Treenaa Euroopan jalkapallokuninkaiden kanssa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Jalkapalloleiri Madridissa

Ikä 13-17

Treenaa yhdssä maailman parhaimmista seuroista ja nosta pelitaitosi uudelle levelille uniikilla Real Madridin jalkapalloleirillä. Kansainvälinen leiri tarjoaa upean kattauksen teoriaa, taktiikoita ja treenejä sekä loistavan tilaisuuden englannin ja ehkä jopa espanjankin kielenopiskeluun rakastamasi lajin parissa yhdessä muiden kaltaistesi futisnuorten kanssa.

Real Madrid Foundation Jalkapalloleiri

Oikea futisfani ei missaisi tilaisuutta päästä treenaamaan rakastamaansa lajia Real Madrid –futisleirillä. Real Madrid Football Camp on suunniteltu yhteistyössä yhden maailman parhaimman, rakastetuimman ja menestyneimmam jalkapalloseuran kanssa. Leiri yhdistää kesän kielimatkan aktiviteetteineen ja retkineen ainutlaatuiseen mahdollisuuteen maailmanluokan jalkapallotreeneihin seuran omien huippuvalmentajien johdolla. Pääset tapaamaan muita kaltaisiasi nuoria ympäri maailmaa, treenaamaan kielitaitoasi pelikentillä ja niiden ulkopuolella sekä kasvamaan niin ihmisenä kuin pelaajanakin samalla, kun tutustut Madridin tarjoamiin virikkeisiin. Jalkapallotreenit pitävät sisällään aikaa niin taktiikoiden kuin tekniikoidenkin parissa sekä luentoja pelaajille tärkeistä aihealueista, kuten ravitsemustieteestä, omistautumisesta ja ryhmätyöskentelystä. Kaiken kaikkiaan Real Madrid Football Camp on lajille omistautuneelle nuorelle ehdoton ´once-in-a-lifetime´ -mahdollisuus!

Sisältyvät aktiviteetit

Jalkapallotreenien ohessa Madridin kielimatkasi on täynnä suosituimpia aktiviteetteja ja retkiä. Pääset näkemään ja kokemaan Madridin ja lähialueiden parhaat palat yhdessä muun kielimatkaryhmän ja kokeneiden STS ohjaajien kanssa.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Madridin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Futisleirillä Madridiin majoitut upean Vallehermoson kampuksen asuntolassa, yhdessä kaupungin moderneimmista opiskelijamajoitusmahdollisuuksista.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Majoitus puolihoidolla
  • Retket ja aktiviteetit
  • Kielenopiskelu
  • Reppu
  • STS -t-paita
  • STS Diplomi
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö