Summer Academy
Sinulle 8-19-vuotias
+358 9 685 0830
Jalkapalloleiri yhteistyössä Chelsea FC Foundationin kanssa

Pelaa jalkapalloa FC Chelsean kanssa

Rakastatko jalkapalloa? Varaa paikka STS Chelsea FC Foundation Football Camp -leiriltä saadaksesi täydellisen setin treeniä, teoriaa ja taktiikkaa, kielitaitoasi samalla kartuttaen ja Lontoon tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuen.


Kurssit Lontoo Chelsea

STS Chelsea FC Foundation Football Camp

Alkaen 2 795 €

1_Chelsea_stadium-flag (3).jpg

Pelaa jalkapalloa Chelsea FC Foundationin treenikentillä

Rakastatko jalkapalloa? Varaa paikkasi STS Chelsea FC Foundation Football Camp -leiriltä ja saat kesääsi täydellisen setin treeniä, teoriaa ja taktiikkaa, kielitaitoasi samalla kartuttaen ja Lontoon tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuen.

1_Malin_Leader_New_York_2299.jpg

4 hyvää syytä valita STS

 • #1 Olemme kokeneita ammattilaisia
 • #2 Olemme tukenasi koko matkasi ajan
 • #3 Oppilaamme suosittelevat meitä
 • #4 Me myös rakastamme matkustamista

Lisätietoa Lontoosta

Kieli: englanti
Ikä: 12-17
Asukkaita: 7.8 milj.
Valuutta: Britannian punta (£, GBP)
Kesälämpötila: 22°C
Shoppailumahdollisuudet: Kyllä - rajattomat!

Tutustuin kurssiin nettisivuilla, ihastuin ajatukseen treenien ja aktiviteettien yhdistelmästä ja varasin paikkani. En kadu päätöstäni hetkeäkään.
Alva Grahn
STS Chelsea FC Foundation Football Camp

Majoitut kampuksella pelikavereidesi kanssa

Majoitut täysihoidolla Docklandsin kampuksen opiskelijakylässä yhdessä ohjaajien ja uusien kurssilkavereidesi kanssa. Kielimatkasi jalkapallo-osuudet järjestetään samalla kampuksella, joten välimatkat eivät tule viemään aikaasi matkalla. Kampukselta löytyy myös paljon erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia vapaa-ajalle ja rentoutumiseen treenien jälkeen. 

Accomodation-University-East-London (1).jpg

Kielimatkaan sisältyvät aktiviteetit

STS Chelsea Football Camp sisältää jalkapallotreenien ja jalkapalloon keskittyvät kielenopiskelun lisäksi myös paljon muuta! Treenien ja oppituntien jälkeen pääsemme tutustumaan yhdessä lähialueisiin osallistumalla aktiviteetteihin ja retkille, joita STS Ohjaajamme ovat huolella suunnitelleet ja valmistelleet.

8-Westminster-Bridge-London-Big-Ben-AdobeStock_99879467.jpg

The best of London – nähtävyyskierros

Lontoossa pääsemme tutustumaan kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja suosituimpiin alueisiin opastetulla kaupunkikierroksella.

Vierailemme mm. Buckhinham Palacella, Westminster Abbeylla ja Big Benillä, Covent Gardenissa, Chelseassa, Camdenissa ja SoHossa sekä St. Jame´s Parkissa ja Hyde Parkissa. Lontoon päiviesi jälkeen tulet tuntemaan kaupungin omaksesi ja sinulle on lista kohteita, joissa haluat vierailla uudelleen seuraavalla matkallasi kaupunkiin. Jos sinulla on toiveita eri vierailukohteista tai nähtävyyksistä jo ennen matkaa, kerrothan siitä ohjaajallesi.

Shoppailuretket

Lontoo on todellinen shoppailijan paratiisi, josta löytyy must have –ostettavaa jokaiseen makuun. Second Hand –taivaista Camdenin ja Notting Hillin putiikeihin, massiivisista ostoskeskuksista Oxford Streetin tunnettuihin merkkiliikkeisiin, voit olla varma, että löydät mielekästä ostettavaa ja kotiin tuotavaa. Ja vaikka et olisi niin shoppailuintoinen, on elämänmenon ihmettely keskustan kaduilla vähintäänkin yhtä antoisaa.

Pelejä ja aktiviteetteja

Aikataulusi tulee olemaan pullollaan ohjaajasi järjestämiä aktiviteetteja ja retkiä. Iltaisin aikanne voi vierähtää vaikka pelailun, elokuvien, kisailujen tai vaikkapa karaoken merkeissä. Mukavan ajanvietteen lisäksi saat oivan mahdollisuuden tutustua pelikavereihisi rennoissa merkeissä.

Erilaisia urheiluaktiviteetteja

STS Ohjaajasi tulee järjestämään kielimatkanne iloksi "Olympics Nightin", jossa pääsemme yhdessä kokeilemaan erilaisia urheiluaktiviteetteja. Jos mielessäsi on laji, jota haluaisit kokeilla tai laji, jossa voit vakuuttaa päihitäväsi kielimatkakaverisi, vinkkaa siitä ohjaajallesi.

STS Student Party

STS Ohjaajat yhdessä organisoivat kielimatkalaisille myös STS Student Partyt, jotka tarjoavat mahdollisuuden viettää rentoa iltaa musiikin, hauskanpidon, uusien kavereiden ja snacksien parissa. Hieno päätös hienolle päivälle!

Tietoa Lontoossa

Lontoo on iso ja eläväinen kaupunki, josta löytyy historiaa, muotia, kulttuuria, musiikkia, urheilua ja etnisiä ravintoloita ympäri maailmaa. Täällä pääset tutustumaan lähemmin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Big Ben, Tower Bridge ja London Eye. Lontoo on myös juuri se oikea matkakohde kaikille jalkapallon ystäville!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vastauksia kysymyksiisi

helposti ja nopeasti! Jätä alle puhelinnumerosi, tavoittelemme sinua puhelimitse mahdollisimman pian!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940 (1).jpg

Lataa esitteemme, ole hyvä!

Sports & Lifestyle, Adventure, Intensive vai Original? Lataa kesän esite ja valitse suosikkisi!

Usein kysytyt kysymykset

 • Minkälaisia matkoja tarjoatte?

  Olemme kaikki erilaisia, siksi myös opimme eri tavoin. Haluatko oppia kieltä aktiivisen tekemisen kautta vai viihdytkö paremmin luokkahuoneessa?

  Kielimatkat - Klassisilla kielimatkoilla sinulla on sekä oppitunteja ja hauskoja retkiä ja aktiviteetteja. Kielimatkaan voit yhdistää urheilukurssin (tai valokuvausta, vapaa-aikaa jne.) monissa kohteissamme. Tällä kielimatkatyypillä on myös mahdollista valita intensiivikurssi.

  Lue lisää kielimatkoista

  Urheilumatkat - Näillä matkoilla voit yhdistää urheiluharrastuksen kielen oppimiseen. Näillä matkoilla on yleensä vähemmän oppitunteja, ja kielen oppimiseen keskitytään urheiluharrastuksen kautta kansainvälisessä ryhmässä.

  Lue lisää urheilumatkoista

  Seikkailumatkat - erittäin suosittu kielimatka, jolla ei ole perinteistä kielen opetusta luokkahuoneessa. Tämä kielimatka on täynnä aktiviteetteja, retkiä ja muuta hauskaa. Esimerkiksi Coast to Coast on seikkailu, jolla oppilaamme matkaavat halki USA:n pysähtyen monissa jännittävissä paikoissa matkan aikana.

  Lue lisää Adventure-kielimatkoista

  Lifestyle - tällä kielimatkalla pääpaino on suositussa harrastuksessa. Jos esimerkiksi pidät valokuvauksesta tai surffauksesta, voit yhdistää mielenkiinnon kohteesi kielimatkaasi. Valitsemalla Lifestyle vaihtoehdon maksimoit kokemuksesi kielimatkalla yhdistämällä ykkösharrastuksesi viihdyttäviin ja informatiivisiin kielen oppitunteihin.

  Lue lisää Lifestyle-kielimatkoista.

 • Millaisia oppitunnit ovat?

  Oppitunnit poikkeavat aivan varmasti suomalaisista oppitunneista - opettajamme ottavat huomioon, että olet opiskelemassa kieltä siellä, missä sitä puhutaan äidinkielenä. Järjestämme vaihtelevasti ryhmätöitä, esitelmiä, lausumisharjoituksia ja ohjattuja aktiviteetteja, joihin osallistut yhdessä uusien ystäviesi kanssa ympäri maailmaa. Kotitehtäväsi voi esimerkiksi olla kertoa opiskelukavereillesi sinun ja isäntäperheesi illallisesta.

 • Voinko majoittua ystäväni kanssa?

  Ehdottomasti. Pyrimme majoittamaan samaa sukupuolta olevat ystävät ja sisarukset samaan isäntäperheeseen näin halutessanne. Sama koskee hotelli- ja kampusmajoitusta. Jopa neljä ystävää tai sisarusta voi asua yhdessä. Kerro meille varausvaiheessa, kenen kanssa haluat asua.

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Voinko lähteä kielimatkalle vaikka minulla on sairaus tai allergioita?

  Teemme kaikkemme, että jokainen pääsee unelmiensa kielimatkalle. Siksi on tärkeää, että kerrot meille avoimesti kaikki sairautesi ja allergiasi. Näin pystymme löytämään juuri sinulle parhaan ratkaisun. Meillä on isäntäperheitä, joilla on kokemusta diabeteksesta, allergioista, lääkityksistä, ruokavalioista ja elintavoista. Ota meihin yhteyttä jos olet epävarma, autamme mielellämme!

  Lue lisää Varaustietoa.

 • Miten paljon opin kielimatkalla?

  Olet vieraan kielen ympäröimänä kaikkialla - isäntäperheessä, koulussa ja vapaa-ajallasi, ja hyödyt joka minuutista. Luokkahuoneessa hankkimasi tiedot ja taidot ovat vain yksi osa opiskelua. Pyrimme siihen, että ryhmät ovat mahdollisimman kansainvälisiä, jotta kieltä tulisi käytettyä mahdollisimman paljon. Opit myös paljon käytännössä oppituntien jälkeen, kun vietät vapaa-aikaa isäntäperheesi kanssa, menet shoppailemaan tai vaikka ostamaan jäätelöä.

  Lue lisää opiskelusta STS:n tapaan.

 • Kuinka varaan matkan?

  1 – Valitse kohteesi

  2 – Valitse sopiva kurssi

  3 – Varaa ja aloita lähtölaskenta!

Soita meille+358 9 685 0830
Olemme avoinna ma-pe klo 09.00-17.30 Lisätietoja

Postiosoitteemme
STS Kielimatkat Helsinki
Mannerheimintie 44 A
00260 Helsinki

© STS Education AB 1958–2018