Paranna kielitaitoasi Lontoon Greenwichillä
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Englantia Lontoossa, Greenwichin kampuksella

Ikä 14-17

Upeaa Greenwichin aluetta pidetään yhtenä Lontoon todellisista aarteista. Koe kansainvälinen kielimatka yhdessä muiden ympäri maailmaa saapuneiden nuorten kanssa monipuolisessa Lontoossa, Greenwitchin kampuksella majoittuen.

Classic-kielimatka 

Lontoon Greenwichin kielimatkalla opiskelet englantia kansainvälisen STS Classic -kurssityypin mukaisesti, opiskelua on maanantaista perjantaihin, kolme tuntia päivässä.

Englanninkielen tunnit ovat täydellinen sekoitus erilaisia harjoituksia ja testejä, jotka parantavat niin lukemistasi, kirjoittamistasi kuin myös lausumistasikin. Tunneilla on yksilötehtäviä sekä ryhmätöitä ja niiden monipuolisuus antaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää useita eri osa-alueita englanninkielessäsi. Tulet pian huomaamaan suuren muutoksen kehityksessäsi, erityisesti ääntämisessä ja puheessa, mutta myös puhuttaessa itsevarmuudestasi käyttää englannin kieltä.

Kaikilla opettajillasi on CELTA-pätevyys, he ovat osaavia ja ammattitaitoisia nimenomaan opettamaan omaa äidinkieltään vieraana kielenä. Koulua käyt upeassa Queen Anne Courtissa, jonka historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka. Luokkahuoneet ovat kuitenkin moderneja ja niistä löytyy kaikki tarvittava, jotta saat oppitunneistasi kaiken irti. Kaikki opintomateriaalit sisältyvät hintaan ja kurssin päätteeksi saat kurssitodistuksen sekä diplomin sen suorittamisesta.

Sisaryhtiömme LSC:n (Language Study Centers) kanssa toteutetuilla Ison-Britannian kielikursseillamme on arvostettu British Councilin akkreditointi.

britishcouncil.png

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Lontoossa sisältää paljon muutakin kuin vain englannin kielen opiskelua! Oppituntien jälkeen tutustumme tähän monipuoliseen kaupunkiin hauskojen aktiviteettien ja retkien myötä. Ammattitaitoiset ja omistautuneet STS ohjaajamme ovat mukanamme koko matkan ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Upeaa Greenwichin aluetta pidetään yhtenä Lontoon todellisista aarteista ja alueella vieraileekin tuhansia kävijöitä vuosittain. Greenwichin kampus käyttää Old Royal Naval collegea, yhtä UNESCO:n maailmanperintökohdetta ja tarjoaa varmasti unohtumattomat puitteet kielenopiskelulle.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
  • Reppu
  • Kielenopiskelu
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
  • Paikallinen metro- ja bussikortti – Alueet 1–2
Valmis varaamaan? Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä juuri sinun haaveitasi vastaava kielimatka!

Lähdöt ja hinnat

Jätä yhteydenottopyyntö