Kielimatkat, 12–19-vuotiaille
Varmista unohtumaton kesäloma 2020 – Varaa paikkasi kielimatkalla!
Jalkapallon ystävien unelmaleiri

Arsenal futisleiri Lontoossa

Kampus
Englanti
Ikä 12-17

Elätkö jalkapallolle? Lähde viettämään unohtumaton futiskesä Lontooseen! Arsenal -futisleirillä pääset treenaamaan niin lajin saloja taktiikoineen ja teorioineen, kuin paikallista kieltäkin samalla, kun nautit Lontoon nähtävyyksistä ja kuhinasta. Ehdoton valinta sinulle, joka rakastat jalkapalloa ja erityisesti sinulle, jonka sydän sykkii Englannin Valioliigalle!

Arsenal Football Camp Development Programme

Ota harppaus eteenpäin futisharrastuksesi kanssa ja lähde kanssamme unohtumattomalle kansainväliselle futisleirille Lontooseen. Leirillä pääset tapaamaan kaltaisiasi lajille omistautuneita nuoria ympäri maailman ja samalla kehittämään kielitaitoasi tehokkaasti rakastamasi lajin parissa sekä maailmankuulun metropolin nähtävyyksiin tutustuen. Kahden viikon ajan päiväsi on täytetty tehokkailla treeneillä ja peleillä, joita tietysti ovat valmentamassa Arsenal FC:n omat ammattilaiset, sekä oppitunneilla, joilla keskitytään kielen treenaamiseen lajiin liittyvien aihealueiden, kuten sen historian sekä oikeaoppisten elintapojen ja kuntoiluvinkkien parissa.

Sisältyvät aktiviteetit

Arsenal -futisleiri sisältää jalkapallotreenien ja jalkapalloon keskittyvän kielenopiskelun lisäksi myös paljon muuta! Treenien ja oppituntien jälkeen pääsemme tutustumaan yhdessä lähialueisiin osallistumalla aktiviteetteihin ja retkille, joita STS ohjaajamme ovat huolella suunnitelleet ja valmistelleet.

Maksimoi matkasi

Haluaisitko saada vieläkin enemmän irti Lontooseen kielimatkastasi? Lisää retkiä ja aktiviteetteja varaamalla suosittu STS Explorer Pass -lisäretkipaketti varaukseesi ja varmista maksimaalinen kielimatkakesä!

Majoitusvaihtoehdot

Arsenal -futisleirillä majoitut ihastuttavalla Docklandsin kampuksella Itä-Lontoossa.

Kampuksella majoittuminen tarkoittaa enemmän aikaa uusien ystäviesi kanssa.

Mitä hintaan sisältyy

 • Lennot ja ohjaaja
 • Kielenopiskelu
 • Reppu
 • Majoittuminen kampuksella täysihoidolla
 • STS Diplomi
 • Retket ja aktiviteetit
 • Arsenal-tuotepaketin (paita, shortsit ja sukat)
 • Paikallinen metro- ja bussikortti – Alueet 1–3

Lähdöt ja hinnat

Kaikki kurssivaihtoehdot

  • Ajankohta:
   Tue Jun 30 2020
   Pituus:
   15 Päivää
   Majoittuminen:
   Kampus
   Mistä:
   Helsinki
   2 995 €