Kielimatkat, 15–18-vuotiaille
¡Hola Barcelona!

Espanjaa Barcelonassa

Ikä 15-18

Barcelona on suurkaupunki, jossa taide ja kulttuuri sekoittuvat moderniin elämänmenoon. Tällä Välimeren rantakaupungilla on tuhansien vuosien historia, ja sen rikas kulttuuri suorastaan inspiroi kielen oppimiseen.

Anna kaupungin opettaa sinua

STS: n kielimatkalla Barcelonassa sinulla ei ole varsinaisia oppitunteja, vaan kaikki kielenopetus tapahtuu Katalonian pääkaupungin upeisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin tutustuen. Puhut espanjaa luokkatovereidesi ja ohjaajien kanssa, olet vuorovaikutuksessa paikallisten kanssa, ja opit liikkumaan yhdessä maailman rakastetuimmista kaupungeista.

Jos haluat parantaa espanjan taitojasi myös oppitunneilla (20 tuntia viikossa), se onnistuu lisämaksusta.

Espanjan kurssi STS:n kanssa

  • Kielikoulutus: Opit kieltä ohjaajan ja ystäviesi kanssa samalla kun tutustut kaupunkiin. Valittavanasi on myös espanjan oppitunnit (lisämaksullisia).

Aktiviteetit

Aamuisin tutustut ohjaajasi johdolla Barcelonan eri kaupunginosiin. Yhdessä vierailemme kaupungin kuuluisilla maamerkeillä kuten Sagrada Familiassa ja Park Güellessa, kiertelemme goottilaisessa kaupunginsosassa ja kauniissa puistoissa. Päivän kuumimpaan aikaan iltapäivisin menemme rannalle, pulahdamme uima-altaaseen ja teemme vapaavalintaisia aktiviteetteja. Voit osallistua myös espanjan oppitunneille lisämaksusta.

Majoitus

Barcelonassa sinä ja luokkatoverisi majotutte kampuksella.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Yay, we’re on TikTok!

Mitä hintaan sisältyy

  • Lentokenttäkuljetukset kohdemaassa
  • Majoittuminen
  • Puolihoito
  • Retket ja aktiviteetit
  • Kokeneet ohjaajat
  • Joukkoliikenteen kortti

Lähdöt ja hinnat

Lentoliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaamalla omat matkasi kohteeseen ja takaisin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!

Varaathan lennon, joka saapuu Barcelonan El Prat -kentälle (lyhenne on BCN). Lennon saapumisajan tulisi sijoittua klo 9:00–12:00 tai klo 16:00–20:00 välille samana päivänä kun kurssisi alkaa. Varaa paluulentosi samalta lentoasemalta. Lähtöajat voivat olla joustavia, mutta mieluiten klo 8:00 ja 20:00 välillä.