Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Churroja ja jalkapalloa Espanjan sydämessä

Kielimatkalle Madridiin

Vietä kesä yhdessä Euroopan jännittävimmistä pääkaupungeista ja kehitä kielitaitoasi rakastamasi lajin parissa. Yhteistyössä Real Madridin kanssa järjestämme uniikin jalkapalloleirin, jonka tehokkaiden futistreenien ja aktiivisen hauskan vapaa-ajanohjelman myötä saat unohtumattomasta kielimatkakesästäsi irti parhaan mahdollisen hyödyn!

Kohokohdat

  • Historiallinen ja monipuolinen kaupunki
  • Maailmanluokan museot ja taide
  • Tunnettuus maailmalla jalkapallon keskipisteenä
  • Viehättävä ruoka- ja tapaskulttuuri
  • Vaikuttava Plaza Mayor
  • Parque del Buen Retiron vehreys

Kurssivaihtoehdot

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Jalkapalloleiri Madridissa

Madrid on kiehtova kaupunki, josta löytyy mm. maailman tunnetuimpia museoita, kauneimpia puistoja ja ystävällisimpiä ihmisiä! Madrid sattuu olemaan myös yhden maailman kuuluisimman ja menestyneimmän jalkapalloseuran kotikaupunki. Innovatiivinen futiskurssimme mahdollistaa jalkapallotreenit Real Madridin omilla kentillä seuran omien huippuvalmentajien johdolla. Futistreenien- ja luentojen ohella vapaa-aikasi on täytetty mielenkiintoisella ohjelmalla, jonka myötä pääset tutustumaan monipuoliseen kaupunkiin ja espanjalaiseen kulttuuriin. Yhdessä ympäri maailmaa saapuvien kurssikavereidesi kanssa pääsette viettämään kesälomaviikkonne rakastamanne lajin parissa samalla kieltä opiskellen ja uusia ikimuistoisia asioita kokien!

Majoittuminen Madridissa

Tulet yhdessä joukkuetovereidesi ja ohjaajanne kanssa majoittumaan Madridin sydämessä, juuri remontoidun Vallehermoson kampuksen modernissa opiskelija-asuntolassa. Kampus sijaitsee mukavalla alueella Champerin kaupunginosassa ja sen varustukseen kuuluu kaikki, mitä keksit majoitukseltasi Madridissa toivoa, kuten iso uima-allas, viihtyisät oleskelutilat, biljardipöydät, modernit ruokailutilat, kuntosali ja mm. juoma- ja välipala-automaatit. Vastaanotto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja ohjaajasi tavoitettavissasi saman ajan, joten apua ja tukea on tarjolla ympäri vuorokauden. Majoitukseen sisältyy puolihoito, ruokailet kahdesti päivässä kampuksen ruokalassa ja yksityisbussit kuljettavat sinut ja treenikaverisi niin kentälle, kuin aktiviteetteihin ja retkillekin, kun on niiden aika.

Aktiviteetit ja retket

Jalkapallotreenien ja –luentojen ulkopuolinen aikasi Madridissa tulee olemaan täynnä hauskoja aktivteetteja ja retkiä, joille lähdette aina yhdessä treenikavereidesi ja ohjaajienne kanssa. Pääsette tutustumaan Madridin tärkeimpiin nähtävyyksiin opastetulla kierroksella ja kokemaan läheisten Segovian ja Toledon kaupunkien parhaat puolet. Kirsikkana kakun päällä on sinun ja muiden kaltaistesi futisharrastajien iloksi järjestetty opastettu kierros legendaarisella Satiago Bernebéu Stadionilla sekä tietysti vierailu Real Madridin palkintomuseoon.

Lisäpalvelut

Maksimoi kielimatkasi lisäämällä varaukseesi suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Madridin jalkapallokurssilla lisäretkipakettiin on sisällytetty vierailu adrenaliinia nostattavaan Aquopoliksen vesipuistoon sekä superhauskaan Warner Brosin huvipuistoon. Pääset myös kokemaan aidon espanjalaisen illallisen Flamencoesityksineen ja perinneruokineen.

Madridista

Madrid on Espanjan pääkaupunki, jossa sen värikkään pitkä historia ja valloittava arkkitehtuuri on havaittavissa jokaisessa kadunkulmassa, aina majesteettisen Royal Palacen palatsilta kaupungin charmikkaille kaduille ja viihtyisille aukioille. Kaupungista löytyy kaikkea vehreistä puistoista maailmanluokan museoihin ja eläväiseen tapahtumakulttuuriin, unohtamatta sen avointa ja ystävällistä väestöä, joka toivottaa sinutkin tervetulleeksi tutustumaan monipuoliseen kaupunkiinsa.

Faktaa

Kieli: espanja
Väkiluku: 3,1 miljoonaa
Valuutta: Euro (EUR)
Maakoodi: +34
Aikaero Suomeen: -1 tuntia

Matkustaminen Madridiin

Kesän seikkailusi Madridissa alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa tapaat tulevat kielimatkakaverisi ja STS:n henkilökuntaa, joka on paikalla auttamassa ryhmää lähtövalmisteluissa. Lennätte ryhmänä ja saapuessanne Madridiin on teitä vastassa muista maista saapuvat matkakaverinne ja ohjaajanne. Yhdessä jatkatte matkaa kampukselle asettautuaksenne ja päästäksenne tutustumaan Espanjan upeaan pääkaupunkiin. Oma ohjaajasi on tavoitettavissasi koko matkan ajan, ympäri vuorokauden.

Yhteenveto

Real Madrid Football Camp on jokaisen futisnuoren unelmien täyttymys. Kuvittele itsesi pelaamassa Real Madridin treenikentillä seuran huippuvalmentajien johdolla. Pääset opastetulla kierroksella tutustumaan seuran kotistadioniin, Santiago Bernebéuhun, nostamaan pelitekniikkasi uudelle tasolle ja oppimaan lisää niin itsestäsi, kuin kohteen ja kurssikavereidesi kotimaiden kulttuureista ja elämäntyylistä. Jos sydämesi sykkii jalkapallolle, on hankala kuvitella parempaa tapaa viettää kesälomaviikkoja, kuin futisleiri STS:n ja Real Madridin kanssa!