Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Oppilaiden, vanhempien ja ohjaajien kokemuksia kielimatkoista – tutustu STS Blogiin!
Paranna espanjan kielitaitoasi Alicantessa

Espanjaa Alicantessa

Kampus/Isäntäperhe
Espanja
Ikä 13-19

Alicante on ihastuttava rannikkokaupunki, jolla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Kaupungissa on myös kansainvälinen kuhina vilkkaan opiskelijaelämänsä ansiosta, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen kesän kielimatkalle kielenopiskelun, nähtävyyksien ja kansainvälisten ystävien merkeissä. Kesä täynnä uusia kokemuksia odottaa sinua Alicantessa!

Espanjan Classic -kielikurssi

Espanjan Classic-kielikurssi Alicantessa on paljon enemmän, kuin vain kielenopiskelua oppitunneilla. Iloksesi olemme räätälöineet toisiaan täydentävän setin mielenkiintoisia oppitunteja, rentouttavia vapaa-ajanaktiviteetteja ja jännittäviä retkiä siivittämään aikaasi Alicantessa. Pääset sekä treenauttamaan espanjan kielitaitoasi että kasvamaan ihmisenä ja oppimaan asioita, joista et ehkä ollut tietoinenkaan aikaisemmin. Hauskat ja hedelmälliset oppitunnit ovat ammattitaitoisten opettajiemme käsialaa ja ne pidetään modernilla Villa Universitarian kampuksella, jonka monipuoliset fasiliteetit ovat myös sinun ja uusien kielimatkaystäviesi käytössä. Pääset kielimatkallasi mukaan myös viikonloppuretkelle Madridin ihmeiden äärelle, retkelle Valenciaan, viettämään päivää Acuopoliksen vesipuistossa sekä moniin muihin hauskoihin aktiviteetteihin, aina yhdessä osaavan ohjaajamme ja uusien kurssikavereidesi kanssa.

Sisältyvät aktiviteetit

Alicanten kielimatkasi tulee espanjan kielen opiskelun lisäksi pitämään sisällään runsaasti hauskoja aktiviteetteja. Kaikki retket ja aktiviteetit ovat luonnollisestikin kokeneiden STS ohjaajiemme järjestämiä ja valvomia.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Alicanten kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Alicantessa pääset valitsemaan kahdesta eri majoitustyypistä. Asu espanjalaisessa isäntäperheessä tai kokeile, miltä elämä paikallisena opiskelijana tuntuisi kampuksella. Kumpi sopisi sinulle paremmin?

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen, isäntäperhe tai kampus puolihoidolla
 • Retket ja aktiviteetit
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

Kampus

  • Ajankohta:
   Thu Jul 02 2020
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Kampus
   Mistä:
   Helsinki
   3 095 €

Isäntäperhe

  • Ajankohta:
   Thu Jul 02 2020
   Pituus:
   21 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   2 895 €