Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Upean ilmaston ja kiehtovan kulttuurin paratiisi

Kielimatkalle Indonesiaan

Indonesian henkeäsalpaavat maisemat, kulttuurin monimuotoisuus ja kokemisen arvoinen trooppinen ilmasto tekevät siitä ihanteelisen kohteen kesän kielimatkalle. Kielimatkalla Indonesiaan pääset niin kehittämään kielitaitoasi, kuin näkemään unohtumattoman kauniita paikkoja, surffaamaan täydellisillä aalloilla ja kasvamaan maailman kansalaisena, kaikki yhdessä muiden ympäri maailmaa saapuneiden kaltaistesi globetrottereiden kanssa.

Mihin haluaisit matkustaa?

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi englantia Indonesiassa

Indonesia ei ehkä ole ensimmäinen paikka, joka mieleesi tulee miettiessäsi kohdetta englannin kielen opiskeluun, mutta se on kohde, joka tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kielenoppimisen ainutlaatuiseen seikkailuun paratiisisaarella. Balin kurssimme keskittyvät mielen ja kehon hyvinvointiin ja kehittämiseen, mutta ovat myös tilaisuus kehittää kielitaitoa jokapäiväisissä kanssakäymisissä kansainvälisten ystävien, ohjaajien ja paikallisen väestön kanssa. Vietät kesääsi englannin kielellä surffaten, joogaten, kuntoillen ja uskomattomia aktiviteetteja ja retkiä unohtumattomissa paikoissa läpikäyden.

Matkustaminen Indonesiaan

Indonesia on kaukana, mutta matkasi kohteeseen sujuu mukavasti hyvässä seurassa. Tapaat STS:n henkilökuntaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä check inin tehtyänne matkustat matkakavereidesi kanssa unelmiesi kielimatkalle Indonesiaan.

Indonesiasta

Indonesiassa asuu yli 260 miljoonaa ihmistä (maailman neljänneksi suurin väkiluku), jotka edustavat 300 eri eettistä ryhmää ja puhuvat 700 eri kieltä. Maa on ainutlaatuisen kiehtova sekoitus erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Indonesia koostuu yli 17 000 saaresta, jotka levittäytyvät 5000 kilometrin säteelle ja pitävät sisällään lukuisisa erilaisia luonnonihmeitä, maastoja ja maisemia, aina kultaisista hiekkarannoista tulivuoriin ja sademetsiin. Voimme luvata, etteivät tekeminen ja nähtävyydet Indonesian matkasi aikana lopu koskaan kesken.

Indonesia

Väkiluku: 264 miljoonaa
Pinta-ala: 1,9 miljoonaa km2
Pääkaupunki: Jakarta
Kielet: Indonesia, jaava, bali, englanti plus 700 muuta
Valuutta: Indonesian rupia (Rp)
Maakoodi: +62
Aikaero Suomeen: +6 tuntia

Sää ja ilmasto

Koska Indonesia sijaitsee lähellä päiväntasaajaa, on sen ilmasto hyvin samankaltainen vuoden ympäri, mutta alueellisia eroja ilmenee eri kohteiden korkeudesta riippuan. Ylempänä vuorilla sijaitsevilla alueilla on verrattaen hieman viileämpää, mutta pääsääntöisesti maa nauttii trooppisesta sademetsä-ilmastosta ja lämpötila pysyttelee yleensä 26-28 asteessa. Ethän siis unohda uima-asua, aurinkolaseja ja riittävää määrää aurinkokertoimia matkasta!

Yhteenveto

Indonesian kielimatkamme eivät ole niitä perinteisimpiä matkoja. Ainutlaatuisella yhdistelmällä rentoutusta, seikkailua ja uusien asioiden kokeilemista ja oppimista, matka on jotain, josta et ole osannut edes haaveilla aiemmin. Pääset haastamaan itsesi tavoittelemaan uusia ennennäkemättömiä ja -kokemattomia asioita, kokemaan huikeita voittajafiiliksiä, luomaan pysyviä ystävyyssuhteita nuoriin eri kulttuureista ja viettämään kesää, josta kerrot kotiväelle silmät hehkuen vielä vuosienkin päästä. Lähde mukaamme yhteen maailman upeimmista paratiiseista!