Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Mystinen ja taianomainen Oxford!

Englantia Oxfordissa

Oxford on todennäköisesti maailman kuuluisin yliopistokaupunki. Se on ollut jo yli 800 vuotta arvostetuimpia akateemisia opiskelupaikkoja. Nyt on sinun vuorosi nauttia inspiroivasta ilmapiiristä, samalla kun otat aimoharppauksen englannin kielitaidossa.


Kurssit Oxford

English, Intensive

Alkaen 1 995 €

1_0620_Brighton_7450_v2 (1).jpg

Hanki Trinity Exam -sertifikaatti!

Tartu tilaisuuteen hankkia kansainvälisesti tunnettu suullisen englannin kielen Trinity Exam -sertifikaatti. Suorita koe kielimatkasi lopussa ja saat virallisen tutkintotodistuksen kielitaidostasi liitettäväksi ansioluetteloosi. Varaa kielimatkasi yhteyteen!

1_0633_Oxford_Magdalen_college_6179.jpg

Kokeile brittiläistä opiskelijaelämää

Kokeile brittiläistä opiskelijaelämää majoittumalla kampuksella. Saat asua omassa huoneessa jaetussa huoneistossa, ateriat nautit yhteisessä ruokalassa. Loistava tapa kokea Oxford!

Majoitu kampuksella

Kielimatkafaktaa - Oxford

Kieli: englanti
Ikä: 12-17-vuotta
Asukkaita: 150 000
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Uintimahdollisuudet: Uima-altaita
Kesälämpötila: 20°C
Ostosmahdollisuudet: Suuria ostoskeskuksia ja pieniä putiikkeja

Oxfordin kielimatka oli kesäni kohokohta - ei vaan koko vuoteni kohokohta! Ei, kyllä se oli elämäni kohokohta!
Rebecca Grünberger
Oxford

Majoitus

Oxfordissa voit valita kahdesta eri majoitusvaihtoehdosta. Kokeile kansainvälistä opiskelija-elämää majoittumalla kampuksella muiden oppilaiden kanssa, tai tutustu uusiin ystäviisi ja paikalliseen kulttuuriin huolella valitun isäntäperheen luona.

1-Oxford-Headington-Clive-Booth-Ensuite-Residential.jpg

Majoitus kampuksella

Tutustu brittiläiseen opiskelija-elämään majoittumalla kampuksella. Clive Booth Halls Oxford Brookes:n yliopistolla toimii majoituspaikkanasi. Oxford Brookes on suuri yliopisto Oxfordin keskustan tuntumassa, jokaisessa asunnossa majoittuu viisi tai kuusi oppilasta. Kampuksella on suuri ruokala, urheilukeskus joka sisältää kuntosalin ja tanssisaleja, sekä suuren ulkoilma-alueen.

Täysihoito sisältyy matkan hintaan. Saat kolme ateriaa päivässä kampuksen ruokalassa.

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Majoitu englantilaisessa isäntaperheessä

Majoittuessasi yhdessä huolella valituista isäntäperheistämme pääset tutustumaan paikallisiin traditioihin ja brittiläiseen kulttuuriin. Isäntäperheet asuvat pittoreskissä Abingdonissa.

Saat isäntäperheen luona aamiaisen sekä illallisen. Isäntäperheesi valmistaa sinulle lounaspaketin jonka voit ottaa mukanasi kouluun.

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Oxfordiin sisältää intensiivisen kielenopiskelun lisäksi paljon hauskoja aktiviteetteja ja retkiä, joita STS Ohjaajasi on sinulle suunnitellut ja tietsti toteuttaa sinun ja kielimatkaryhmäsi kanssa.

1_Oxford_Christchurch_5181 (1).jpg

Kävelykierros Oxfordissa

Aloitamme kielimatkamme opastetulla kävelykierroksella Oxfordissa. Pääset tutustumaan niin kaupungin tärkeimpiin kiintopisteisiin kuin uusiin kielimatkaystäviisi.

Iltapäiväaktiviteetit

Iltapäiväsi ja iltasi ovat täynnä STS Ohjaajien järjestämiä hauskoja aktiviteetteja ja retkiä. Ohjelmassa voi olla mitä vain kisailuista ja visailuista elokuvailtaan tai karaokesta leikkimieliseen kykykilpailuun ja pelailuun. Ilta-aktiviteetit ovat suosittuja oppilaidemme keskuudessa ja auttavat sekä tutustumaan uusiin kielimatkaystäviisi että rentoutumaan intensiivisen opiskelupäivän päätteeksi.

Erilaisia urheiluaktiviteetteja

Joinain päivinä aktivteetti voi olla hieman urheilullisempikin. STS Ohjaajat järjestävät ryhmänne iloksi turnajaisia, joita edustavat mm. Olympics Night. Illan aikana pääsette yhdessä kokeilemaan erilaisia lajeja ja kisailemaan leikkimielisesti kielimatkaolympialaisten mitaleista. Jos mielessäsi on laji, jota haluaisit kokeilla tai esitellä uusille ystävillesi, puhuthan ohjaajasi kanssa asiasta ennen Olympialaisia.

STS Student Partyt

STS Ohjaajasi organisoi sinulle ja uusille ystävillesi Partyt, joissa pääsette tutustumaan ja viettämään iltaa musiikin, snacsien ja hauskanpidon merkeissä. Varustaudu siis parhaimpiisi ja valmistaudu muistorikkaisiin partyiltoihin!

Tietoa Oxford

Oxford on vanha ja arvovaltainen paikka, josta löytyy paljon vaikuttavia historiallisia rakennuksia. Harry Potter -elokuvistakin Tylypahkan suurena salina tunnettu Christ Church College on yksi hyvä esimerkki kuuluisista paikoista Oxfordissa. Kaupungissa on myös useita kauniita puistoja ja kanaaleja. Samalla kaupunki on kuitenkin täynnä opiskelijoita ympäri maailmaa, modernia viihdettä ja monipuolista populaarikulttuuria. Parasta on se, että kaikki sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Tunnelma on todellakin ainutlaatuinen.

Mitä tehdä Oxfordissa?

Oppituntien ja yhteisten aktiviteettien välissä Oxford tarjoaa tekemista ja nähtävää jokaiseen makuun. Keskusta on monipuolinen, mutta hyvin hallittavissa. Sieltä löydät niin vihreitä puistoalueita kuin viehättäviä pieniä kujia ja keskiaikaisia kortteleitakin. Voit myös seurata, kun yliopistojen joukkueet harjoittelevat joella seuraavia kisoja varten.

Majoitu kampuksella tai isäntäperheessä

Oxfordissa voit majoittua kampuksella muiden oppilaiden kanssa. Tämä on loistava tapa saada uusia ystäviä eri puolilta maailmaa, saat myös kokeilla brittiläistä opiskelija-elämää. Voit myös halutessasi majoittua huolella valitun isäntäperheen luona pittoreskissä Abingdonissa.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018