Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Churroja ja jalkapalloa Espanjan sydämessä

Football Camp - Madrid

Keskellä Espanjaa sijaitseva Madrid on suurenmoinen kaupunki. Espanjan pääkaupungissa asuu 3 miljoonaa ihmistä, mikä tekee siitä yhden Euroopan suurimmista kaupungeista. Täällä pääset maistamaan Espanjan parhaita churroja, vierailemaan Palacio Real de Madridissa ja nauttimaan espanjalaisesta elämäntyylistä.


Kurssit Madrid

Real Madrid Football camp

Alkaen 2 445 €

8-Segovia-Plaza-Azoguejo-Spain-AdobeStock_72286096 (2).jpg

Retket Segoviaan, Avilaan ja Toledoon kuuluvat hintaan

Matkallasi Madridiin näet toki paljon muutakin, kuin jalkapallokentän. Tutustumme Madridin lisäksi kauniisiin Segovian, Ávilan ja Toledon kaupunkeihin, joissa pääsemme oppimaan lisää Espanjan historiasta ja kulttuurista.

8-Runner-Sunset-AdobeStock_42008573 (3).jpg

Vieraile Santiago Bernabeu -stadionilla ja Real Madridin palkintomuseossa

Vierailemme tunnetulla Santiago Bernabeu -stadionilla sekä Real Madridin palkintomuseossa. Museo on täynnä joukkueen vuosien varrella voittamia palkintoja ja seiniltä löydät runsaasti vaikuttuvia ja näkemisen arvoisia kuvia joukkueen yhteisten vuosien varrelta.

Madrid faktaa

Kieli: espanja
Ikä: 14–19-vuotiaat
Asukasluku: 3,2 miljoonaa
Valuutta: euro (€)
Uintimahdollisuudet: kyllä
Lämpötila kesäisin: 29 °C – 32 °C
Ostosmahdollisuudet: erinomaiset

Majoitus Madrid

Madridissa majoitut puolihoidolla kampuksella yhdessä uusien joukkuekavereidesi ja ohjaajienne kanssa. Pääsette tutustumaan ja tiimiytymään niin kentällä, kuin vapaa-ajallakin.

8_0144_Bo_Portsmouth_ext_2012 (2).jpg

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Jalkapallotreenien ohessa Madridin kielimatkasi on täynnä suosituimpia aktiviteetteja ja retkiä. Pääset näkemään ja kokemaan Madridin ja lähialueiden parhaat palat yhdessä muun kielimatkaryhmän ja kokeneiden STS ohjaajien kanssa.

Opastettu kierros Santiago Bernabéulla

Mitä olisi Real Madrid Football Camp ilman vierailua legendaariselle Santiago Bernabéun stadionille? Saamme tietsyti opastetun kierroksen tähän Real Madrid fanien mekkaan. Santiago Bernabéu Stadium on toiminut Real Madridin kotikenttänä jo vuodesta 1947 ja vetää yhteensä sisäänsä yli 80 000 päisen yleisön. Monet merkittävät mestaruudet on ratkottu täällä ja sinä ja kielimatkaystäväsi pääsette nyt näkemään arenaa voittajienkin näkökulmasta.

Vierailu Real Madrid Trophy Museumiin

Pääsemme vierailulle myös Real Madridin palkintomuseoon. Näemme sadat palkintopokaalit ja valokuvat, joiden kautta pääsemme ottamaan osaa joukkueen historian. Kokemuksesta kerrottakoon museon olevan jalkapallofaneille todella inspiroiva paikka!

Opastettu kierros Madridissa

Lähdemme sightseeing ajelulle kaupunkiin tutustumaan sen tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja kohteisiin, kuten Royal Palacio Real de Madrid -palatsiin, Plaza de Colóniin ja San Francisco el Grandeen. Vierailemme myös esimerkiksi Parque del Buen Retiro –puistossa sekä Puerta del Sol -aukiolla.

Retki Segoviaan

Jätämme Madridin hetkeksi taaksemme ja suuntaamme naapurikaupunkiin, Segoviaan. Segovia on kaunis kaupunki täynnä historiallisia rakennuksia ja silmiähivelevää arkkitehtuuria. Tutustumme kaupunkiin kävellen pysähtyen virvokkeille ulkoilmakahvilaan.

Retki Toledoon

Toledo on vuodesta 1986 lähtien ollut UNESCO:n maailmanperintökohde laajan kulttuurillisen ja rakennustaiteellisen perintönsä johdosta. Kaupunki on mielenkiintoinen myös historiallisesti, koska sitä on pitkään vallinnut yhdessä sekä kristillinen, islamilainen että juutalainen kulttuuri. Pääsemme tutustumaan kaupunkiin ja ehkäpä hankkimaan muutaman tuliaisen kotiinkin viemisiksi.

Retki Avilaan

Teemme retken upeaan Ávilaan kaupunkiin, joka on parhaiten tunnettu kaupunkia ympäröivästä pyöreästä muurista. Kaupungissa vallitsee keskiaikainen tunnelma, joka saa sinut tuntemaan olosi aikamatkaajaksi. Edessämme on mukava päivä maan kulttuuriin ja historiaan tutustuen ja ilmastosta piknikillä nauttien.

Shoppailuretkiä

Tulet rakastamaan shoppailua Madridissa, sillä Espanja on usean suositun vaatemerkin, kuten Zara, Bershka ja Pull & Bear, kotimaa ja tuotteet ovat tietysti edullisempia, kuin Suomesta ostettaessa. Loistava tilaisuus uusia vaatekaappisi sisältö kerralla ja hankkia tuliaisia kotiin ja kavereille.

Churroja ja jalkapalloa Espanjan sydämessä

Madridin sijainti tekee siitä rannikkokaupunkeja rauhallisemman turistikohteen, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea kesälläkin aitoa espanjalaista tunnelmaa. Kaupungista löytyy niin historiaa, huippumuotia kuin uskomaton ruokakulttuurikin.

Monet suositut vaatemerkit, kuten Zara, Bershka, Pull & Bear sekä Mango, ovat kotoisin Espanjasta, joten löydät varmasti jotain tyyliisi sopivaa ostettavaa! Madridilaiset ovat urheiluhulluja ja kaupunki onkin koti huippu jalkapallojoukkueille, kuten Real Madrid ja Atlético Madrid. STS:n kanssa pääset tekemään lähempää tuttavuutta ensin mainitun kanssa! 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018