Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Oppilaiden, vanhempien ja ohjaajien kokemuksia kielimatkoista – tutustu STS Blogiin!
Paranna kielitaitoasi Lontoon Harrowissa

Englantia Lontoossa, Harrowin kampuksella

Kampus/Isäntäperhe
Englanti
Ikä 12-17

Nähdessään Harrowin kampusta ympäröivät kauniit viheralueet ja pelikentät, on helppo unohtaa, kuinka lyhyen metromatkan päässä vilisevä kaupungin keskusta onkaan. Kielimatkalla Lontoon Harrowissa pääset viettämään kesälomaviikkosi yhdessä maailman cooleimmista kaupungeista.

Classic -kielimatka

Lontoon Harrowissa opiskelet Classic-kielikurssityypin mukaisesti arkisin, maanantaista perjantaihin, aina 3 tuntia päivässä. Englanninkielen oppitunneista on rakennettu monipuolinen harjoituspaketti, joka parantaa niin lukemistasi, kirjoittamistasi kuin lausumistasikin. Tunneilla tehdään yksilötehtäviä ja ryhmätöitä, joiden monipuolisuus antaa tilaisuuden kehittyä kielenkäyttäjänä kaikilla 3 osa-alueella. Tulet nopeasti huomaamaan kehityksesi, jota seuraa myös rohkeus käyttää kehittynyttä kielitaitoasi.

Opettajat ovat CELTA-päteviä alansa osaavia ammattilaisia. Koulu ja luokkahuoneet ovat moderneja ja niistä löytyy kaikki korkeatasoiseen kielenopiskeluun tarvittava. Kaikki opintomateriaalit sisältyvät hintaan ja kurssin päätteeksi saat diplomin sen suorittamisesta.

Sisaryhtiömme LSC:n (Language Study Centers) kanssa toteutetuilla Ison-Britannian kielikursseillamme on arvostettu British Councilin akkreditointi.

britishcouncil.png

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Lontoossa sisältää paljon muutakin kuin vain englannin kielen opiskelua! Oppituntien jälkeen tutustumme tähän monipuoliseen kaupunkiin hauskojen aktiviteettien ja retkien myötä. Ammattitaitoiset ja omistautuneet STS ohjaajamme ovat mukanamme koko matkan ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Kielimatkallasi voit valita majoittuvasi joko paikallisessa isäntäperheessä tai ihastuttavalla Harrowin kampuksella, lyhyen junamatkan päässä Lontoon eläväisestä keskustasta.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen, isäntäperhe tai kampus täysihoidolla
 • Retket ja aktiviteetit
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • STS T-Shirt
 • STS Diplomi
 • Paikallinen metro- ja bussikortti – Alueet 1–4

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

Kampus

  • Ajankohta:
   Tue Jun 30 2020
   Pituus:
   14 Päivää
   Majoittuminen:
   Kampus
   Mistä:
   Helsinki
   2 545 €

Isäntäperhe

  • Ajankohta:
   Tue Jun 30 2020
   Pituus:
   14 Päivää
   Majoittuminen:
   Isäntäperhe
   Mistä:
   Helsinki
   2 295 €