Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Helmi valkoisessa hiekassa!

Espanjaa Alicantessa

Opiskele espanjaa Alicanten kauniilla ja aurinkoisella Costa Blancalla. Sinua odottaa hiekkarantaa silmänkantamattomiin, Välimeren lämpimät aallot ja kielen oppimista 24/7.


Kurssit Alicante

Español

Alkaen 2 595 €

8_shutterstock_262331123_Plaza_Cibeles_Madrid_Spain.jpg

Neljän päivän Madridin retki sisältyy hintaan!

Alicanten kielimatkasi aikana pääset neljäksi päiväksi tutustumaan maan pääkaupunkiin Madridiin. Majoitumme paikallisella kampuksella, testaamme kampuksen uima-altaat, tanssimme Flamencoa, herkuttelemme paikallisella ruoalla ja ihmettelemme kaupungin nähtävyyksiä. 

Lue lisää Alicanten aktiviteeteista

1_Alicante_Pool_4647.jpg

Kokeile espanjalaista opiskelija-elämää

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan espanjalaista opiskelija-elämää, voit valita majoittua kampuksella. Kokeneet STS-ohjaajat majoittuvat myös kampuksella ja tekevät kaikkensa jotta kielimatkasi espanjassa olisi ikimuistoinen. Täysihoito sisältyy hintaan majoittuessasi kampuksella. 

Lue lisää kampus-majoituksesta

Alicante faktaa

Kieli: espanja
Ikä: 13-19-vuotta
Asukkaita: 330 000
Valuutta: Euro €
Uintimahdollisuudet: Pitkät uimarannat ja kampuksen uima-allas
Kesälämpötila: 25°C
Shoppailumahdollisuudet: Paljon vaihtoehtoja kaupungin keskustassa

Parasta matkassa oli kielimatkaporukkamme yhtenäisyys, kaikki olivat kavereita toistensa kanssa. Vaikka meitä oli yhteensä 65, olimme kolmen viikon jälkeen hyvin läheisiä keskenämme.
Amanda
Alicante

Isäntäperhe vai kampus Alicantessa

Alicantessa pääset valitsemaan kahdesta eri majoitustyypistä. Asu espanjalaisessa isäntäperheessä tai kokeile miltä elämä paikallisena opiskelijana tuntuisi kampuksella. Kumpi sopisi sinulle paremmin?

1_Alicante_Pool_4647.jpg

Asu kampuksella

Jos sinua kiehtoo ajatus paikallisen opiskelijan elämään tutustumisesta, voit valita majoittuvasi Villa Universitarian kampuksella. Jaat huoneen toisen kielimatkalaisen kanssa kampuksella, jossa käytössänne ovat mm. uima-altaat, kuntosali, TV, kahvila ja ilmainen Wi-Fi. Majoitukseen kuuluu kehuttu buffetaamiainen ja -lounas. Koulun menu on saanut lähiaikoina todellisen kasvojenkohotuksen ja tarjolla on nykyään laaja vaikoima erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ilmoitathan mahdollisista erikoisruokavalioista ja/tai ruoka-aineallergioistasi meille etukäteen, niin kampuksella osataan ottaa nekin huomioon. 

Moderni kampus sijaitsee Alicante Universityn lähettyvillä alueella, jossa pääset ihastumaan palmujen rajaamiin bulevardeihin, kauniisiin puistoihin ja pikkukauppoihin. Myös kaupunki ja sen shoppailumahdollisuudet ovat välittömässä läheisyydessä. 

Myös kokeneet ohjaajamme majoittuvat kampuksella ja pitävät sinusta huolen koko kielimatkasi ajan. Kampusmajoitukseen sisältyy puolihoito.

2_IT_famiglia bomba.jpg

Majoitu espanjalaisessa isäntäperheessä

Mikäli haluat aidon espanjalaisen kokemuksen ja näköalapaikan paikalliseen arkeen suosittelemme ehdottomasti majoittumaan isäntäperheessä. Kaikki isäntäperheemme ovat huolella valittuja ja ottavat avosylin vastaan sinut ja 1-3 muuta kiematkalaista.

Nautitte aamiaisen ja päivällisen perheen kanssa ja saatte samalla hyvän tilaisuuden prepata kielitaitoanne kertaamalla kuulumisia ruokailun ohessa. Paikallisten perinteiden mukaan päivällinen nautitaan yleensä myöhemmin, kuin meillä, iltayhdeksän aikaan.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Alicanten kielimatkasi tulee espanjan kielen opiskelun lisäksi pitämään sisällään runsaasti hauskoja aktiviteetteja. Kaikki retket ja aktiviteetit ovat luonnollisestikin kokeneiden STS ohjaajiemme järjestämiä ja valvomia.

8_shutterstock_262331123_Plaza_Cibeles_Madrid_Spain.jpg

Viikonloppu Madridissa

Kielimatkasi Alicantessa alkaa kolmella unohtumattomalla päivällä Madridissa toisiimme tutustuen ja kaupungin parhaimmat palat koluten. Majoitumme Universitaria Vallehermoson kampuksella, jossa jaat huoneen yhdessä 2-3 muun oppilaan kanssa. Majoitus sisältää täysihoidon. Universitaria Vallehermoso sijaitsee rauhallisella alueella aivan Madridin laitamilla ja meillä on pääsy mm. Kampuksen uima-altaille, joissa virkistäytyä kuuman, mutta mielenkiintoisen päivän päätteeksi. Alla on esimerkki aikataulusta Madridissa.

Esimerkki päiväohjelmasta

Päivä1: Saavumme Madridiin aamulla ja lounastamme kampuksen ruokalassa. Lähdemme tutustumaan kaupunkiin kävellen ja iltapäivällä pääsemme oppimaan lisää maan kansallistanmssista flamencosta.

Päivä 2: Toisen päivän starttaamme opastetulla sightseeing kierroksella kaupungissa, jonka jälkeen pääsemme nauttimaan paikallisesta ruokakulttuurista espanjalaisella illallisella. Lounnollisestikin meille jää aikaa myös shoppailuun!

Päivä 3: Pääsemme tutustumaan Madridin naapurikaupunkiin Segoviaan, jossa vietämme rentoa päivää kaupungilla kävellen ja piknikistä auringossa nauttien.

Päivä 4: Pääkaupunkiseikkailumme alkaa olla ohi ja otamme suunnaksemme kielimatkakohteemme Alicanten!

Opastettu kierros Alicantessa

Sinä, uudet kielimatkaystäväsi ja STS Ohjaajasi aloitatte aikanne Alicantessa opastetulla kierroksella kaupungissa. Pääsette tutustumaan kaupungin tärkeimpiin kiintopisteisiin ja tulette hyvin todennäköisesti jokainen rakastumaan kaupunkiin jo ensisilmäyksellä.

Vesipuistoseikkailu Acuopoliksessa

Valmistaudu virkistävään ja adrenaliinia nostattavaan päivään, sillä pääsemme viettämään sen Acuopoliksen vesipuistossa. Acupolis on yksi Espanjan suurimmista vesipuistoista ja sieltä löytyy vesiseikkailuja jokaiseen makuun, aina ´Kamikazen´ adrenaliinipiikistä rauhoittavaan ´Blue Lagooniin´.

Retki Valenciaan

Valencia, jalkapallosta puhuttaessa usein mainittu Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, sijaitsee noin 170 kilometriä Alicantesta pohjoiseen. Vietämme kaupungissa kokonaisen päivän ehtiäksemme näkemään kaupunkia ja sen tarjoamia nähtävyyksiä mahdollisimman monipuolisesti. Aikaa jää sekä nähtävyyksille että shoppailulle!

1_Group-Hug_8145.jpg

Ranta-aktiviteetteja

Luonnollisestikin käytämme hyödyksi kaupungin upean rantatarjonnan uima- ja rantaretkillä. STS Ohjaajasi tulee pitämään huolen siitä, että viihdyt kaipastpa sitten aktiivista rantaelämää tai auringonvarjojen alla rentoutumista. Kuka voittaa rantakisoissa vaikkapa parhaimman hiekkalinnan rakennuskilpailun?

Urheiluaktiviteetteja

Muutaman kerran viikossa kokoonnumme urheilemaan leikkimielisesti yhdessä. Pääsemme kokeilemaan mm. rantalentistä, korista ja jalista. Jos mielessäsi on laji, jota ehkä haluaisit kokeilla Alicanten auringon alla, juttelethan asiasta ohjaajasi kanssa.

Ilta-aktiviteetteja

Iltaisin vietämme aikaa yhdessä kampuksella erilaisten aktiviteettien pärissa toisiimme tutustuen ja hauskaa pitäen. Miltä kuulostaisi vaikkapa elokuvailta, lautapelit tai kykykilpailu? Viimeisenä iltana juhlimme mennyttä kielimatkaamme yhteisellä BBQ-juhlalla rannalla.

Tietoa Alicante

Alicante on Espanjan suosituin turistikohde. Siellä yhdistyy rantaelämä ja upeat ostosmahdollisuudet paikan 3000-vuotiseen tapahtumarikkaaseen historiaan. Santa Bárbaran linna hallitsee kaupunkia korkealla vuorella ja viehättävät, kapeat vanhan kaupungin kadut ovat täydellisiä piilopaikkoja kuumina kesäpäivinä.

Koulumme, Alicanten yliopisto, on moderni ja siisti, ja kampuksella on myös kuntoilumahdollisuus ja uima-allas. Tämä on täydellinen paikka parantaa espanjan kielitaitoasi, ennen kuin lähdet ulos harjoittelemaan, mitä olette yhdessä oppineet.

Vapaa-aikasi Alicantessa

Koulun jälkeen sinulla on runsaasti aikaa hengailla rannalla uiden ja aurinkoa ottaen. Yhdessä pääsemme myös tutkimaan pääkatu Explanada de Españaa sekä vanhaa kaupunkia sen viehättäviä kujia ja kahviloita ihastellen.

Isäntäperhe vai kampus?

Molemmilla vaihtoehdoilla on puolensa! Paikallisessa isäntäperheessä opit upealla tavalla espanjalaista kulttuuria paikalliseen tapaan, kun taas kampusmajoitus tarkoittaa sitä, että majoitut opiskeluystäviesi ja ohjaajiesi kanssa lähellä koulua ja sen fasiliteetteja. Sinä päätät.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018