Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Perinne kohtaa innovaation nousevan auringon maassa

Kielimatka Japaniin

Japani on ainutlaatuinen maa, jossa vuosisatoja vanhat perinteet kohtaavat futuristisen tekniikan ja uraauurtavan pop-kulttuurin. Tutustu japanilaisen yhteiskunnan moniin eri puoliin täysin ainutlaatuisella kielimatkalla nousevan auringon maahan.

Mihin haluaisit matkustaa?

Kioto
Japani
  • Historian ja tulevaisuuden kohtaamispiste
  • Maan ainutlaatuinen kulttuuri
  • Upean monipuolinen ruokakulttuuri

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi japania Japanissa

Japani on monimutkainen ja kiehtova kieli, ja paras tapa oppia on ympäröidä itsesi kielellä. Japanin kielimatkoillamme saat upean kokemuksen ja täydellisen yhdistelmän oppitunteja ja hauskoja aktiviteetteja. Tällä tavalla voit harjoitella kieltä kaikenlaisissa tilanteissa samalla kun tutkit uutta paikkaa ja saat käsityksen japanilaisesta elämäntavasta. Japanilaiset ovat usein vaikuttuneita siitä, kun ihmiset puhuvat heidän kieltään, ja ovat yleensä rohkaisevia ja avuliaita. Käytä tilaisuus hyväksi ja harjoittele mahdollisimman paljon puhumalla ihmisten kanssa nostaaksesi kielitaitosi seuraavalle tasolle. Matkusta Japaniin, kokeile japanilaista elämäntapaa ja hanki upea kokemus.

Matkustaminen Japaniin

Ei ole mikään salaisuus, että Japaniin on pitkä matka, mutta teemme kaikkemme jotta matkasi olisi mahdollisimman helppo ja mukava. Varaat lentolipun itse, me otamme sinut vastaan ​​lentokentällä Japaniin laskeuduttuasi. Kaikkea toimintaa ja oppitunteja johtaa kokenut henkilökuntamme varmistaakseen, että kielimatkasi on turvallinen ja miellyttävää. Hoidamme kaikki yksityiskohdat, jotta voit keskittyä saamaan kaiken irti matkastasi, oppimaan mahdollisimman paljon ja kokemaan ikimuistoisia hetkiä.

Tietoja Japanista

Japanin kulttuuri on yksi maailman kiehtovimmista ja ainutlaatuisimmista, sekoitus vanhoja perinteitä ja uutta innovaatiota yhteiskuntaan ja arkeen sovitettuna. Japani on täynnä kontrasteja, tekniikka on eturintamassa hiljaisten shintopyhäkköjen, jännittävän ruokakulttuurin ja kissakahviloiden, valtavien kaupunkien ja upeiden luonnonmaisemien kupeessa. Tässä suhteellisen pienessä mutta kiehtovassa maassa on loputtoman paljon löydettävää.

Japani

Väkiluku: 127 miljoonaa
Pinta-ala: 378 000 km2 
Pääkaupunki: Tokio
Kieli: Japani
Valuutta: Japanin Jeni, Yen (JPY) 
Maakoodi: +81 
Aikaero Suomeen: Kesällä +6 tuntia

Sää ja ilmasto 

Ilmasto voi vaihdella suuresti pohjoisesta etelään. Sää on melko leuto, ja Japanissakin on neljä eri vuodenaikaa. Talvet voivat olla kylmiä pohjoisilla alueilla, ja sopivat hyvin hiihtoon ja lumilautailuun. Kevät on lämmin, ja sitä pidetään usein parhaana ajankohtana vierailla maassa tänä aikana järjestettävien festivaalien vuoksi. Kesät ovat yleensä kuumia ja kosteita, mutta viileät kesäsateet eivät ole harvinaisia.

Yhteenveto

Haluatko tutustua Japanin vuosisatoja vanhoihin perinteisiin, sukeltaa syvälle maan nykyaikaiseen popkulttuuriin tai tutkia eturintamassa olevaa tekniikkaa ja innovaatioita? Kielimatka Japaniin tarjoaa todellisen katsauksen monipuoliseen kulttuuriin. Kurssimme Japanissa tarjoavat sinulle mahdollisuuden parantaa kielitaitoasi kansainvälisessä ryhmässä, upeisiin paikkoihin ja kulttuuriin tutustumalla. Japanin kielimatka tarjoaa hyvän sekoituksen oppitunteja, retkiä, aktiviteetteja ja kulttuuriin tutustumista.