Kielimatkat, 8–19-vuotiaille
Empowering young people since 1958!
Jalkapallon ystävien unelmaleiri
Tämä kurssi ei valitettavasti ole enää varattavissa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Tutustu muihin kohteisiimme uuden suosikin löytääksesi ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme mielellämme!

Futisleiri Lontoon Chelseassa

Ikä 12-17

Elätkö jalkapallolle? Lähde viettämään unohtumaton kesä Lontoon Chelseaan! STS Chelsea FC Foundation -futisleirillä pääset treenaamaan niin lajin saloja taktiikoineen ja teorioineen, kuin paikallista kieltäkin samalla, kun nautit Lontoon nähtävyyksistä ja kuhinasta. Ehdoton valinta sinulle, joka rakastat jalkapalloa ja erityisesti sinulle, jonka sydän sykkii englantilaisille joukkueille!

STS Chelsea FC Foundation -futisleiri

Ota harppaus eteenpäin futisharrastuksesi kanssa ja lähde kanssamme unohtumattomalle kansainväliselle futisleirille Lontoon Chelseaan. Leirillä pääset tapaamaan kaltaisiasi lajille omistautuneita nuoria ympäri maailman ja samalla kehittämään kielitaitoasi tehokkaasti rakastamasi lajin parissa sekä maailmankuulun metropolin nähtävyyksiin tutustuen. Kahden viikon ajan päiväsi on täytetty tehokkailla treeneillä ja peleillä, joita tietysti ovat valmentamassa Chelsea Football Foundationin omat ammattilaiset, sekä oppitunneilla, joilla keskitytään kielen treenaamiseen lajiin liittyvien aihealueiden, kuten sen historian sekä oikeaoppisten elintapojen ja kuntoiluvinkkien parissa.

Sisältyvät aktiviteetit

STS Chelsea Football Camp sisältää jalkapallotreenien ja jalkapalloon keskittyvät kielenopiskelun lisäksi myös paljon muuta! Treenien ja oppituntien jälkeen pääsemme tutustumaan yhdessä lähialueisiin osallistumalla aktiviteetteihin ja retkille, joita STS Ohjaajamme ovat huolella suunnitelleet ja valmistelleet.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehdot

STS Chelsea FC Foundation -futisleirillä majoitut ihastuttavalla Docklandsin kampuksella Itä-Lontoossa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

  • Lennot ja ohjaaja
  • Kielenopiskelu
  • Reppu
  • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
  • STS Diplomi
  • Retket ja aktiviteetit
Tämä kurssi ei valitettavasti ole enää varattavissa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Tutustu muihin kohteisiimme uuden suosikin löytääksesi ja ole meihin yhteydessä, jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme mielellämme!

Lähdöt ja hinnat

Ota meihin yhteyttä