Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
St Albans Englannin hurmaavalla maaseudulla

Junior kielimatkat St Albansiin

Tule mukaan nuorimmille oppilaillemme suunnatulle kielimatkalle Luoteis-Lontooseen, St Albansiin. St Albans on viihtyisän idyllinen pikkukaupunki, joka sopii loistavasti kohteeksi juuri Juniori-ikäisille oppilaillemme. Täydellinen ensimmäinen kielimatka kauniisssa Englannin maalaismaisemissa.


Kurssit St Albans

English Junior

Alkaen 2 295 €

1_Junior_Classroom_Hastings_9152.jpg

Opi englantia St Albansissa

St. Albans tarjoaa upean mahdollisuuden oppia englantia perienglantilaisessa ympäristössä samalla paikalliseenkin koulunkäyntiin tutustuen.

Olemme räätälöineet St Albansin kielimatkamme erityisesti nuorimpia, 8-11-vuotiaita oppilaitamme ajatellen. Idyllinen ympäristö ja pikkukaupungin-tuntu tekevät kohteesta täydellisen ensimmäisen kielimatkakohteen.

2_Alexander_Welsam_New_York_Leader_DSC2732.jpg

Matkustaminen St Albansiin

Tapaat ohjaajasi ja muun ryhmän Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja lennätte yhdessä ryhmänä Lontooseen. Lentoaika Lontooseen on noin 3 tuntia. Lontoossa odottamassa on kenttäkuljetus, joka vie ryhmän St Albansiin kampuksellemme, joka toimii kesäkotinasi seuraavat viikot.

Lisätietoa St Albansista

Kieli: englanti
Ikä: 8-11-vuotta
Asukasluku: 58 000
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Kesälämpötila: 18°C

Majoittuminen St Albansissa

St Albansissa majoitut kauniilla kartano-kampuksella maaseudun rauhassa ja tulet varmasti ihastumaan ympäristöösi. Kartanoa ympäröivät kukkivat puistot ja seesteinen ilmapiiri. Kampukselta löytyy myös urheilumahdollisuuksia, taidegalleria ja suuri sali, joka saa sinut tuntemaan itsesi lähes kuninkaalliseksi.

Majoitut yhdessä muiden ryhmäsi kielimatkalaisten kanssa ja luonnollisestikin myös oma ohjaajasi majoittuu kampuksella ja on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkamme St Albansiin sisältää kielenopiskelujen lisäksi paljon hauskoja aktiviteetteja täydentämään vapaa-aikaasi. Omistautuneet ohjaajamme ovat mukana kaikissa aktiviteeteissa ja retkillä.

1_Staff_UK_8947.jpg

Opastettu kierros St Albansissa

Kielimatkasi St Albansissa alkaa opastetulla kierroksella kaupungissa. Kierros on loistava mahdollisuus tutustua niin uusiin kielimatkaystäviisi, kuin myös kaupunkiin, jossa tulette yhdessä viettämään seuraavat viikkonne. Pääsemme tutustumaan kaupungin keskustaan ja tutustumaan kouluumme ja toki pääset kysymään kaiken, mitä haluat kielimatkastasi ja sen miljööstä tietää.

Pelejä ja aktiviteetteja

Vapaa-ajan aikataulusi on päivittäin täynnä hauskoja ohjaajasi organisoimia aktiviteetteja, jotka voivat olla mitä vain peli-illasta elokuviin tai tietovisasta karaokeen. Vapaa-ajan aktiviteetit on järjestetty niin, että pääset rennoissa puitteissa viettämään iltapäivää uusiin ystäviisi tutustuen ja hauskaa pitäen.

Erilaisia urheiluaktiviteetteja

STS Ohjaajasi järjestää iloksenne erilaisia urheiluaktiviteetteja ja mm. ´Olympics Nightin´, joka tarjoaa mahdollisuuden erilaisten lajien kokeiluun. Jos mielessäsi on suosikkilaji ja jotain, mitä haluaisit päästä kokeilemaan, puhu ihmeessä ohjaajasi kanssa.

STS Student Party

Täydellinen päätös mukavalle kielimatkapäivälle ovat ohjaajien järjestämät STS Student Partyt, joissa pääset viettämään iltaa musiikin, snacsien ja hauskanpidon merkeissä uusien ystäviesi kanssa.

St Albansista

St Albans on noin 35 kilometriä Lontoosta pohjoiseen sijaitseva viehättävä kaupunki. Kaupungilla on historiallisesti merkittävä rooli markkinapaikkana Lontoon lähialueiden ja Suur-Lontoon välissä. Kaupungin rauhallisuus ja idyllisyys yhdistettynä siihen, kuinka lähellä se onkaan maan pääkaupunkia, tekee siitäsuositun pakopaikan Lontoolaisille ja viehättävän lomanviettopaikan matkailijoille. Matkailijoita kaupungissa kiinnostaa myös sen monipuolinen historia, kaunis ympäristö ja kukoistava kulttuurielämä. Tulet varmasti viihtymään tässä kauniissa peribrittiläisessä kaupungissa hienosti kielimatkaviikkojesi ajan.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018