Välitämme turvallisuudestasi. Kesän 2021 kielikurssit siirretään seuraavaan vuoteen, lue lisää.
Tutustu Lontooseen omaan tahtiisi

Englantia Lontoon Greenwichissä – Independent

Ikä 15-17

Vaikuttavaa Greenwichin kaupunginosaa pidetään yhtenä Lontoon aarteista. Se on ihanteellinen kiintopiste British Councilin hyväksymälle englannin kielikurssille osallistuessasi ja mielenkiintoisimmista aktiviteeteista ja retkistä muiden kansainvälisten nuorten kanssa nauttiessasi.

Independent-kurssit

Lontoo on todellinen maailmanluokan miljoonakaupunki, joka tarjoaa mielenkiintoista tehtävää ja nähtävää jokaiseen makuun. STS Independent -oppilaana pääset tutustumaan kaupungin tarjontaan monin eri tavoin. Majoituspaikkasi sijaitsee Greenwichissä, yhdessä Lontoon tunnetuimmista kaupunginosista. Majoitut kauniilla yliopiston kampuksella yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien nuorten ja STS:n henkilökunnan kanssa. Osallistut British Councilin hyväksymille englannin oppitunneille, ja pääset mukaan mielenkiintoisimpiin aktiviteetteihin yhdessä kielimatkaryhmän kanssa. Samalla kurssi mahdollistaa myös itsenäisemmän seikkailun ja vapauden päättää vapaa-ajastasi itse. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu kaupungin juuri sinua kiehtoviin puoliin ja nähtävyyksiin. Tee matkastasi aidon ainutlaatuinen ja koe Englannin pääkaupunki omaan tahtiisi.

Sisaryhtiömme LSC:n (Language Study Centers) kanssa toteutetuilla Ison-Britannian kielikursseillamme on arvostettu British Councilin akkreditointi.

BritishCouncil150.png

STS Independent -matkat

  • Varaa omat lentosi ja matkusta itsenäisesti, STS hoitaa lentokenttäkuljetukset kohteessa puolestasi
  • Osallistu British Councilin hyväksymälle englannin kurssille
  • Tapaa nuoria eri puolilta maailmaa
  • 3,5 tuntia opetusta päivässä, 3-5 päivänä viikossa (riippuen saapumis- ja lähtöpäivästä)
  • Osallistu kansainvälisten ryhmien mukana aktiviteetteihin ja retkille
  • Voit halutessasi jättää osan aktiviteeteista väliin tutustuaksesi kohteeseen omaan tahtiisi
  • Joustavat saapumis- ja lähtöpäivät
  • Kesto: 1–4 viikkoa

Aktiviteetit ja retket

Ota kaikki irti ajastasi Lontoossa kurssiin kuuluvien aktiviteettien avulla. Aktiviteetit ja retket ovat oiva tapa kokea kaupungin parhaat puolet ja hioa ystävyyssuhteita eri maista tulevien ryhmäläisten kanssa. Aktiviteetteihin sisältyy uusia seikkailuja jokaiselle päivälle, retkiä Lontoon ja lähiympäristön mielenkiintoisimmille nähtävyyksille sekä alueen suosituimmat aktiviteettimahdollisuudet – Lontoon Independent-kurssilla saat kaiken ja vähän enemmän.

Aktiviteettiesimerkkejä

Majoittumisesi Lontoon Greenwichissä

On vaikea keksiä parempaa paikkaa kokea aitoa brittiläistä college-elämää kuin Greenwich, jossa majoitut viihtyisällä collegen kampusalueella yhdessä muiden STS:n kansainvälisten opiskelijoiden ja ohjaajien kanssa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy?

Kielikurssi yes
Aktiviteetteja ja retkiä yes
Majoitus yes
Kurssimateriaalit yes
Kaikki ateriat yes
Lentokenttäkuljetukset * yes
STS reppu yes
STS t-paita yes

Huomaathan, että lentoliput eivät sisälly STS Independent -kurssien hintaan. STS Independent -kurssien osallistujat varaavat lentonsa itse ja matkustavat kohteeseen ja takaisin itsenäisesti. Näin he voivat tehdä tarpeisiinsa ja aikatauluihinsa parhaiten sopivat matkajärjestelyt. STS järjestää lentokenttäkuljetukset kohteessa.

* Varaathan lentosi seuraavin ehdoin:

  • Lentoasema: Heathrow (LHR), Gatwick (LGW) tai Stansted (STN)
  • Laskeutuminen: kurssin alkamispäivänä ennen klo 22:00

Google Reviews

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot