Kielimatkat
Sinulle 10-19-vuotias
+358 9 685 0830

Chattaa kanssamme

Manga, kawaii ja ikivanhat perinteet

Aika tutustua Tokioon syvemmin!

Oppituntien jälkeen on paljon nähtävää ja tekemistä. Aktiviteetti- ja retkikattaus on todellakin unelmien täyttymys sinulle, joka olet kiinnostunut paikallisesta kulttuurista ja kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista. 

Tokyo River Cruise

Risteilemme alas Sumidajokea Asakusasta Hinode Pierille ja Tokyo Towerille. Pääsemme näkemään CBD:n ja vanhan kaupungin vesiltä käsin. Lisäksi vierailemme kuhisevalla Tsukijin marketilla ja kauniilla Hamarikyun puutarhoilla.

shutterstock_125450801_Tokyo_Skyline.jpg

Tokyo Tower

333 metriä korkeana Tokyo Tower on 13 metriä korkeampi, kuin esikuvansa, Pariisin Eiffel Tower. Tokyo Tower valmistui 1958 symboloimaan Japanin ekonomisen voiman uudelleensyntymistä mahtavana tv- ja radiotornina, mutta myös upeana turistinähtävyytenä. Vierailijat pääsevät aina 150 metrin korkeudella olevalle päänäköalatasanteelle tai 250 metrin korkeudella olevalle erikoisnäköalatasanteelle saakka saadakseen Tokiosta silmäyksen yläilmoista käsin. Suotuisalla säällä tornista näkee jopa Mount Fujille saakka. Tornin kivijalasta löytyvät mm. vahakabinetti ja monet muut mielenkiintoiset vierailukohteet. Sisäänpääsyt omakustanteisia. Pääsy erikoisnäköalatasanteelle 250 metrin korkeuteen sisältyy hintaan.

Retki Kamakuraan

Paikka täynnä historiaa! Kamakura on rannikkokaupunki Kanagawan prefektuurissa, noin tunnin matkan päässä Tokiosta etelään. Kamakurasta tuli Japanin poliittinen keskus kun Minamoto Yoritorno valitsi kaupungin uuden militaarisen hallituksensa keskukseksi 1192. Nykyään pieni Kamakuran kaupunki on suosittu vierailukohde turistien keskuudessa. Kaupunkia kutsutaan joskus itäisen Japanin Kyotoksi ja se tarjoaa kävijöilleen upeita temppeleitä, pyhäkköjä ja historiallisia monumentteja. Lisäksi pääsemme rentoutumaan kaupungin suosituille hiekkarannoille. Retkeen sisältyy junamatkat ja sisäänpääsyt suosituimpiin vierailukohteisiin, kuten Enoshima Shrineen, Samuel Cockingin puutarhaan (jossa myös näköalatorni) sekä Kamakuran The Great Buddhalle. Kokopäiväretki.

Muut aktiviteetit Tokiossa

 • Vierailuita Tokion temppeleissä
  Tokio on pullollaan kuuluisia temppeleitä, joissa pääsemme tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Tulemme tutustumaan lähemmin Asakusan ja Meijin temppeleihin.
 • Koe Japanilainen teeseremonia
  Paikallinen, autenttinen teeseremonia vaatii paljon tietämystä ja on opiskelua vaativa seremonia myös japanilaisille itselleen.
 • Shoppailuretki Shibuyaan tai Harajukuun
  Shibuyan ja Harajukun shoppailumekat Tokiossa tarjoavat rajattomat mahdollisuudet shoppailuun vaativammallekin ostosten tekijälle.
 • Opi origamien perusteet
  Origamit ovat perinteinen, maailmankuulu japanilainen paperitaiteilun muoto.
 • Kimonojen sovitus
  Pääsemme kokeilemaan ´Yukataa´, mukavaa kesäkimonoa.
 • Kalligrafian kokeilu
  Paikallisen opettajan johdolla kokeilemme muinaista japanilaista kalligrafiataidetta. Millaisen taideteoksen sinä saat aikaiseksi?
 • Japanilaisia kukka-asetelmia
  Osaava opettajamme pitää meille oppitunnin Ikebanasta, paikallisesta kukka-asetelmien harmoniasta ja taiteesta.
 • Vierailu animaatiokoululla
  Tokiossa on monia kouluja, joissa oppilaat voivat opiskella animaatiota pääaineenaan. Koulutus kestää oppilaille 2 vuotta, mutta me pääsemme osallistumaan yhdelle kursseista tutustumaan paikallisen animen saloihin.

Tokion kielimatkaan sisältyy myös valintasi mukaan toinen seuraavista vaihtoehdoista:

Vaihtoehto 1

 • Shoppailuretki Akihabaraan
  Akihabara on shoppailualue, josta löydät kaikkea elektroniikasta animeen ja keräilytuotteista peleihin.
 • Retki Nakano Broadwaylle
  Nakano Broadway on suuri ostoskeskus täynnä pieniä putiikkeja, jotka tarjoavat jotain jokaiselle fanille, ´otakulle´.
 • Elokuvailta
  Japanilaiset elokuvat ovat tunnettuja ympäri maailman. Pääsemme viettämään elokuvailtaa koulullamme.
 • Vierailu Ghibli Museumissa
  Ghiblin Studio on tunnettu anime studio, jossa on tehty maailmankuuluja elokuvia, kuten Ponyo ja Spirited Away. Museossa pääsemme tutustumaan paikalliseen työskentelytapaan.

Vaihtoehto 2

 • Ylimääräiset 8 tuntia japanin kielen opiskelua

Kurssit Tokio

Varaa viimeistään 31.8. – alennus 300 €

Japanese

STS Original
Alkaen 3.359 €
Varaa viimeistään 31.8. – alennus 300 €

Japanese + Freetime

Freetime
Alkaen 3.755 €

Sähköposti

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Ota meihin yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai inspiraatiota? Ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Anna meidän soittaa sinulle

Jos sinulla on kysyttävää ja toivoisit meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse, jätäthän puhelinnumerosi, soitamme sinulle mahdollisimman pian!


Usein kysytyt kysymykset

 • Millaisia kielimatkoja on olemassa?

  Kielimatka voidaan toteuttaa eri tavoin. STS:n kielimatkatyypit ovat:

  Classroom - tällä kielimatkalla sinulla on oppitunteja aamuisin ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja lopun päivää ja illalla. Classroom-kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, muotia jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on mahdollisuus myös valita intensiivikurssi.

  Lue lisää Classroom-kielimatkoista

  Adventure - on erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppillaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät jalkapallosta, valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla se, että kerrot opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voiko kuka tahansa lähteä kielmatkalle kanssasi?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. On siksi tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista jne. ja heillä on siis kokemusta lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista.

  Lue lisää Varaustietoa

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Asiat jotka opit luokkahuoneessa, on vain yksi osa opiskelua. Opit myös paljon käytännässä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää STS Progressive Learning

Soita meille+358 9 685 0830
Toimistomme on avoinna ma-pe klo 09.00-16.00. Lisätietoja

Tule käymään
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A, 3 krs.
00260
STS Language Schools pääyhtiö Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Gothenburg

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017