Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Empowering young people since 1958!
Paranna kielitaitoasi Lontoon Harrowissa
Tämä kurssi ei valitettavasti ole enää varattavissa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Tutustu muihin kohteisiimme uuden suosikin löytääksesi ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme mielellämme!

Englantia Lontoossa, Harrowin kampuksella

Ikä 14-17

Nähdessään Harrowin kampusta ympäröivät kauniit viheralueet ja pelikentät, on helppo unohtaa, kuinka lyhyen metromatkan päässä vilisevä kaupungin keskusta onkaan. Kielimatkalla Lontoon Harrowissa pääset viettämään kesälomaviikkosi yhdessä maailman cooleimmista kaupungeista.

Classic -kielimatka

Lontoon Harrowissa opiskelet Classic-kielikurssityypin mukaisesti arkisin, maanantaista perjantaihin, aina 3 tuntia päivässä. Englanninkielen oppitunneista on rakennettu monipuolinen harjoituspaketti, joka parantaa niin lukemistasi, kirjoittamistasi kuin lausumistasikin. Tunneilla tehdään yksilötehtäviä ja ryhmätöitä, joiden monipuolisuus antaa tilaisuuden kehittyä kielenkäyttäjänä kaikilla 3 osa-alueella. Tulet nopeasti huomaamaan kehityksesi, jota seuraa myös rohkeus käyttää kehittynyttä kielitaitoasi.

Opettajat ovat CELTA-päteviä alansa osaavia ammattilaisia. Koulu ja luokkahuoneet ovat moderneja ja niistä löytyy kaikki korkeatasoiseen kielenopiskeluun tarvittava. Kaikki opintomateriaalit sisältyvät hintaan ja kurssin päätteeksi saat diplomin sen suorittamisesta.

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Lontoossa sisältää paljon muutakin kuin vain englannin kielen opiskelua! Oppituntien jälkeen tutustumme tähän monipuoliseen kaupunkiin hauskojen aktiviteettien ja retkien myötä. Ammattitaitoiset ja omistautuneet STS ohjaajamme ovat mukanamme koko matkan ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Harrowin kampus on ehdottomasti yksi Lontoon tunnetuimmista ja sijaitsee lyhyen metromatkan päässä kaupungin keskustasta. Keskustanläheisyys tarjoaa mahdollisuuden saada Lontoosta irti kaiken, mitä olet ehtinyt toivoa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
  • Reppu
  • Kielenopiskelu
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
Tämä kurssi ei valitettavasti ole enää varattavissa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Tutustu muihin kohteisiimme uuden suosikin löytääksesi ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme mielellämme!

Lähdöt ja hinnat

Ota meihin yhteyttä