Varaa seikkailusi nyt kesälle 2022
Paranna kielitaitoasi Lontoossa

Englantia Lontoossa

Ikä 13-19

Lähde kesällä kansainväliselle kielimatkalle upeaan Lontooseen ja tutustu uusiin ystäviin.

Klassinen englanninkurssi 

Oppitunnit sisältävät täydellisen yhdistelmän harjoituksia, jotka parantavat luku- ja kirjoitustuntemustasi sekä ääntämistä ja sanastoa. Yksittäiset tehtävät sekoitetaan ryhmäharjoituksiin, joiden avulla voit kehittyä useilla alueilla. Huomaat edistymistä jo muutaman päivän kuluttua, etenkin kielen sujuvuuden ja ääntämisen suhteen, ja itseluottamuksesi kielen käyttämiseen kasvaa.

Kaikilla opettajilla on CELTA-pätevyys, ja heillä on pitkä kokemus ja ammatillinen tausta. Kaikki oppimateriaali sisältyy hintaan ja kurssin suorittamisen jälkeen saat STS-tutkintotodistuksen.

Kielikurssitoimintaamme Iso-Britanniassa johtaa yhteistyökumppanimme Bayswater, joka on British Councilin sertifioima.

BritishCouncil150.png

Aktiviteetit

Lontoossa on paljon nähtävää ja tekemistä, joten luonnollisesti tutustumme kaupunkiin oppituntien lisäksi! Koulupäivän jälkeen jalkaudumme tähän tunnettuun kaupunkiin ja vietämme aikaa eri aktiviteettien lomassa. Kaikki retket ja aktiviteetit järjestetään kokeneiden ohjaajien puolesta.

Majoitus

Lontoossa voit yöpyä paikallisen isäntäperheen luona tai kampuksella. Molemmat vaihtoehdot sisältävät aamiaisen, lounaan ja illallisen joka päivä.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lentokenttäkuljetukset kohdemaassa
  • Majoittuminen
  • Täysihoito
  • Kielenopiskelu
  • Opetusmateriaali
  • Retket ja aktiviteetit
  • Paikallinen metro- ja bussikortti – Alueet 1–2

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Lentoliput kohteeseen eivät sisälly kielimatkan hintaan. Varaamalla omat matkasi kohteeseen ja takaisin, jolloin voit valita juuri sinulle sopivimman matkustusmuodon, STS järjestää kuljetukset ja on sinua vastassa kohteeseen saavuttuasi joten muistathan ilmoittaa saapumisaikasi meille!

Saapumisaikasi Iso-Britanniaan (London-Heathrow LHR) matkustaessasi tulee olla saapumispäivänä kello 9:00-16:00 välillä.