Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Manga, kawaii ja ikivanhat perinteet

Japania Tokiossa

Tokio on nuorekas, trendikäs ja hauska, mutta samalla täynnä vanhoja perinteitä, ikivanhaa taidetta ja klassista arkkitehtuuria. Juuri tämä vastakohtaisuus tekee Japanin pääkaupungista niin jännittävän ja kiinnostavan. Tokio ei ole ikinä tylsä.


Kurssit Tokio

Japanese

Alkaen 3 895 €

1_Manabi_Tokyo_Japan_IMGP4946.jpg

Kokeile elämää kampuksella

Saat kansainvälistä kokemusta ja ystäviä ympäri maailmaa majoittuessasi kampuksella! The National Olympic Memorial Youth Center Shibuya:ssa toimii kotinasi Tokion-vierailusi aikana. Matkan hintaan sisältyy puolihoito, jaat huoneen yhden tai kahden muun oppilaan kanssa. 

Majoitus kampuksella

8-Tokyo-Skyline-AdobeStock_140444893 (4).jpg

Maksimoi matkakokemuksesi

Ota kaikki irti kielimatkastasi Tokioon! STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla matkasi tulee sisältämään entistäkin enemmän suosituimpia retkiä ja aktiviteetteja.

Lue lisää STS Explorer Pass -lisäretkipaketista

Tokiotietoutta

Kieli: japani
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: lähes 9 miljoonaa
Valuutta: Jeni (JPY,¥)
Uintimahdollisuudet: Perinteikkäitä kylpylöitä ja uima-altaita
Kesälämpötila: 23°C
Shoppailumahdollisuudet: Hyvin todennäköisesti parhaimmat maailmassa

Parasta oli, että sain tutustua ihanaan isäntäperheäitiini, jonka kanssa olen yhä yhteydessä silloin tällöin.
Linn
Tokio

Isäntäperhe vai kampus Tokiossa

Haluaisitko olla osa japanilaista perhettä vai majoittua kampuksella paikallisten opiskelijoiden tavoin? Tokiossa pääset valitsemaan kahdesta eri majoitustyypistä. Kumpi sopii sinulle paremmin?

1_Manabi_Tokyo_Japan_IMGP4946 (1).jpg

Kampuselämää

Jos haluat majoittua yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa, voit valita majoittuvasi paikallisella kampuksella. Tällöin majoitut National Olympic memorial Youth Centerillä Shibuyassa ja jaat huoneesi yhden tai kahden muun opiskelijan kanssa.

Majoitukseen sisältyy puolihoito ja WiFi. 

2_Tokyo_Host_Family_Japan_080113_403.jpg

Asu japanilaisessa isäntäperheessä

Eläminen osana paikallista perhettä on mainio tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin. Samalla pääset treenaamaan kielitaitoasi aidossa ympäristössä illallispöydän ääressä päivän kuulumisia vaihdellen. Kaikki isäntäperheemme osaavat vähintään englannin alkeet, mutta on itsellesi parhaaksi, että yrität kommunikoida japaniksi perheesi kanssa.

Tulet majoittumaan ainoana oppilaana omassa isäntäperheessäsi. Aamiainen ja päivällinen sisältyvät kielimatkan hintaan.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Tokioon pitää sisällään kielenopintojen lisäksi tietysti kattavan aktiviteettipaketin Japanin pääkaupunkiin ja maan kulttuuriin tutustuen. Kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä mukanasi on aina omistautunut ja ryhmästä huolta pitävä STS Ohjaaja.

Vierailu animaatiokoululla

Tokio on unelmien täyttymys, jos etsinnässä on hyvä animaatiokoulu ja pääsemmekin tutustumaan tarjontaan Japanese Technical Collegella. 3 tuntisen kouluvierailumme aikana pääsemme oppimaan 3D animaatiota, kuvittamista tai äänityöskentelyä. Edessä on mielenkiintoinen vierailu, jonka jälkeen saatat löytää itsestäsi aivan uuden kipinän animaatioita kohtaan.

Retki Nakano Broadwaylle

Pääsemme käymään Nakano Broadwaylla, joka on suuri ostoskeskus täynnä pieniä maalle ja kulttuurille ominaisia putiikkeja. Mielenkiintoista katseltavaa ja ostettavaa löytyy takuulla jokaiseen makuun.

Ei sisälly kielimatkoihin, joihin valittu 8 ylimääräistä kielen oppituntia

1-CTM-linnea-nordqvist-Temple-Tokyo-Japan.jpg

Vierailuita Tokion temppeleissä

Tokio on pullollaan kuuluisia temppeleitä, joissa pääsemme tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Tulemme tutustumaan lähemmin Asakusan ja Meijin temppeleihin.

Shoppailuretki Harajukuun Shibuyassa

Tokio on todellinen shoppailijan paratiisi ja Harajukun alueelta löydät lähestulkoon kaikkea. On mielenkiintoista koittaa vaikkapa laskea, kuinka monta sellaista tuotetta löydät, joita et ole ikinä nähnyt aikaisemmin. Alue on suosittu myös paikallisten nuorten keskuudessa hengailupaikkana vapaa-ajalla.

Perinteinen japanilainen teeseremonia

Tutustumme japanilaiseen kulttuuriin syvemmin vierailemalla paikallisessa teeseremoniassa. Pääsemme sekä valmistelemaan tätä paljon tietämystä ja opiskelua vaativaa seremoniaa, kuin tietsyti ottamaan osaa itse seremoniaan ja sen rituaaleihin.

Origamien perusteet

Origamit ovat perinteistä japanilaista taidetta, jossa kolmiulotteinen taideteoa taitellaan käsin paperista. Pääsemme oppimaan origamien tekemisen perusteet ja tekniikat.

1_Tokyo_5549.jpg

Kalligrafian kokeilu

Paikallisen opettajan johdolla kokeilemme muinaista japanilaista kalligrafiataidetta. Millaisen taideteoksen sinä saat aikaiseksi?

Japanilaisia kukka-asetelmia

Pääsemme tutustumaan myös Ikebanan, perinteisten japanilaisten kukka-asetelmien maailmaan. Uskomattomiin lopputuloksiin päästäksemme, vaaditaan meiltä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Vierailu Ghibli Museumissa

Lähdemme mielenkiintoiselle kierrokselle japanilaiselle animaatiostudio Ghiblille omistettuun Ghibli Museumiin. Ghiblin Studio on tunnettu anime studio, jossa on tehty maailmankuuluja elokuvia, kuten Ponyo ja Spirited Away. Museossa pääsemme tutustumaan ammattilaisten työskentelyyn animaation parissa.

Ei sisälly kielimatkoihin, joihin valittu 8 ylimääräistä kielen oppituntia

Retki Akihabaraan

Vierailemme Akihabaran värikkäässä kaupunginosassa, joka on tunnettu myös elektroniikkaliikkeistään. Akihabarassa vierailu on ehdoton ´Must to do´ Tokiossa vieraillessasi ja näkyykin monesti niin turistien, kuin paikallistenkin kuvissa ja kaupoista löyvissä postikorteissa.

Ei sisälly kielimatkoihin, joihin valittu 8 ylimääräistä kielen oppituntia

1-CTM-laura-pettinari-Umbrella-Garden-Tokyo-Japan (1).jpg

Kimonojen sovitus

Pääsemme ammattilaisen opissa kokeilemaan Yukataa, mukavaa kesäkimonoa ja opimme tämän kulttuurille ominaisen asun yllättävänkin monimutkaisen oikeaoppisen pukemistavan.

Elokuvailta

Japanilaiset elokuvat tunnetaan kaikkialla maailmassa ja luonnollisestikin pääsemme katsomaan yhden maassa ollessamme. Sinulle, joka et taida paikallista kieltä vielä täydellisesti, voimme helpotukseksesi voimme jo nyt kertoa, että leffassa tulee olemaan englanninkieliset tekstitykset.

Ei sisälly kielimatkoihin, joihin valittu 8 ylimääräistä kielen oppituntia

Erilaisia pelejä ja aktiviteetteja

STS Ohjaajasi tulee pitämään huolen, että viihdyt silloinkin, kun ette ole oppitunneilla tai retkellä. Yhteisissä visailuissa ja leikeissä pääset tutustumaan aina vain paremmin uusiin kielimatkaystäviisi ja voitte nostaa ryhmähenkeä entisestään.

Tietoa Tokiossa

Täällä saat paljon mahdollisuuksia tutustua japanin kieleen ja maan kulttuuriin. Kielimatkan aikana pääset oppituntien lisäksi tutustumaan viimeisimpään kulttuuriin, muotiin ja teknologiaan, ja samalla koet teeseremoniat, sushin valmistamisen, kalligrafian, origamit, temppelit ja kauniit puutarhat. Aktiviteettiohjelmamme Tokiossa on todellakin kuin valmis buffet kenelle tahansa, joka on kiinnostunut Tokiosta, Japanista ja kaikesta japanilaisesta.

Vapaa-aika Tokiossa

Opiskelun ja aktiviteettien ohella sinulla on aikaa rentoutua kampuksella tai isäntäperheesi luona. Shoppailureissut Tokiossa ovat unohtumattomia elämyksiä. Shoppailualueilta ympäri Japania voit löytää ihan mitä tahansa, ihan mihin tarpeeseen tahansa. Etsitpä sitten lahjaa parhaalle ystävällesi tai jotain uutta ja ihmeellistä itsellesi, voit olla varma, että löydät etsimäsi Tokiosta. Näe kaikki matkaan sisältyvät aktiviteetit

Isäntäperhe vai kampus?

Sinä valitset haluamasi majoitusmuodon. Eläminen osana paikallista perhettä on mainio tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin. Jos valitset kampusmajoituksen, asut yhdessä ohjaajien ja muiden kielimatkalaisten kanssa.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018