Discover You - in a new language
E-Sports Camp

Esports Camp Lontoossa

Kampus
Englanti
Ikä 12-17

Yhdistä unelmiesi kielimatka ainutlaatuiseen esports -leiriin Lontoon sykkeessä! Sen lisäksi, että Lontoo on mielenkiintoinen ja monipuolinen kielimatkakohde, tulee kaupungista yhdet maailman parhaista esports -pelaajista ja joukkueista. Esports -kielimatka Lontooseen on lyömätön mahdollisuus oppia kieltä ja kulttuuria samalla, kun pääset tutustumaan esportin kiehtovaan maailmaan ja treenaamaan pelitaitojasi yhdessä uusien ympäri maailmaa saapuvien kansainvälisten ystäviesi kanssa.

Esports -leiri Lontoossa

Esports Camp Lontoossa on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua esportin maailmaan aitiopaikoilta. Yhdessä uuden kansainvälisen ystäväjoukon kanssa, pääsette treenaamaan niin pelitaitojanne, kuin fysiikkaanne ja ryhmätyöskentelytaitojannekin. Luennoilla pääsette kuulemaan suoraan ammattilaisilta, kuinka he kokevat ammattipelaajan arjen, millaista on pelata ammattilaistasolla, kuinka pitää huolta terveydestä ja hyvinvoinnista pelaamisen ohella, miten käyttäytyä erilaisissa onlineympäristöissä ja millaista etikettia noudattaa. Hyvin tärkeä osa leiriä on pelaajana kehittymisen lisäksi oppia kehittymään ihmisenä ja saada uusia kokemuksia ja samanhenkisiä ystäviä ympäri maailmaa.

Esports leirillä keskitytään kolmeen supersuosittuun peliin; CS:GO:hun, Fortniteen and Overwatchiin. Opetusta ja valmennusta on jokainen arkipäivä, 3 tuntia päivässä, ja siitä vastaa alan ammattilainen. Näiden lisäksi saat halutessasi mahdollisuuden osallistua ylimääräisille valmennustunneille ja pelisessioihin. Pelitreenit ja –oppitunnit pidetään Lontoon Statfordissa sijaitsevalla Belong Gaming Arenalla, joka on yksi maan tunnetuimmista peliareenoista. Belong Gaming Arenalta ovat ponnistaneet monet maailman menestyneimmistä palaajista, 3 heistä kuuluu Euroopan top 15 seuratuimman kärkikastiin. Kesäkaudella Belong´s järjestää monia erilaisia tapahtumia, joihin olet pakettiin kuuluvien pelisessioiden ja -luentojen lisäksi tervetullut joko pelaamaan tai vain katsomaan ja oppimaan. Viikonlopun suuret pelitapahtumat ovat varmati jotain, josta kerrot kavereille kotona vielä kauan kesän jälkeenkin. Kurssi sisältää pelitreeneissä tarvittavan välineistön, mutta toki saat ottaa tunneille mukaasi omat kuulokkeet, näppiksen tai hiiren, jos haluat mielummin treenata omilla välineilläsi.

Pelitreenien ja -luentojen ulkopuolinen aikasi Lontoossa on täytetty upealla kattauksella aktiviteetteja ja retkiä, joiden myötä pääset tutustumaan Lontooseen ja treenaamaan kielitaitoasi yhdessä kansainvälisen ryhmäsi kanssa. Tarkoin suunnitellun aikataulun ansiosta saat kurssilla tilaisuuden kehittyä niin pelaajana, kuin itsenäisenä maailman kansalaisenakin. Jos e-sports on lähellä sydäntäsi, et todellakaan halua missata tilaisuutta viedä peliharrastustasi askeleen pidemmälle, kuulla tärkeää lisätietoa ammattipelaajien arjesta, kehittää kielitaitoasi pelaamisen ja aktiivisen vapaa-ajan ympärillä ja saada uusia samanhenkisiä ystäviä ympäri maailmaa!

Aktiviteetit ja retket

E-Sports Camp Lontoossa pitää pelaamisen lisäksi sisällään aktiivista vapaa-aikaa ja hauskoja retkiä kaupunkiin tutustuen. Kaikilla retkillä sinun ja muun ryhmän mukana on ammattitaitoinen ohjaajanne, joka pitää samalla huolen siitä, että saatte kaiken irti viikoistanne Lontoon sykkeessä.

Maksimoi matkasi

Maximoi kielimatkasi suositulla STS Explorer Pass -lisäretkipaketilla! Lontoon lisäretkipakettiin on iloksesi paketoitu alla mainitut aktiviteetit.

Majoitusvaihtoehdot

Esports-leirillä majoitut Itä-Lontoon Yliopiston kauniilla Docklandsin kampuksella yhdessä kansainvälisen kielimatkaryhmäsi kanssa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
 • Kielenopiskelu
 • STS Diplomi
 • Reppu
 • STS STS -t-paita
 • Retket ja aktiviteetit
 • Paikallinen metro- ja bussikortti – Alueet 1–3

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Tue Jun 29 2021
   Pituus:
   14 Päivää
   Majoittuminen:
   Kampus
   Mistä:
   Helsinki
   2 895 €