Kielimatkat
Sinulle 10-19-vuotias
+358 9 685 0830

Chattaa kanssamme

Manga, kawaii ja ikivanhat perinteet

Japania Tokiossa

Tokio on nuorekas, trendikäs ja hauska, mutta samalla täynnä vanhoja perinteitä, ikivanhaa taidetta ja klassista arkkitehtuuria. Juuri tämä vastakohtaisuus tekee Japanin pääkaupungista niin jännittävän ja kiinnostavan. Tokio ei ole ikinä tylsä.


Kurssit Tokio

Varaa viimeistään 31.8. – alennus 300 €

Japanese

STS Original
Alkaen 3.359 €
Varaa viimeistään 31.8. – alennus 300 €

Japanese + Freetime

Freetime
Alkaen 3.755 €

1_bich_ngo_Tokyo_Pokemon_CTM_2542.jpg

Jatka kielimatkaasi lisäviikolla

Maksimoi kielimatkaelämyksesi Tokiossa lisäviikolla - ilman luokkahuoneopetusta. Ehdit kolmen viikon aikana miettiä, mitä kaikkea tässä huikeassa kaupungissa haluaisitkaan vielä nähdä ja tehdä. Kerro ajatuksistasi ohjaajallesi ja voitte käyttää neljännen viikon juuri niihin nähtävyyksiin, joista olette haaveilleet. Varaa STS Japanese + Freetime -kielimatka pidentääksesi elämystäsi lisäviikolla.

1_Manabi_Tokyo_Japan_IMGP4946.jpg

Kokeile elämää kampuksella

Saat kansainvälistä kokemusta ja ystäviä ympäri maailmaa majoittuessasi kampuksella! The National Olympic Memorial Youth Center Shibuya:ssa toimii kotinasi Tokion-vierailusi aikana. Matkan hintaan sisältyy puolihoito, jaat huoneen yhden tai kahden muun oppilaan kanssa. 

Majoitus kampuksella

Tokiotietoutta

Kieli: japani
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: lähes 9 miljoonaa
Valuutta: Jeni (JPY,¥)
Uintimahdollisuudet: Perinteikkäitä kylpylöitä ja uima-altaita
Kesälämpötila: 23°C
Shoppailumahdollisuudet: Hyvin todennäköisesti parhaimmat maailmassa

XX XXXX
Tokio

Sähköposti

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Ota meihin yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai inspiraatiota? Ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Anna meidän soittaa sinulle

Jos sinulla on kysyttävää ja toivoisit meidän olevan sinuun yhteydessä puhelimitse, jätäthän puhelinnumerosi, soitamme sinulle mahdollisimman pian!


Usein kysytyt kysymykset

 • Millaisia kielimatkoja on olemassa?

  Kielimatka voidaan toteuttaa eri tavoin. STS:n kielimatkatyypit ovat:

  Classroom - tällä kielimatkalla sinulla on oppitunteja aamuisin ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja lopun päivää ja illalla. Classroom-kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, muotia jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on mahdollisuus myös valita intensiivikurssi.

  Lue lisää Classroom-kielimatkoista

  Adventure - on erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppillaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät jalkapallosta, valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla se, että kerrot opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voiko kuka tahansa lähteä kielmatkalle kanssasi?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. On siksi tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista jne. ja heillä on siis kokemusta lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista.

  Lue lisää Varaustietoa

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Asiat jotka opit luokkahuoneessa, on vain yksi osa opiskelua. Opit myös paljon käytännässä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää STS Progressive Learning

Soita meille+358 9 685 0830
Toimistomme on avoinna ma-pe klo 09.00-16.00. Lisätietoja

Tule käymään
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A, 3 krs.
00260
STS Language Schools pääyhtiö Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Gothenburg

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017