Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Pala paratiisia

Kielimatkalle Balille

Etsitpä sitten täydellistä rentoutumista kultaisilla hiekkarannoilla, seikkailua paratiisisaarella tai uusia kansainvälisiä ystäviä, on Bali ehdottomasti etsimäsi. Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Balin ihmeiden äärelle!

Kohokohdat

  • Maan parhaat puitteet surffaamiselle
  • Ihana trooppinen ilmasto
  • Ainutaaluinen hindulaiskulttuuri temppeleineen
  • Upeat puitteet sukellukselle
  • Henkeäsalpaavat luonnonmaisemat
  • Vaellus tulivuorelle

Kurssivaihtoehdot

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Surf & Yoga –kurssi Balilla

Kielimatka Balille on paljon enemmän, kuin perinteinen kielikurssi. Matka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, uimiseen ja sukeltamiseen upeilla hiekkarannoilla, vaellukseen sademetsissä, patikointiin tulivuoren huipulle ihastelemaan aurinnousua, kielen treenaamiseen ja tietysti uusien ystävyyssuhteiden luomiseen ilman maantieteellisiä ja kulttuurillisia rajoja. Balin kurssi on surfaamista ja joogaa, mielen ja kehon kehittämistä ja hyvinvointia, henkilökohtaista kasvua ja uusia kokemuksia. Monipuolisten aktiviteettien ja retkien myötä pääset näkemään saaren parhaimmat nähtävyydet ja kokemaan suosituimmat aktiviteetit samalla, kun kehität kielitaitoasi päivittäisisissä kanssakäymisissä uusien ystäviesi, ohjaajienne ja paikallisen väestön kanssa. Balin kielimatka on ainutlaatuinen kokemus vailla vertaansa, matka, jota muistelet loppuelämäsi!

Majoittuminen Balilla

Balin kielimatkallasi pääset majoittumaan The Studio Balin yksityisellä villalla, suositulla Kutan alueella. Kuta tunnetaan kuvankauniista hiekkarannoistaan, upeista auringonlaskuistaan, monipuolisesta ravintola- ja kahvilatarjonnastaan ja huippuluokan resorteistaan. The Studio Bali takaa luksusta, yksityisyyttä ja rentoutumista paikalliseen Balilaiseen tyyliin niin hyvinvarustelluissa huoneissa, kuin villan uima-altaalla, oleskelutiloissa ja muutaman askeleen päässä sijaitsevalla rannallakin!

Aktiviteetit ja retket

Aikasi Balilla on täynnä mielenkiintoisia aktiviteetteja ja retkiä, joiden myötä pääset seikkailemaan, rentoutumaan ja tutustumaan Balin tarjoamiin ihmeisiin. Saat kokea mm. unohtumattoman auringonnousun Mt. Baturin tulivuoren huipulta, ainutlaatuisen snorklausretken Blue Lagoon Candi Dasalla ja adrenaliinia nostattavan päivän vesipuistossa. Kehoa pääset virkistämään fyysisemmillä aktiviteeteilla, kuten joogalla, CrossFitillä, koskenlaskulla ja tietysti surffaustunneilla yksillä maailman ihanteellisimmistä rannoista. Miltä kuulostaisivat lisäksi STS Beach Partyt, hiekkalinnojen rakennuskisat tai vaikkapa BBQ-ilta rannalla, kaikki yhdessä uusien ystäviesi ja ohjaajienne kanssa? Unohtumattomalta kokemukselta, kyllä vain! Valmistaudu matkaan tyhjentämällä kameran muisti ja lähde mukaamme kokemaan Balin paratiisisaari!

Lisäpalvelut

Jos kaipaat Balin matkaltasi vieläkin enemmän seikkailuja, kannattaa ehdottomasti lisätä varaukseen STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Balilla lisäretkipaketti on pääsylippusi upealle kokopäivän katamaraanipurjehdukselle sekä retkelle Uluwatun temppelille. Purjehduksella pääset nauttimaan kuvankauniista turkooseista vesistä, snorklata toinen toistaan kauniimpia koralleja ihastellen ja rentoutua kannella aurinkoa ottaen ja uusien ystäviesi kanssa elämästä nauttien. Päivä päättyy ikimuistoiseen päivälliseen rannalla auringonlaskua ihaillen.

Temppelivierailulla pääset näkemään yhden elämäsi mieleenpainuvimmista maisemista 70 metrin korkeudella sijaitsevalta Uluwatun temppeliltä, vierailemaan mielenkiintoisella kafviplantaasilla ja viettämään aikaa kauniilla Bukit´sin rannalla.

Balista

Kun kuulet sanan Bali, näet ehkä mielessäsi trooppisen paratiisin kultaisine hiekkarantoineen, lumoavine auringonlaskuineen ja kuvauksellisine palmupuineen? Iloksesi voimme kertoa, että Bali on juuri kaikkea mielikuvasi mukaista ja vielä paljon enemmän. Bali on värikkään monipuolinen erilaisten kulttuurien, kielien ja ihmisten kohtaamispaikka, jolla on kiehtova historia ja perinteitä kunnioittava elämänmeno. Balilla yllättämään pääsee monipuolinen luonto, joka ennakkoluuloista poiketen kattaa hyvin paljon erilaisia luonnonelämyksiä tulivuorineen, hiekkarantoineen, sademetsineen, vesiputouksineen ja riisipeltoineen. Avaa mielesi seikkailulle ja lähde tutustumaan Balin paratiisisaareen!

Faktaa

Kieli: bali, indonesia, englanti
Väkiluku: 4,2 miljoonaa
Valuutta: Indonesian rupia (Rp)
Maakoodi: +62
Aikaero Suomeen: + 6 tuntia

Matkustaminen Balille

Lento Balille on pitkä, mutta pidämme huolen, että se sujuu mukavasti ja ongelmitta. Tapaat STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentokentällä ja yhdessä tehdyn check inin jälkeen lennät yhdessä muiden oppilaiden kanssa Balin lämpöön. Laskeuduttuanne jatkatte matkaa tilausbussilla kohti ylellistä resorttianne, jonne kotiuduttuanne pääsette nauttimaan paratiisilomasta vailla vertaa, yhdessä ohjaajienne ja kansainvälisten ystävienne kanssa.

Yhteenveto

Kielimatkamme Balille yhdistää kaiken, mitä voit kuvitella toivovasti täydelliseltä kesälomamatkalta: ensiluokkainen majoitus yksityisellä villalla, trooppinen ilmasto, uusia kansainvälisiä ystäviä, uusia kokemuksia ja seikkailu, jonka yksikään päivä ei ole toisen kaltainen. Pääset lisäksi haastamaan itsesi kokeilemaan asioita, joita aikaisemmin et ehkä olisi harkinnutkaan ja lähtemään kotiin voittajafiiliksen ja paremman itsetunnon kera. Olipa se sitten joogaa, surffausta tai vaikka hiekkalinnojen rakennuskisa, Balin Adventure-matkalla koet asioita, joita muistelet lämmöllä lopun elämääsi!