Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830

E-Sports Camp Lontoossa

Yhdistä kauan haaveiltu kesän kielimatka ainutlaatuineen E-sports –leiriin Lontoon sykkeessä! Sen lisäksi, että Lontoo on matkakohteena tavattoman mielenkiintoinen ja monipuolinen, tulee sieltä myös yhdet maailman parhaista e-sports joukkueista, mikä tekee siitä täydellisen kohteen tutustua maailmankuuluun metropoliin, kehittää kielitaitoa ja treenata pelitaitojasi e-sportin parissa yhdessä muiden ympäri maailmaa saapuvien lajista kiinnostuneiden nuorten kanssa.

STS:n E-sports Camp Lontoossa on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua e-sportin kiehtovaan maailmaan lajin ammattilaisten opissa, yhdessä kaltaistesi nuorten kanssa. Treenamisen ja pelaamisen ohella keskitymme myös tiimityöharjoituksiin ja fysiikkapuoleen. Kuulemme, millaista on pelata ammattilaistasolla, kuinka pitää huolta terveydestä ja hyvinvoinnista pelaamisen ohella sekä opimme erilaisista online-ympäristöistä ja arvoista. Hyvin tärkeä osa leiriä on pelaajana kehittymisen lisäksi oppia kehittymään ihmisenä ja saada uusia kokemuksia.

E-sports Campilla pääset treenaamaan kolmea supersuosittua e-sport lajia: CS:GO:ta, Fortnitea ja Overwatchia! Pelitreenit ja –oppitunnit pidetään Lontoon Statfordissa sijaitsevalla Belong Gaming Arenalla, josta löytyy valmiiksi huippuvälineistö sinun ja uusien ystäviesi pelitreeneihin. Toki saat ottaa tunneille mukaasi omat kuulokkeet, näppiksen tai hiiren, jos haluat mielummin treenata omilla välineilläsi.

Pelitreenien ulkopuolinen aikasi Lontoossa on täytetty upealla kattauksella aktiviteetteja ja retkiä, joiden myötä pääset tutustumaan Lontooseen ja treenaamaan kielitaitoasi yhdessä kansainvälisen ryhmäsi kanssa. Tarkoin suunnitellun aikataulun ansiosta saat kurssilla tilaisuuden kehittyä niin pelaajana, kuin itsenäisenä maailman kansalaisenakin. Jos e-sports on lähellä sydäntäsi, et todellakaan halua missata tilaisuutta viedä peliharrastustasi askeleen pidemmälle, kuulla tärkeää lisätietoa ammattipelaajien arjesta, kehittää kielitaitoasi pelaamisen ja aktiivisen vapaa-ajan ympärillä ja saada uusia samanhenkisiä ystäviä ympäsi maailmaa!

Maksimoi kielimatkakokemuksesi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

STS E-sports -leirit

E-sports Campilla pääset treenaamaan kolmea supersuosittua e-sport lajia: CS:GO:ta, Fortnitea ja Overwatchia. Harjoittelemme ja pelaamme niin yksilöinä kuin tiiminäkin.

Ikä: 12–17 -vuotta
Treeniä/arkipäivä: 3 tuntia

Majoittuminen Lontoossa

E-sports Campilla Lontoossa majoitut Itä-Lontoon yliopistolle kuuluvalla kauniilla Docklandsin kampuksella yhdessä muun ryhmän kanssa. Asuintilat sijaitsevat aivan Royal Albert Dockin rannalla Lontoon sataman tuntumassa. Kampukselta on lyhyt junamatka Lontoon keskustaan ja tunnetuimpien nähtävyyksien äärelle.

Docklandsin kampus tarjoaa modernin, hyvin varustetun oppimisympäristön. Kampukselta löytyy kaikki, mitä voit toivoa. Kaikki Docklandsin kampuksen opiskelijakylän huoneet ovat yhden hengen kylpyhuoneellisia huoneita, joista on pääsy jaettuun keittiöön ja muihin yhteisiin tiloihin. Jaat asunnon muiden STS kielimatkalaisten kanssa ja STS ohjaajasi ovat aina käytettävissäsi samalla kampuksella majoittuen. Suuret tilat sisältävät mm. ulkoilmakuntosalin ja koripallokentän, joita voitte yhdessä uusien ystäviesi kanssa käyttää. Lisäksi kampuksella on kahviloita, ruokala, myymälä, kirjakauppa ja paljon oleskelutiloja, joissa voit hengailla yhdessä uusien kielimatkaystäviesi kanssa.

Viikoittainen huoneen siivous sisältyy hintaan ja Wi-Fi on käytettävissä koko kampusalueella. Kampuksella on myös pyykinpesumahdollisuus lisämaksusta. Otathan mukaasi oman pyyhkeen.

Ateriat

Hintaan sisältyy päivittäin aamiainen, lounas sekä päivällinen, jotka nautit yhdessä muiden kanssa kampuksen ruokasalissa. Tarjolla on herkullinen buffet, jossa on tarjolla monia ravitsevia vaihtoehtoja. Retkille otamme mukaan lounaseväät. Myös allergikoille ja erityisruokavaliota noudattaville on tarjolla useita eri vaihtoehtoja.

Kuinka STS Kielimatka maksetaan?

 1. Saat laskun varausmaksusta käsiteltyämme varauksesi. Varausmaksu on 200 € ja se tulee suorittaa 10 päivän sisällä varauksen tekemisestä.
 2. Tammikuun 2019 aikana lähetämme välilaskun, joka on 500 €.
 3. Loppulasku lähetetään noin 60 päivää ennen matkan alkua, ja erääntyy noin kuukautta ennen matkan alkua.

Voit siis varata matkasi jo nyt ja maksaa suurimman osan matkasta vasta ensi keväänä.

Lähimmän lentoaseman löytäminen
 • Lähtö:
  2.7.2019
  Pituus:
  15 Päivää
  Mistä:
  Helsinki
  2 895 €

Mitä hintaan sisältyy

Lennot ja ohjaaja
E-sports treenit ammattilaisvalmentajan johdolla
Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
Shoppailua ja nähtävyyksiä Lontoossa
STS Student Partyt
STS Aktiviteetteja
Reppu
STS Diplomi

Vapaaehtoiset lisäpalvelut

STS Explorer Pass
T-paita
Beach kit

1_Vendela_Axelsson_Bournemouth_CTM_7395.jpg

Kutsuuko Lontoo sinua?

Lontoo on yksi maailman tunnetuimmista, suosituimmista ja legendaarisimmista kaupungeista ja sieltä löytyvät eittämättä myös makeimmat selfie spotsit: London Eye, Big Ben, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Oxford Street, Camden Market, the West Endin teatterialue, Hyde Park...

Lue lisää Lontoosta

1_Malin_Leader_New_York_2299.jpg

4 hyvää syytä valita STS

 • #1 Olemme kokeneita ammattilaisia
 • #2 Olemme tukenasi koko matkasi ajan
 • #3 Oppilaamme suosittelevat meitä
 • #4 Me myös rakastamme matkustamista

Muut kurssit Lontoo

English London, Docklands

Lontoo
Alkaen 2 545 €

English in London, Greenwich

Lontoo
Alkaen 2 495 €

English in London, Harrow

Lontoo
Alkaen 2 495 €

English in London, Roehampton

Lontoo
Alkaen 2 395 €

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018