Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!
Kielen opiskelu kannattaa aloittaa nuorena
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia St Albansissa, nuorimmille oppilaillemme

Ikä 8-11

Tule mukaan nuorimmille oppilaillemme suunnatulle kielimatkalle Luoteis-Lontooseen, St Albansiin. St Albans on viihtyisän idyllinen pikkukaupunki, joka sopii loistavasti kohteeksi juuri juniori-ikäisille oppilaillemme. Täydellinen ensimmäinen kielimatka kauniisssa Englannin maalaismaisemissa.

Englannin junior-kurssi

Olemme räätälöineen St Albansin kielimatkamme erityisesti nuorimpia, 8-11-vuotiaita oppilaitamme ajatellen. Junior-kurssi sopii täydellisesti sinulle, joka et malta odottaa pääsyä kehittämään kielitaitoasi jo nuorella iällä ja olet valmis kokeilemaan siipiäsi matkustamalla ilman vanhempiasi. Luokkakoot ovat pieniä ja antavat kokeneelle opettajallekin paremman mahdollisuuden pitää huolta kehitymisestäsi yksilöllisellä tasolla. Ryhmän opiskelujen taso määräytyy jokaisen kielitaidon pohjalta ja räätälöidään sopivaksi juuri sinulle ja uusille ystävillesi. Luokkahuoneet ovat moderneja interaktiivisine valkotauluineen ja viihtyisine tiloineen ja koululta löytyy myös mm. urheilutiloja sekä taidegalleria. Kaikki opiskelumateriaali sisältyy kurssin hintaan ja kurssin päätteeksi saat diplomin suoritetuista opinnoistasi.

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkamme St Albansiin sisältää kielenopiskelujen lisäksi paljon hauskoja aktiviteetteja täydentämään vapaa-aikaasi. Omistautuneet ohjaajamme ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti St Albansin kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehdot

Kielimatkallasi St Albansissa majoitut kauniissa Victoriaanisessa kartanossa englantilaisissa maalaismaisemissa. Kampusta ympäröivät kukkiva luonto ja rento elämänmeno.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kielenopiskelu
  • Reppu
  • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Anna meidän auttaa