Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Spanish in the city

Espanjaa Barcelonassa

Ikä 16-19

Barcelona on todellinen metropoli, jossa taide ja kulttuuri kohtaavat modernin tekniikan. Välimeren rannoilla ja vilkkailla kaduilla, joilla on tuhansien vuosien historia, on vaikea kuvitella kehittyvämpää paikkaa kokea espanjalaista kulttuuria ja kehittää kielitaitoasi.

Anna kaupungin opettaa sinua

STS: n kielimatkalla Barcelonassa sinulla ei ole varsinaisia oppitunteja, vaan kaikki kielenopetus tapahtuu Katalonian pääkaupungin upeisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin tutustuen. Puhut espanjaa luokkatovereidesi ja ohjaajien kanssa, olet vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa, ja opit liikkumaan yhdessä maailman rakastetuimmista kaupungeista.

Espanjan kurssi STS:n kanssa

  • Kielikoulutus: 12 tuntia viikossa kaupunkiin tutustuen – ei sisällä luokkahuoneopetusta

Aktiviteetit

Tutustumme Barcelonan kuuluisimpiin nähtväyyksiin, kuten La Sagrada familiaan, Museo Gaudiin ja Picasso-museoon. Tutkimme myös keskiaikaisia ​​alueita ja kaupungin kauniita puistoja. Iltapäivisin lämpötilan ollessa korkeimmillaan vietämme aikaa joko rannalla tai pulahdamme uima-altaaseen. Iltapäivät voi viettää myös vapaaehtoisten aktiviteettien parissa.

Maksimoi kielimatkasi

Barcelonan kielimatkalla voit valita lisäpalveluna Padel-kurssin.

Majoitus

Barcelonassa sinä ja luokkatoverisi asutte kampuksella.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lentokenttäkuljetukset kohdemaassa
  • Majoittuminen
  • Puolihoito
  • Retket ja aktiviteetit
  • Kokeneet ohjaajat

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Lentoliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaamalla omat matkasi kohteeseen ja takaisin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!

Varaathan lennon, joka saapuu Barcelonan El Prat -kentälle (lyhenne on BCN). Lennon saapumisajan tulisi sijoittua klo 9:00–12:00 tai klo 16:00–20:00 välille samana päivänä kun kurssisi alkaa.