Kielimatkat, 15–18-vuotiaille
Kulttuuria, tunnetta ja taidetta Barcelonassa

Nuorisomatka Barcelonaan

Tervetuloa Espanjan toiseksi suurimpaan kaupunkiin ja Katalonian autonomisen alueen pääkaupunkiin. Tältä puolelta Välimerta löytyy hyvät edellytykset sekä auringonottoon ja uimiseen että henkeäsalpaavaan arkkitehtuuriin, jännittävään historiaan ja upeaan ruokaan.

Kohokohdat

  • Yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista
  • Sekoitus kaupungin vilskettä ja rantaelämää
  • Upeita rakennuksia

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Opi espanjaa oikeassa ympäristössä

Barcelonassa puhutaan sekä espanjaa että katalaania, jotka ovat täysin eri kieliä. Harjoittelet espanjaa yhdessä luokkatovereidesi kanssa, mutta jos haluat hurmata Barcelonan asukkaan, voit harjoitella ilmaisemaan itseäsi myös katalaaniksi – ja menestys on taattu! Barcelonassa tutustumme kaupunkiin yhdessä ja kehitämme kielitaitoa viettämällä aikaa kansainvälisessä ryhmässä ja paikallisten kanssa.

Majoitus Barcelonassa

Asut Barcelonassa muiden nuorten kanssa kampuksella kaupungin keskustassa. Kampusmajoitukseen sisältyy aamiainen ja illallinen. Lounas nautitaan kaupungissa tekemiemme retkien aikana. Barcelonassa lukematon määrä lounasvaihtoehtoja, ja espanjalainen keittiö on maailmankuulu. Lounashetkistä tulee tärkeä osa sekä kielen opiskelua että espanjalaiseen kulttuuriin tutustumista.

Tietoa Barcelonasta

Barcelona on yksi maailman suosituimmista kaupungeista, eikä ole vaikea ymmärtää miksi - Barcelonassa on harvinainen sekoitus suurkaupungin sykettä ​​ja rantaelämää, muinaista historiaa ja modernia teknologiaa. Ehkä siksi useimmat kaupungissa asuvat ihmiset kokevat, etteivät he koskaan halua muuttaa sieltä.

Faktaa

Kieli: espanja
Väkiluku:
1.7 miljoonaa
Valuutta:
Euro (EUR)
Maakoodi:
+34
Aikaero Suomeen: -1 tuntii

Matkustaa Barcelonaan

Barcelona on yksi Euroopan suurista keskuksista, tänne on helppoa päästä sekä junalla että lentokoneella.

Katso lisää