St Albans Englannin hurmaavalla maaseudulla

Kielimatkalle St Albansiin

Tule mukaan Junior-kielimatkallemme St Albansiin, Koillis-Lontooseen ja vietä ainutlaatuinen kesäloma nuorimmille oppilaillemme suunnatulla kielikurssilla. St Albans on viihtyisän idyllinen pikkukaupunki Englannin viehättävällä maaseudulla ja tarjoaa ihanteelliset puitteet kesän kielimatkailuun 8-11-vuotiaille nuorille.

Kohokohdat

  • Idyllinen kaupunki viehättävien maisemien äärellä
  • Pala Englannin kauneinta maaseutua
  • Värikäs historia aina Rooman valtakunnan ajoilta saakka
  • Ikoninen St Albansin katetdraali
  • Perinteiset markkina- ja toripäivät
  • Monipuolinen taide- ja viihde-elämä

Kurssivaihtoehdot

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Opi englantia St Albansissa

Kehitä kielitaitoasi viehättävässä St Albansissa. Kaupunki tarjoaa ihanteelliset puitteet oppia kieltä ja paikallista elämänmenoa perinteikkäässä brittiympäristössä Lontoon laitamilla, maaseudun rauhassa. Pääset tutustumaan perinteiseen englantilaiseen pikkukaupunkiin sekä sen sisäoppilaitokseen, jonka sisäpihan puutarhat ja aktiviteettimahdollisuudet tarjoavat mukavasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia oppituntien jälkeenkin. St Albansin kielimatkamme on räätälöity erityisesti nuorimpia, 8-11-vuotiaita oppilaitamme ajatellen.

Majoittuminen St Albansissa 

St Albansissa majoitut kauniilla kartano-kampuksella maaseudun rauhassa ja tulet varmasti ihastumaan ympäristöösi. Kartanoa ympäröivät kukkivat puistot ja seesteinen ilmapiiri. Kampukselta löytyy myös urheilumahdollisuuksia, taidegalleria ja suuri sali, joka saa sinut tuntemaan itsesi lähes kuninkaalliseksi. Majoitut yhdessä muiden ryhmäsi kielimatkalaisten kanssa ja luonnollisestikin myös oma ohjaajasi majoittuu kampuksella ja on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden.

Sisältyvät aktiviteetit ja retket

Kielimatkaasi St Albansiin sisältyy paljon mielenkiintoisia aktiviteetteja värittämään vapaa-aikaasi oppituntien jälkeen. Kaikki retket ja aktiviteetit toteutetaan tietysti yhdessä omistautuneen ohjaajan kanssa.

Esimerkkejä matkaan sisältyvistä aktiviteeteista: 

  • Opastettu kierros St  Albansissa 
  • Pelejä ja lajikokeiluja kampuksella
  • Urheiluaktiviteetteja 

Lisäpalvelut 

Koe enemmän kielimatkallasi lisäämällä varaukseesi STS Explorer Pass -lisäretkipaketti. Pakettiin on iloksesi paketoitu mm. unohtumaton kierros kuuluisassa London Eye -maailmanpyörässä, retki Oxfordiin ja sisäänpääsy tunnettuun Christ Church Collegeen sekä kokopäivän retki Thorpe Park –huvipuistoon. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta kokea vieläkin enemmän kielimatkallasi St Albansiin!

St Albansista

St Albans on noin 35 kilometriä Lontoosta pohjoiseen sijaitseva viehättävä pikkukaupunki. Kaupungilla on historiallisesti merkittävä rooli markkinapaikkana Lontoon lähialueiden ja Suur-Lontoon välissä. Kaupungin rauhallisuus ja idyllisyys yhdistettynä siihen, kuinka lähellä se onkaan maan pääkaupunkia, tekee siitä suositun pakopaikan Lontoolaisille ja viehättävän lomanviettopaikan matkailijoille. Matkailijoita kaupungissa kiinnostaa myös sen monipuolinen historia, kaunis ympäristö ja kukoistava kulttuurielämä. Ei ole epäilystäkään siitä, ettetkö viihtyisi St Albansissa loistavasti unohtumattomien kesälomaviikkojesi ajan.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 58 000 
Valuutta: Englannin Punta (GBP) 
Kesälämpötila: 18°C 

Matkustaminen St Albansiin 

Tapaat ohjaajasi ja muun ryhmän Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja lennätte yhdessä ryhmänä Lontooseen. Lentoaika Lontooseen on noin 3 tuntia. Lontoossa odottamassa on kenttäkuljetus, joka vie ryhmän St Albansiin kampuksellemme, joka toimii kesäkotinasi seuraavat viikot.

Yhteenveto

Junior-kurssityyppi on täydellinen valinta 8-11-vuotiaille oppilaillemme. St Albansissa saat täydellisen kokemuksen brittikulttuurista yhdessä muiden ikäistesi nuorten ja kokeneiden ohjaajiemme kanssa. Majoittuminen kurssilla on upeassa maalaiskartanossa, jossa pääset samalla tutustumaan paikallisen sisäoppilaitoksen elämään. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä omistautuneiden ohjaajiemme kanssa sinulla ja uusilla ystävilläsi tulee olemaan unohtumattomat kesälomaviikot brittikulttuurin parissa kieltä opiskellen ja elinikäisiä muistoja kerryttäen.