Discover You - in a new language
Manga, kawaii ja ikivanhat perinteet

Kielimatkalle Tokioon

Tokio on loputtomien yllätysten ja rajattomien mahdollisuuksien kaupunki, jossa kohtaavat tulevaisuuden trendit ja ikivanhat perinteet, muodostaen yhdessä aivan uniikin kokonaisuuden. Näkemisen, kokemisen ja tekemisen määrä Tokiossa on vertaansa vailla, mikä tekee kaupungista ehdottomasti ainutlaatuisen kielimatkakohteen.

Kohokohdat

  • Historian ja tulevaisuuden kohtaamispiste
  • Maan ainutlaatuinen kulttuuri
  • Maailman suurimman kaupungin syke
  • Akihabaran anime- ja pelikulttuuri
  • Harajukun muotiliikkeet
  • Upean monipuolinen ruokakulttuuri

Kurssivaihtoehdot

Japania Tokiossa
Tokio, Japani
  • Ikä 13-19
  • Isäntäperhe
  • Japani
  • Ryhmämatka

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele japania Tokiossa 

Olitpa sitten opiskellut japania aikaisemminkin tai vasta alkeissa opinnoissasi, nostaa kielen opiskeleminen siellä, missä sitä puhutaan, taitosi aivan uudelle levelille. Opiskelet kansainvälisessä ryhmässä paikallisen opettajan oppitunneilla ja tasoisessasi ryhmässä tulet nopeasti huomaamaan käytännön kielitaitosi kehittymisen. Kielimatkasi ajan paikallinen kieli ympäröi sinua luokkahuoneen ulkopuolellakin kaikkialla ja saat lukuisia mahdollisuuksia laittaa jo oppimaasi käytäntöön arkisimmissakin tosielämän tilanteissa. Japanin Classic-kurssimme Tokiossa tarjoaa mahdollisuuden yhdistää luokkahuoneopiskelun elämysrikkaaseen vapaa-aikaan japanilaiseen kulttuuriin ja maan pääkaupunkiin tutustuen. Lähde kanssamme tutustumaan ainutlaatuiseen kohteeseen, avartamaan maailmankatsomustasi ja oppimaan uutta itsestäsikin. Edessäsi on kesä, jonka tulet muistamaan ikuisesti!

Majoittuminen Tokiossa 

Kielimatkallasi Tokioon pääset majoittumaan paikalliseen isäntäperheeseen. Perheessä majoittuminen antaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon aitiopaikalta sekä harjoittaa kielitaitoasi arkisissa keskusteluissa perheesi kanssa. Isäntäperheemme asuvat eri puolilla kaupunkia, joten taitat koulumatkasi paikallisilla julkisilla ja saat tilaisuuden nähdä Tokion maisemia ja fiilistellä kaupungin kuhinaa.

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkasi Tokioon pitää sisällään kielenopintojen lisäksi tietysti kattavan aktiviteettipaketin, jonka myötä pääset tutustumaan kaupunkiin ja paikalliseen kulttuuriin syvemmin. Japanilaisiin kädentaitoihin pääset tutustumaan origami- ja kalligrafiakursseilla sekä ikebana-workshopissa ja ikivanhoihi perinteisiin pääset sisälle teeseremoniassa, jossa saat yllesi aidon kimonon. Luvassa on myös mm. retki värikkääseen Akihabaran kaupunginosaan, shoppailuretki Harajukuun ja vierailuja Tokion tunnetuimmissa temppeleissä.

Lisäpalvelut

Voit saada vieläkin enemmän irti kielimatkastasi Tokioon lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketin. Tokiossa lisäretkipakettiin on iloksesi paketoitu kokopäiväretki Kamakuran rannikkokaupunkiin, jossa pääset tutustumaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Lisäksi pääset näkemään Tokion uusista kuvakulmista ensin vesiltä käsin jokiristeilyllä ja sen jälkeen yläilmoista vierailulla kuuluisaan Tokyo Toweriin, 250 metrin korkeuteen.

Tokiosta 

Tokio on maailman suurin metropoli ja kun sitä tarkastelee lähemmin, vaikuttaa se suurkaupungilta, joka koostuu monista pienemmistä kaupungeista, joilla jokaisella on omat luonteenpiirteensä ja viehätysvoimansa. Shinjuku ja Shibuya ovat tunnettuja shoppailumahdollisuuksistaan, ravintolatarjonnastaan ja viihdykkeistään, kun taas Harajuku on muodin kohtaamispaikka. Akihabarasta löytyy takuuvarmasti teknologian, pelaamisen ja pop-kulttuurin viimeisimmät saavutukset ja uusimmat tuulet ja Asakusa ja Ueno tarjoavat kävijöilleen perinteisempää Tokiota ja japanilaista kulttuuria. Tokion suuruisesta kaupungista ei todellakaan lopu näkeminen, kokeminen ja tekeminen koskaan kesken.

Faktaa

Kieli: japani
Väkiluku: 14 miljoonaa
Valuutta: Japanin jeni, YEN (JPY) 
Maakoodi: +81
Aikaero Suomeen: Kesällä +6 tuntia

Parasta oli, että sain tutustua ihanaan isäntäperheäitiini, jonka kanssa olen yhä yhteydessä silloin tällöin / Linn

Matkustaminen Tokioon 

Matka Tokioon on pitkä, mutta pidämme huolen, että se sujuu mukavasti. Henkilökuntamme on sinua ja kurssikavereitasi vastassa saapuessasi Helsinki-Vantaan lentokentälle ja auttaa lähtöjärjestelyissä. Lennät kohteeseen yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa ja laskeuduttuanne vastassanne on muista maista saapuneet kurssikaverinne ja ohjaajanne. Yhdessä jatkatte yksityisellä kenttäkuljetuksella tervetulotilaisuuteen, jonka jälkeen pääset kotiutumaan isäntäperheeseesi. Paikallinen julkinen liikenne Tokiossa toimii tehokkaasti, joten pääset helposti liikkumaan paikasta toiseen kielimatkasi ajan. Kaikilla retkillä ja aktiviteeteissa liikut yhdessä muun ryhmän ja kokeneen ohjaajamme kanssa. Ohjaaja on tavoitettavissasi koko matkan ajan varmistaen, että saat viikoistasi Tokiossa irti parhaan mahdollisen huvin ja hyödyn.

Yhteenveto

Tokio on jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa yhdistyvät harmonisesti ikivanhat perinteet ja tulevaisuuden trendit. Tartu tilaisuuten lähteä opiskelemaan japania, kokemaan jotain ennenkokematonta ja näkemään ennennäkemätöntä loputtomien mahdollisuuksian maahan. Kansainvälinen kielimatka Tokioon yhdistää kielenopinnot aktiiviseen vapaa-aikaan yhdessä ympäri maailmaa saapuvien nuorten kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden ikimuistoiseen kesään ainutlaatuisessa kohteessa.