Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Boostaa englantiasi toden teolla

Englannin intensiivikurssi Oxfordissa

Ikä 13-19

Oxfordista löydät englanninkielisen maailman vanhimman yliopiston - täydellinen määränpää kielimatkalle! Kaupungin upea arkkitehtuuri ja miellyttävä ympäristö tarjoavat lyömättömät puitteet englannin intensiivikurssille - saat sekä ensiluokkaista koulutusta, rentoa opiskelijaelämää että paljon hauskaa tekemistä.

Englannin intensiivikurssi

STS-intensiivikurssi on täydellinen opiskelijoille, jotka haluavat parantaa englantiaan mahdollisimman paljon kesäloman aikana. Sinulla on päivittäin neljä oppituntia, joiden aikana keskitytään ryhmäharjoituksiin, esitelmiin, käytännön harjoitteluun lukemisen ja kirjoittamisen muodossa, sekä ääntämiseen ja kielen sujuvuuteen. Korostamme englannin käytön merkitystä jokapäiväisissä tilanteissa, mikä tarkoittaa, että saat paremman käsityksen sekä englannin kielestä, että brittiläisestä kulttuurista.

Oppitunnit voidaan järjestää eri paikoissa kurssin alkamisajankohdan mukaan, mutta suurin osa oppitunneista pidetään Oxford Brookes Universityssä. Se on rauhallinen ja moderni yliopisto, jolla on tunnustettu korkea taso sekä opetuksessa että tutkimuksessa.

Kielikurssejamme Isossa-Britanniassa järjestää yhteistyökumppanimme Bayswater, joka on British Councilin sertifioima.

BritishCouncil150.png

Kielikurssi STS: n kanssa

 • Opetusta: 20 tuntia viikossa (voi vaihdella, ota yhteyttä STS:ään saadaksesi lisätietoja)
 • Luokkakoko: Enintään 20 opiskelijaa luokkaa kohti, kansainväliset ryhmät
 • Tasoryhmät: A1 – C2, CEFR:n (Common European Framework) mukaisesti
 • Opetusmetodi: akateemisesti pätevien opettajien johdolla tasoryhmittäin toteutettavat oppitunnit, jotka tukevat nuoren kielellistä kehitystä monilla eri kielitaidon osa-alueilla
 • Opetusmateriaalit: nuoria opiskelijoita ja intensiivisempiä opintokokonaisuuksia varten suunniteltu oma kirjasarjamme, sisältyy kurssin hintaan
 • Tasotesti: suoritetaan ennen kielimatkaa (tai ensimmäisenä koulupäivänä kohteessa), takaa oikeantasoisen opetuksen ja materiaalit
 • Diplomi: Loppukokeen jälkeen jaetaan diplomit, joista ilmenevät nuoren osallistuminen kurssille, sekä CEFR:n mukainen kielellinen kehitys

Aktiviteetit

Kielimatkasi Oxfordiin sisältää paljon muutakin kuin englannin opiskelua. Vapaa-ajallasi vietät aikaa hauskojen aktiviteettien ja mielenkiintoisten retkien parissa. Kaikki aktiviteetit ja retket järjestetään taitavien ohjaajiemme johdolla.

Maksimoi kielimatkasi

Voit halutessasi suorittaa kansainvälisesti tunnetun Trinity Exam kokeen ja saada todistuksen kielitaidoistasi. Trinity Exam on täydellinen lisä ansioluetteloon!

Majoitus

Oxfordissa voit valita kahden majoitusvaihtoehdon väliltä. Kokeile opiskelijaelämää kampuksella muiden opiskelijoiden kanssa tai majoitu huolella valitun isäntäperheen luona.

Mitä hintaan sisältyy

 • Majoittuminen
 • Täysihoito
 • Kielenopiskelu
 • Opetusmateriaali
 • Retket ja aktiviteetit
 • STS Diplomi

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Lentoliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaamalla omat matkasi kohteeseen ja takaisin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!

Saapumisaikasi Iso-Britanniaan (London-Heathrow LHR) matkustaessasi tulee olla saapumispäivänä kello 9:00-16:00 välillä.