Uusia verkkokursseja: Matkusta Lontooseen kotisohvalta
Helmi valkoisessa hiekassa!

Kielimatkalle Alicanteen

Alicante on viehättävän puoleensavetävä kaupunki, joka valloittaa jokaisen värikkäällä historiallaan, kuvankauniilla rannoillaan ja aktiivisella elämänmenollaan. Ota kesälomastasi kaikki irti maailmanluokan kurssikohteessa aurinkoisista keleistä nauttien, espanjaa opiskellen ja uusia ystäviä hankkien.

Kohokohdat

  • Yhdet Espanjan parhaista rannoista
  • 3000 vuotta mielenkiintoista historiaa
  • Vaikuttava Castillo de Santa Bárbara
  • Katseen vangitseva vanha kaupunki
  • Kiehtova festivaalitarjonta ympäri vuoden
  • Ystävälliset ja vieraanvaraiset ihmiset

Kurssivaihtoehdot

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opiskele epanjaa Alicantessa

Ei ole suurikaan salaisuus, että paras tapa oppia kieltä on viettää aikaa maassa, jossa sitä puhutaan. Kielimatkasi ajan espanjan kieli ympäröi sinua jatkuvasti ja saat mahdollisuuden treenata kielitaitoasi jokapäiväisissä arkitilanteissa. Espanjan Classic-kurssimme Alicantessa on täydellinen yhdistelmä luokkahuoneopetusta ja tosielämän tilanteita tarjoilevia aktiviteetteja ja retkiä, jotka nostavat kielitaitosi uudelle levelille huomaamattasikin. Vapaa-ajanohjelma on täynnä hauskoja retkiä ja aktiviteetteja, unohtamatta aikaa rannalla rentoutumiseen ja uusiin ystäviisi tutustumiseen. Espanjalaiset ihmiset ovat tunnetusti avoimia ja ystävällisiä ja ottavat mieluusti vastaan haasteen auttaa sinua kieliopinnoissasi keskustelemalla kulttuuristaan ja elämänmenostaan. Suoritat ensimmäisenä koulupäivänäsi tasotestin, jonka mukaan sijoitut juuri sinulle sopivaan ryhmään oppitunneilla. Näin saat luokkahuoneopiskelustasi irti juuri sen tehokkaimman hyvödyn. Tunneilla keskitytään kaikkiin kolmeen kielenopiskelun osa-alueeseen, sanastoon, ääntämiseen ja kielioppiin ja tulet nopeasti huomaamaan, kuinka kielen käyttäminen rohkaisee sinua eteenpäin opinnoissasi niin kielimatkasi aikana, kuin sen jälkeenkin.

Majoittuminen Alicantessa

Alicantessa voit valita majoituksesi kahdesta suositusta vaihtoehdosta, kampus tai isäntäperhe, joista molemmissa on omat upeat ominaisuutensa ja etunsa. Majoittumalla isäntäperheessä saat ainutlaatuisen tilaisuuden kurkistaa paikalliseen elämänmenoon ja kulttuuriin aitiopaikoilta ja samalla rajattomasti mahdollisuuksia treenata kielitaitoasi arkipäivän askareiden äärellä. Kampuksella majoittuessasi saat taas enemmän aikaa uusien kielimatkaystäviesi kanssa ja kokemuksen aidosta kampuselämästä Espanjassa. Kumman tahansa majoitusmuodoista valitsetkin, sisältyy siihen puolihoito, aamupala ja päivällinen, päivittäin.

Aktiviteetit ja retket

Kielimatkasi Alicanteen tulee olemaan täydellinen combo tehokkaita espanjan oppitunteja ja viihdyttävää vapaa-ajanohjelmaa. Kaikilla retkillä ja aktiviteeteissa sinun ja ryhmäsi mukana ovat luonnollisestikin kokeneet ohjaajamme. ´Activity Schedulesi´ tulee pitämään sisällään viikonlopun mittaisen retken Madridin nähtävyyksien äärelle, opastetun kierroksen Alicantessa, hauskan päivän Acuopoliksen vesipuistossa sekä retken Valenciaan. Rentoutumaan ja uusiin ystäviisi tutustumaan pääset yhteisillä retkillä Alicanten rannoille ja puistoihin, joissa pääsette yhdessä kokeilemaan mm. erilaisia urheilulajeja ja aktiviteetteja.

Lisäpalvelut

Koe vieläkin enemmän Alicanten kielimatkallasi lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Alicantessa lisäretkipakettiisi on paketoitu vierailu yhteen Euroopan suurimmista teemapuistoista, Terra Miticaan sekä retki kuvankauniille Tarabacan saarelle.

Alicantesta

Alicante on kaunis kaupunki Costa Blancan rannikolla ja tunnetaan hyvin yhtenä maan suosituimmista lomakohteista yli kolmen miljoonaan vuosittaisen vierailijansa ansiosta. Alicanten ja sen lähiympäristön pitkä ja monipuolinen historia on nähtävissä kaupunkikuvassa klassisena arkkitehtuurina. Alicantelaiset ovat ulkoilma-aktiviteetteja rakastavaa kansaa ja ottavat ympäri vuoden kaiken irti mm. ihanista rannoistaan, eläväisestä tapahtumakulttuuristaan, lukuisista kahviloistaan ja ravintoloistaan sekä mainioista shoppailumahdollisuuksistaan. Alicanten merenrantakaupungin viihtyisyydestä ja ilmapiiristä on hankala laittaa paremmaksi!

Faktaa

Kieli: espanja
Väkiluku: 330 000
Valuutta: Euro (EUR)
Maakoodi: +34
Aikaero Suomeen: -1 tunti

Parasta matkassa oli kielimatkaporukkamme yhtenäisyys, kaikki olivat kavereita toistensa kanssa. Vaikka meitä oli yhteensä 65, olimme kolmen viikon jälkeen hyvin läheisiä keskenämme / Amanda

Matkustaminen Alicanteen

STS:n kanssa matkasi Alicanteen on tehty helpoksi. Henkilökuntamme tapaa sinut ja matkakumppanisi Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja yhdessä teette tarvittavat lähtöjärjestelyt kentällä. Lentonne sujuu mukavasti yhdessä muiden nuorten kanssa ja kohteessa tapaatte muista maista saapuvat matkakaverinne sekä ohjaajanne. Mikäli matkanne Alicanteen alkaa Madridin viikonlopulla, pääsette suoraan kampukselle majoituttuanne nauttimaan pääkaupungin ihmeistä. Saapuessanne Alicanteen viikonlopun päätteeksi, noutavat isäntäperheet omat oppilaansa yhteiseltä tapaamispaikalta ja pääsevät kampuksella majoittuvat kotiutumaan uuteen majapaikkaansa yhteisellä kyydillä.

Yhteenveto

Kielimatka Alicanteen on ainutlaatuinen kokemus ja tarjoaa lyömättömän yhdistelmän kieliopintoja, uusia kokemuksia ja hauskanpitoa Espanjan auringon alla. Pääset tapaamaan nuoria ympäri maailmaa ja yhdessä kansainvälisessä ryhmässänne näkemään kaiken, mitä viehättävällä kaupungilla on tarjota. Oppitunneilla ja aktiivisella vapaa-ajalla pääset preppaamaan kielitaitoasi, jota voit käyttää hyödyksesi vaikkapa retkellä maan monipuoliseen pääkaupunkiin, Madridiin. Kaikenkaikkiaan, Alicanten kielimatka on täydellinen setti hauskaa ja hyödyllistä Espanjan rannikon ihanteellisessa ilmastossa - kokemus, jota et tule unohtamaan!