Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!
Paranna kielitaitoasi Lontoon Roehamptonissa
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia Lontoossa, Roehamptonin kampuksella

Ikä 14-17

Roehamptonin kampus sijaitsee upealla alueella Lounais-Lontoossa ja sijoittuu kärkeen puhuttaessa parhaista moderneista kampuksista Lontoossa. STS tarjoaa sinulle mahdollisuuden majoittua ja opiskella tällä kauniilla kampuksella, vehreän luonnon keskellä, vain lyhyen junamatkan päässä kaupungin keskustan sykkeestä.

Classic -kielimatka 

Valitessasi Lontoon Roehamptonin kielimatkakohteeksesi, osallistut suositulle kansainväliselle STS Classic-kielikurssille. Englanninkielen tunnit ovat monipuolinen sekoitus harjoituksia, jotka parantavat niin lukemistasi, kirjoittamistasi kuin lausumistasikin. Tunneilla tehdään monipuolisesti yksilötehtäviä sekä ryhmätöitä, joiden myötä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä kielen käyttäjänä ja tuletkin pian huomaamaan, kuinka puheesi alkaa sujumaan paremmin ja olet saanut rohkeutta käyttää kehittynyttä kielitaitoasi.

Koulu ja luokkahuoneet ovat moderneja ja niistä löytyy kaikki tasokkaaseen kielenopiskeluun tarvittava. Kaikki opintomateriaalit sisältyvät hintaan ja kurssin päätteeksi saat diplomin sen suorittamisesta.  

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Lontoossa sisältää paljon muutakin kuin vain englannin kielen opiskelua! Oppituntien jälkeen tutustumme tähän monipuoliseen kaupunkiin hauskojen aktiviteettien ja retkien myötä. Ammattitaitoiset ja omistautuneet STS ohjaajamme ovat mukanamme koko matkan ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehdot

Roehampton on kaunis 60 hehtaarin kampusalue, joka sijaitsee Lounais-Lontoon sydämessä lähellä Putneytä ja Richmondia.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
  • Reppu
  • Kielenopiskelu
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
  • Paikallinen metro- ja bussikortti – Alueet 1–3
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Anna meidän auttaa