Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Empowering young people since 1958!
Paranna kielitaitoasi Lontoon Docklandsissa
Tämä kurssi ei valitettavasti ole enää varattavissa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Tutustu muihin kohteisiimme uuden suosikin löytääksesi ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme mielellämme!

Englantia Lontoossa, Docklandsin kampuksella

Ikä 14-17

Rauhallisen viihtyisällä asuinalueella sijaitseva, Itä-Lontoon yliopistoon kuuluva Docklandsin kampus, tarjoaa upeat näköalat ikoniseen osaan Lontoota. Itäinen Lontoo muuttuu vuosi vuodelta trendikkäämmäksi ja STS:n kanssa sinulla on mahdollisuus viettää kesän parhaat viikot tällä mielenkiintoisen viehättävällä alueella.

Classic -kielimatka

Kielimatkallasi Lontoon Docklandsiin opiskelet Classic-kurssityyppimme mukaan maanantaista perjantaihin, kolme tuntia päivässä. Oppitunnit ovat täydellinen sekoitus harjoituksia, jotka parantavat niin englanninkielen lukemistasi, kirjoittamistasi kuin myös lausumistasikin. Erilaiset yksilötehtävät ja monipuoliset ryhmätyöt antavat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä kielenkäyttäjänä ja huomata jo nopeasti, kuin paljon kielitaidon kehittyminen antaa rohkeutta kielen käyttöönkin.

Kaikilla opettajillasi on CELTA-pätevyys, sekä ammattitaitoa ja kokemusta englannin opettamisesta vieraana kielenä. Koululta löytyvät viihtyisät ja modernit opiskelutilat tehokkaaseen kielenopiskeluun ja kaikki opintomateriaali sisältyy luonnollisestikin kurssin hintaan. Kurssin päätteeksi saat diplomin sen suorittamisesta.

Sisältyvät aktiviteetit

Kielimatkasi Lontoossa sisältää paljon muutakin kuin vain englannin kielen opiskelua! Oppituntien jälkeen tutustumme tähän monipuoliseen kaupunkiin hauskojen aktiviteettien ja retkien myötä. Ammattitaitoiset ja omistautuneet STS ohjaajamme ovat mukanamme koko matkan ajan.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehtomme

Docklandsin kampus on Itä-Lontoon yliopistolle kuuluva kaunis kampus. Asuintilat sijaitsevat aivan Royal Albert Dockin rannalla, Lontoon sataman tuntumassa, ja kampukselta on lyhyt junamatka Lontoon keskustaan, tunnetuimpien nähtävyyksien äärelle. 

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
  • Reppu
  • Kielenopiskelu
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
Tämä kurssi ei valitettavasti ole enää varattavissa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Tutustu muihin kohteisiimme uuden suosikin löytääksesi ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme mielellämme!

Lähdöt ja hinnat

Ota meihin yhteyttä