Discover You - in a new language
Ikivanhat perinteet kohtaavat nykyajan trendit nousevan auringon maassa

Kielimatkalle Japaniin 

Japani on uniikki matkakohde, jossa vuosisatoja vanhat perinteet kohtaavat tulevaisuuden teknologian ja huippuluokan kulttuuritarjonnan. Lähde tutustumaan maan moniin kasvoihin ja japanilaiseen yhteiskuntaan ainutlaatuisella kielimatkalla nousevan auringon maahan.

Mihin haluaisit matkustaa?

Tokio
Japani
  • Historian ja tulevaisuuden kohtaamispiste
  • Maan ainutlaatuinen kulttuuri
  • Maailman suurimman kaupungin syke

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele japania Japanissa

Japani on verrattaen monimutkainen, mutta kiehtova kieli, jota oppii parhaiten uppoutumalla japanilaiseen elämään kielen ympäröidessä sinua ympärivuorokautisesti. Kielimatka Japaniin tarjoaa monipuolisen kokemuksen kielen oppituntien ja mielenkiintoisten aktiviteettien ja retkien parissa. Pääset omaksumaan kieltä ja kulttuuria niin luokkahuoneessa, kuin sen ulkopuolellakin tutustuessasi kaupungin kiehtoviin aktiviteettimahdollisuuksiin. Japanilaiset rakastavat sitä, kun ulkomaalaiset rohkaistuvat keskusteluun paikallisella kielellä ja saat varmasti monia mahdollisuuksia käyttää kehittynyttä kielitaitoasi lyhyissä, tai miksei pidemmissäkin keskusteluissa paikallisten kanssa. Kielimatka Japaniin on ainutlaatuinen elämys vailla vertaansa ja jos paikallinen populaarikultturi on lähellä sydäntäsi, et todellakaan halua jäädä paitsi kesästä japanilaiseen elämänmenoon tutustuen.

Matkustaminen Japaniin 

Ei varmasti tule yllätyksenä, että matka Japaniin on pitkä, mutta takaamme, että maa on kaiken sen matkustamisen arvoinen. Helsinki-Vantaan lentokentällä sinua on lähettämässä matkaan STS:n henkilökuntaa ja lennät yhdessä muiden nuorten kanssa. Kohteessa pääset tutustumaan muista maista saapuneisiin kurssikavereihisi ja ohjaajaasi, joka on mukananne kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä. Me STS:llä pidämme huolen siitä, että kaikki toimii moitteetta, jotta sinä voit keskittyä ottamaan matkastasi kaiken irti, oppimaan uutta ja sitomaan ystävyyssuhteita ympäri maailmaa.

Japanista

Pieni kooltaan, suuri merkitykseltään. Japani koostuu verrattaen pienistä saarista, mutta ne ovat olleet yhden maailman ainutlaatuisimman ja kiehtovimmman kulttuurin synnyinsija. Japanissa ikivanhat perinteet ja tulevaisuuden innovaatiot soluttautuvat yhteen ja elävät harmonisessa sopusoinnussa keskenään. Kontrastit näkyvät arjessa kaikkialla, huipputeknologialiikkeen vieressä sijaitsee rauhallinen Shinto -pyhäkkö, pilvenpiirtäjää reunustaa temppeli, innovatiivisen neljän tähden fine dining –ravintolan vieressä on kissakahvila, valtavien miljoonakaupunkien ympärillä elellään maaseudun rauhassa, listaa voisi jatkaa loputtomiin. Lähde kanssamme katsomaan, kuinka suuri pieni maa Japani onkaan!

Japani

Väkiluku: 127 miljoonaa
Pinta-ala: 378 000 km2 
Pääkaupunki: Tokio
Kieli: Japani
Valuutta: Japanin Jeni, Yen (JPY) 
Maakoodi: +81 
Aikaero Suomeen: Kesällä +6 tuntia

Sää ja ilmasto 

Japani sijaitsee maantieteellisesti etelä-pohjoinen –suuntaisesti ja ilmasto voi vaihdella maan eri osissa yllättävänkin paljon. Japanissa on neljä eri vuodenaikaa, kuten meilläkin. Talvet voivat pohjoisemmassa olla melko kylmiä ja ihanteellisia talviaktiviteeteille. Kevät on lämmin ja tarjoaa hienot puitteet monien festivaalien ja tapahtumien järjestämiseen. Kesäisin lämpöasteet ovat korkealla ja kuumia päiviä piristää usein virkistävät kesäsateet.

Yhteenveto

Halusitpa sitten tutustua Japanin vuosisatoja vanhoihin perinteisiin, sukeltaa syvälle maan moderniin populäärikulttuuriin tai vaikuttua sen huipputeknologiasta ja uusista innovaatioista, täyttää kielimatka varmasti toiveesi. Kielikurssi Japaniin tarjoaa mahdollisuuden kehittää kielitaitoa yhdessä muiden kansainvälisten nuorten kanssa samalla, kun tutustutte maan ihmeisiin ja ainutlaatuiseen kulttuuriin. Tasapainoinen kokonaisuus oppitunteja ja aktiivista vapaa-aikaa tarjoaa lyömättömän tavan nähdä ja kokea ´nousevan auringon maata´, tehden jokaisesta hetkestäsi kielimatkalla unohtumattoman!