan eteläosissa talvisinkin kelit ovat mukavat ja tarjoavat mukavaa vaihtelua ulkoilma-aktiviteetteja rakastavalle kansalle. Kanadassa on neljä vuodenaikaa, kuten meilläkin, jonka myötä keväät ovat miellyttäviä ja kesät kuumia. Kielimatkasi aikana pääset siis nauttimaan kesäisen aurinkoisista päivistä.

Yhteenveto

Kanada on valloittava maa, jolla on mielenkiintoista tarjottavaa jokaiseen makuun. Kesä Kanadan ihmeiden äärellä sen luonnonihmeisiin ja monipuoliseen kulttuuritarjontaan tutustuen on varmasti jotain, jonka tulet muistamaan lopun elämääsi. Etsitpä sitten perinteisempää kielimatkaa luokkahuoneopetuksineen ja aktiivisine vapaa-ajanohjelmineen tai road trip -seikkailua maan eri osiin tutustuen, on meillä sinulle iloisia uutisia – unelmasi voi toteutua kanssamme. Varaa paikkasi jo tänään!