Kielimatkat, 15–19-vuotiaille
Manga, kawaii ja ikivanhat perinteet

Kielimatka Kiotossa

Kioto on loputtomien yllätysten ja rajattomien mahdollisuuksien kaupunki, jossa kohtaavat tulevaisuuden trendit ja ikivanhat perinteet, muodostaen yhdessä aivan uniikin kokonaisuuden. Näkemisen, kokemisen ja tekemisen määrä Kiotossa on vertaansa vailla, mikä tekee kaupungista ehdottomasti ainutlaatuisen kielimatkakohteen.

Kohokohdat

  • Historian ja tulevaisuuden kohtaamispiste
  • Maan ainutlaatuinen kulttuuri
  • Upean monipuolinen ruokakulttuuri

Kurssivaihtoehdot

Japania Kiotossa
Kioto, Japani
  • Ikä 15-19
  • Isäntäperhe
  • Puolihoito
  • Japani

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteemme, ole hyvä

Lataa kotikoneelle tai tilaa postilaatikkoon kannettuna ilmainen esitteemme ja saat lisätietoa kielimatkoistamme, kohdemaistamme ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele japania Kiotossa

Olitpa sitten opiskellut japania aikaisemminkin tai vasta alkeissa opinnoissasi, nostaa kielen opiskeleminen siellä, missä sitä puhutaan, taitosi aivan uudelle levelille. Opiskelet kansainvälisessä ryhmässä paikallisen opettajan oppitunneilla ja tasoisessasi ryhmässä tulet nopeasti huomaamaan käytännön kielitaitosi kehittymisen. Kielimatkasi ajan paikallinen kieli ympäröi sinua luokkahuoneen ulkopuolellakin kaikkialla ja saat lukuisia mahdollisuuksia laittaa jo oppimaasi käytäntöön arkisimmissakin tosielämän tilanteissa. Japanin kielimatkamme Kiotossa tarjoaa mahdollisuuden yhdistää luokkahuoneopiskelu elämysrikkaaseen vapaa-aikaan japanilaiseen kulttuuriin ja Kioton kaupunkiin tutustuen. Lähde kanssamme tutustumaan ainutlaatuiseen kohteeseen, avartamaan maailmankatsomustasi ja oppimaan uutta itsestäsikin. Edessäsi on kesä, jonka tulet muistamaan ikuisesti!

Majoittuminen Kiotossa

Kielimatkallasi Kiotoon pääset majoittumaan paikalliseen isäntäperheeseen. Perheessä majoittuminen antaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon aitiopaikalta sekä harjoittaa kielitaitoasi arkisissa keskusteluissa perheesi kanssa. Isäntäperheemme asuvat eri puolilla kaupunkia, joten taitat koulumatkasi paikallisilla julkisilla ja saat tilaisuuden nähdä Kioton maisemia ja fiilistellä kaupungin kuhinaa.

Aktiviteetit

Kielimatkasi pitää sisällään kielenopintojen lisäksi tietysti kattavan aktiviteettipaketin, jonka myötä pääset tutustumaan kaupunkiin ja paikalliseen kulttuuriin syvemmin. Japanilaisiin kädentaitoihin pääset tutustumaan origamitunnilla ja ikivanhoihin perinteisiin pääset sisälle teeseremoniassa. Tutustumme myös luonnollisesti kaupungin eri nähtävyyksiin.

Kiotosta

Kioto oli Japanin pääkaupunki ennen Tokiota ja on edelleen kaupunki, jossa keisari kruunataan. Kaupunkia kutsutaan "Japanin kulttuuripääkaupungiksi", ja se on erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa. Kiotossa on yli 1000 temppeliä ja Shintun pyhäkköjä. Koska Kioto on säästynyt tuhoilta sodan aikana, on kaupunki hyvin säilynyt ja erittäin kaunis. Kiotossa on myös useita Japanin vanhimmista yliopistoista. Matka tänne on taatusti aito japanilainen kokemus!

Faktaa

Kieli: japani
Väkiluku: 14 miljoonaa
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Maatunnus: +81

Parasta oli, että sain tutustua ihanaan isäntäperheäitiini, jonka kanssa olen yhä yhteydessä silloin tällöin / Linn

Matkustaminen Kiotoon

Japaniin on pitkä matka, mutta olemme tukenasi varmistaaksemme, että se sujuu sujuvasti. Saapuessasi sinut noudetaan lentokentältä yksityisellä bussilla ja menee yhdessä kokoontumispaikkaamme, jossa tapaat isäntäperheesi. Kokeneet ohjaajat ovat tavoitettavissasi ja järjestävät aktiviteetit koko kielimatkan ajan.

Yhteenveto

Japani on maa täynnä yllätyksiä ja loputtomia mahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja tutustu upeaan Kioton kaupunkiin, opi japanin kieltä ja koe unohtumaton matka uusien kansainvälisten ystäviesi kanssa. Kioton kurssillamme yhdistät oppitunnit hauskoihin aktiviteetteihin ja retkiin, joiden ohella voit parantaa kielitaitoasi. On vaikea kuvitella jännittävämpää paikkaa viettää kesääsi!