Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Oppilaiden, vanhempien ja ohjaajien kokemuksia kielimatkoista – tutustu STS Blogiin!
Paranna kielitaitoasi Tokiossa

Japania Tokiossa

Isäntäperhe
Japani
Ikä 13-19

Vietä kesä valloittavassa Tokiossa japania opiskellen ja maan ainutlaatuiseen kulttuuriin ja sen lukemattomiin nähtävyyksiin ja aktiviteettimahdollisuuksiin yhdessä uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa tutustuen. Kielimatkakesääsi Tokiossa et tule unohtamaan ikinä!

Japanin Classic -kielikurssi

Japanin kielen Classic-kielikurssin tunnit pidetään upealla National Olympics Memorial Youth Centrerillä suositussa Shibuyan kaupunginosassa, ihanteellisella paikalla aivan alueen parhaiden viihde- ja ostoskeskusten vieressä. Opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja tekevät työtään intohimolla varmistaen, että sinäkin saat oppitunneista kaiken mahdollisen hyödyn irti. Kaikki opiskelumateriaali sisältyy kurssin hintaan ja ennen Tokioon matkustamistasi suoritat tasotestin, jonka tulosten myötä pääset opiskelemaan juuri omaa tasoasi vastaavassa ryhmässä. Toki Classic-kurssi pitää sisällään kielenopiskelun lisäksi paljon muutakin. Oppituntien jälkeen pääset kehittämään kielitaitoasi aktiivisella vapaa-ajalla Tokion ja sen ympäristön tärkeimpiin nähtävyyksiin ja kohteisiin sekä kiehtovaan kulttuuriin yhdessä kansainvälisen ryhmän kanssa tutustuen.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Tokioon pitää sisällään kielenopintojen lisäksi tietysti kattavan aktiviteettipaketin Japanin pääkaupunkiin ja maan kulttuuriin tutustuen. Kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä mukanasi on aina omistautunut ja ryhmästä huolta pitävä STS Ohjaaja.

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Tokion kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Tokion kielimatkaasi voit lisätä 8 ylimääräistä tuntia kielenopiskelua.

Majoittuminen

Tokiossa saat katsauksen paikalliseen perhe-elämään majoittumalla paikallisessa isäntäperheessä.

Isäntäperheessä majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen, isäntäperhe puolihoidolla
 • Retket ja aktiviteetit
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Wed Jul 01 2020
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   4 195 €