Kielimatkat, 15–19-vuotiaille
Mystinen ja taianomainen Oxford

Kielimatka Oxfordiin

Lähde kielimatkalle yhteen maailman tunnetuimmista yliopistokaupungeista ja opiskele intensiivisemmin Oxfordissa. Oxfordin kielimatka on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea aitoa yliopistoelämää Iso-Britanniassa ja opiskella kieltä Brittikulttuurin ympäröimänä, yhdessä maan upeimmista kaupungeista.

Kohokohdat

  • Maailmankuulu yliopistokaupunki
  • Kansainvälinen ilmapiiri
  • Upea goottilainen arkkitehtuuri
  • Maailmanluokan museot ja näyttelyt
  • Vanha kunnon englantilainen kulttuuri
  • Thames-joen Puntingmahdollisuudet

Kurssivaihtoehdot

Englannin intensiivikurssi Oxfordissa
Oxford, Englanti
  • Ikä 15-19
  • Kampus/Isäntäperhe
  • Täysihoito
  • Englanti

Google Reviews

Inspiroivat infotilaisuudet!

Ilmainen esitteesi, ole hyvä!

Lataa kielimatkaesite ja saat lisätietoa kielimatkoista, kohdemaista ja siitä ihanasta ajasta ulkomailla, joka useimmiten on se nuoren ´ikimuistoisin kesä ikinä´!

Englannin intensiivikurssi Oxfordissa

Jopa 1100 luvulle ulottuvan historiansa ansiosta Oxfordin yliopisto on englanninkielisen maailman vanhin. Joka vuosi kaupunkiin saapuu nuoria ympäri maailmaa ottamaan hyödyn irti Oxfordin ensiluokkaisesta koulutuksesta ja opetuksesta ja näistä pääsevät kesäisin hyötymään myös kielimatkalaisemme. Oxfordissa osallistut Intensive-kurssille ja keskityt oppitunneilla parantamaan kielitaitoasi kokonaisvaltaisesti niin lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen kuin ääntämisenkin saralla. Tulet nopeasti huomaamaan, kuinka kehityt kielenkäyttäjänä ja rohkaistut puhujana käydessäsi opetussuunnitelmaasi läpi yhdessä oman tutorisi kanssa. Intensiivisen opiskelun jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa kansainvälisesti tunnettu Trinity Exam –koe kielimatkasi päätteeksi.

Majoittuminen Oxfordissa

Oxfordin kielimatkalla voit valita majoittuvasi joko koulun kampuksella tai paikallisessa isäntäperheessä. Kampuksella majoittuessasi asut yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa ja saat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin paikallista opiskelijaelämää viettäessäsi. Myös ohjaajasi majoittuu kampuksella ja on luonnollisestikin tavoitettavissasi ympäri vuorokauden. Jos taas haluat tutustua syvemmin paikalliseen kulttuuriin ja elämänmenoon suosittelemme valitsemaan isäntäperhemajoituksen, joka samalla tarjoaa mahdollisuuden treenata kielitaitoasi arkisissakin tilanteissa ja ehkä ottaa askeleen mukavuusalueesi ulkopuolellekin. Kumman tahansa majoitusmuodoista valitsetkin, voit olla varma, että majoitut turvallisesti huolella valitussa kesäkodissasi.

Aktiviteetit

Kielimatkasi Oxfordiin sisältää intensiivisen kielenopiskelun lisäksi paljon hauskoja aktiviteetteja ja retkiä vapaa-aikaasi täydentämään. Paikallinen henkilökunta ja ohjaajasi järjestävät sinulle ja uusille matka-kavereillesi aktiviteetteja, joita voivat olla vaikkapa elokuvailta tai karaoke, leikkimieliset urheilukisat.

Tietoa Oxfordista

Oxford on viehättävä kaupunki, jossa on maan vanhin yliopisto ja eloisan kansainvälinen tunnelma tuhansien ympäri maailmaa saapuneiden opiskelijoidensa ansiosta. Alle sadan kilometrin päässä Lontoosta sijaitsevassa kaupungissa vierailee vuosittain noin 7 miljoonaa turistia ihastelemassa sen upeita historiallisia rakennuksia ja arkkitehtuuria, vihreitä puistoja ja monipuolista museo- ja kahvilatarjontaa.

Faktaa

Kieli: englanti
Väkiluku: 164 800
Valuutta: Iso-Britannian punta (GDP)
Maakoodi: +44
Aikaero Suomeen: - 2 tuntia
Pinta-ala: 45,59 km2

Oxfordin kielimatka oli kesäni kohokohta - ei vaan koko vuoteni kohokohta! Ei, kyllä se oli elämäni kohokohta / Rebecca Grünberger

Matkustaminen Oxfordiin

Ohjaajamme ovat sinua vastassa Lontoon lentokentälle saavuttuasi ja matkustavat kanssasi joko kampuksellesi tai tapaamispaikalle, jossa isäntäperheesi odottaa.

Yhteenveto

Oxfordin kielimatkamme on täydellinen valinta sinulle, joka haluat viedä kielitaitosi uudelle levelille ja kokea yhden maailman johtavista yliopistokaupungeista. Oxfordissa tarjolla on Intensive-kurssi, jonka myötä englannin kielitaitosi saa tehokasta treeniä sekä luokkahuoneissa ja luentosaleissa että aktiivisella vapaa-ajalla upean kaupungin nähtävyyksiin, shoppailumahdollisuuksiin ja aktiviteettitarjontaan tutustuen.

Katso lisää