Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Ratsastusta Richmond Parkissa

Ratsastusleiri Lontoossa

Ikä 13-19

Kielimatka tai ratsastusleiri tänä kesänä? Miksei molemmat! Vietä kesä Lontoossa englantia opiskellen, tapaa uusia ystäviä ja osallistu hauskoihin aktiviteetteihin samalla kun kehityt ratsastajana.

Ratsastusleiri Lontoossa

Uskomme, että opit parhaiten käytännön kautta. Ainutlaatuisella ratsastusleirillämme sinulla ei ole varsinaisia oppitunteja, mutta parannat nopeasti englantiasi treenaamalla kouluratsastusta ja esteitä tai ratsastaen Lontoon kauniissa Richmond Park -puistossa. Hauskat aktiviteetit ja retket sisältyvät matkan hintaan, mikä tarjoaa hyvät puitteet uusiin kansainvälisiin ystäviin ja Englannin pääkaupunkiin tutustumiselle.

Aktiviteetit

Kielimatkamme Lontooseen sisältävät paljon hauskoja aktiviteetteja ja retkiä. Pääset mukaan ostoksille ja rantaretkelle etelärannikolle, sekä viettämään ikimuistoisia iltoja muiden kielimatkalaisten kanssa. Kokeneet ohjaajat järjestävät kaikki aktiviteetit ja retket.

Majoitus

Lontoon kielimatkallasi voit halutessasi majoittua kampuksella tai huolella valitun isäntäperheen luona. Kampuksella koet brittiläise opiskelijaelämän ja saat viettää paljon aikaa uusien ystäviesi kanssa. Molemmat majoitusvaihtoehdot sisältävät aamiaisen, lounaan ja illallisen joka päivä.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Majoittuminen
  • Täysihoito
  • Retket ja aktiviteetit
  • 15 tuntia ratsastusta/viikko

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Lentoliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaamalla omat matkasi kohteeseen ja takaisin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!

Saapumisaikasi Iso-Britanniaan (London-Heathrow LHR) matkustaessasi tulee olla saapumispäivänä kello 9:00-16:00 välillä.